Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslíte že to bude hratelný i na klávesnici ?
  • Hru rozjedeš s Windows XP, Core 2 Duo a 2GB RAM. To byly průměrné požadavky před 3 lety.
  • pro mě to sou to stejný zaslepenci a hateri, jako uctívači aláha
  • snorgrind
    "Patche na vyšší rozlišení ... k čemu, hru to nijak nezmění"

ale zmeni, neboli potom z toho oci protoze to neni tak rozmazany ale chapu ze na to neni kazdej citlivej. A popravde se me to hraje na K+M lip nez na gamepadu, vesmes vsechny hry co nemaji statickou kameru se me tak hrajou lip.
  • michelangelocz
    Jenze ona PC verze Dark Souls mela xboxovy ikonky, tudiz zadny kolecka ☺
  • Tak druha generacia, ked chces *1*
  • Skoda ze pojem "cela trida" neni zrovna dobre kvantifikovatelny a proto se bezne nepouziva pro srovnavani gfx.
  • Hnat sa za vyssim rozlisenim v dobe obrazoviek s nativnymi rozliseniami osobne tiez moc nechapem.
  • HD 6870 je o celu triedu vykonnejsia ako HD 5870...je to dobre poznat uz len z nazvu.
  • WhySoSad
    *1*
  • hlavně ať to po mě zas nechce abych zmáčknul kolečko k otevření dveří... moje klávesníce nemá kolečko vy tataři! neblíž je k tomu písmeno O, nebo 0, ale to nefungovalo
  • jak identickou co kecaš ty se v tom vubec nevyznaš trapaku co tady mudruješ
  • Pokud bys byl vzdělán v příslušných oborech (a já částečně jsem), věděl bys, že zvyšování složitosti za odpovídajícího zvýšení výpočetní náročnosti není žádný pokrok, jen "tupé" škálování. Hranice se překonávají právě optimalizací. Vydupat z toho více při stejném výkonu. Vymyslet nové metody, inovativně aplikovat matematiku. A pokud to děláš (pokud možno v GPU i CPU výpočtech), můžeš si být jistý, že hra bude průlomová na high-endovém stroji, a zároveň bude představovat i určitý znatelný pokrok na méně výkonných strojích. Kompetentní vývojář to umí naprogramovat tak, aby byl dobře využit výkon strojů na široké výkonové škále.
    Dnes mají i tři roky staré (zítra tři roky a den), tehdy mainstreamové, počítače skutečně dostatek výkonu na rozumné zpracování jakékoliv hry. Vyšší rozlišení na výstupu nepotřebujeme, a počítat třeba real-time CFD zatím taky ne.
  • nevím k čemu komunity patche, mám hru i pro PC na steamu (mluvíme teď o Dark Souls 1) a jediné pro co jsem šáhl do šuplíku je gamepad, protože nejsem blázen hrát takové hry na K+M. Hra vypadá stejně jako na PS3. Patche na vyšší rozlišení ... k čemu, hru to nijak nezmění ... tudíž zbytečnost.
  • Takže na minimum HD5870 mhm, proč ne, doporučeně HD6870... Takže na minimum potřebuju identickou kartu jako na doporučené, úsměvné :) ... A to srovnání GF9600GT s HD5870 je taky zlehka mimo jak už bylo řečeno...

Čert to vem, dne vydání na PC už se nemůžu dočkat *14*
  • Paulcz
    Tahle nekonečná honba je hrozná pošetilost :) Nové technologie jsou fajn, ale nic se nemá přehánět
  • Každá hra má fanoušky. Rozdíl je v tom, že fanoušci této série jsou většinou ti nejlepší jedinci z celého games.cz
  • Keyz
    Navíc všichni budou spokojeni.

Dají nějaké malé minimální nároky a tak to pojede většině a zase nastaví skvělou technickou stránku a případně zkusí nové věci pro silné sestavy. Také, to bude lákat některé lidi k vylepšení když uvidí jak to vypadá na lepších strojích a bude spokojen i výrobce HW. Něco jako velké TV a demonstrace jak je dobré mít velkou TV....

Tohle je ideální stav. Ne jako GTA IV, že to po vydání na PC nejelo skoro nikomu anebo u velkého studia malé doporučené nároky, že nehledě na nastavení to vypadá a jede pořád stejně ošklivě.
  • Mno vidis a ja si zase myslim, ze nekdy by se hry nemeli delat podle beznych nebo vetsiny dostupnych PC na trhu. Cilem PC her byla hlavne snaha prekonavat hranice. Nerikam, ze by se hra nemela optimalizovat, ale mela by se snazit vyuzivat potencial tech nejlepsich stroju na trhu (to zda zajisti, aby to mohli hrat lidi i smensimi hardwarovymi naroky je uz jen bonus).

Duvod je prosty, je to moznost jak popohnat technologie dopredu. Prave financovani timto zpusobem umoznuje firmam investovat vice do novych technologii.
  • Myslím, že ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit