Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Dark Souls II nejsou nijak přestřelené
7.3.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
DANGER: Fanboy Zone!
-
nato jak to bude zase nehratelny bez gamepadu a 10ti fan made patchu!
-
tak ja nevim, snad mi to na mem i7 4960X, 4x gtx 780TI a šesti monitorech pojede *9*
-
No ta jemná motorika mi na tom gamepadu moc nejde, to je pravda :D Ale pořád se mi to na něm hrálo tak o 100% líp než na klávesnici a předpokládám že teď na tom xboxovým to bude ještě o stupeň lepší *4*
-
http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/24644-velky-test-27-grafik-predstaveni-modelu-amd-radeon?start=6
Karta ktera je v doporucene konfiguraci, stala pred rokem a pul 4400,- Takze karta, ktera je v minimalnich mohla odhadem stat max 3 tisice. Na dnesni dobu je to samozrejme jeste mene, jelikoz za obdobne ceny koupite lepsi. :) -
Ono to je spojené s tím jak hrál jedničku (YT kanal-doporučuji!) a právě na podobných místech s tím měl on osobně problém, nic proti gamepadům nebo konzolím, prosím neupalovat sám vlastním konzoli a občas hraji na gamepadu
-
Takže ty si myslíš, že trefovat písmena na klávesnici je pohodlnější, než používat ovladače pro konzole. Ah ti zaslepenci.
-
tak ja mam kartu za nieco cez 500euro a som nadmieru spokojny...je to bestia *3*
-
Sousloví "hardwarové nároky" je pro mě historismus. Není nejmenší problém udělat to tak, aby hra plynule běžela prakticky na čemkoliv, co podporuje potřebné standardy, aniž by výrazně utrpěly vizuální kvality. Pokud to některý vývojář nezvládá, je neschopný, a zaslouží si zkrachovat.
-
?
Ty karty se již neprodávají a na aukcích stojí do 3000 Kč. To je dost na to jak jsou staré.
Je jedno kolik to stálo před lety. Když ty požadavky jsou dnes.
GTX 280 taky stála dost to samé GeForce 4 Ti a co jako. To se přece nerovná, že za mnoho let to pořad bude TOP záležitost, když technika jde rychle dopředu.
Ideální je to prodat včas. -
Těším se na tvůj rage quit až s gamepadem půjdeš po malé římse nebo mostku :D
-
2Draken-mas pravdu. Uz jsem nize psal ze jsem pouzil pana googla a vyjela mi u ni cena 10K. Ze se to uz vubec neprodava,toho jsem si nevsiml
-
Aha stála! Tak to je logika to bych mohl říct že ani na mém počítači z roku 94 za 100K to nerozjedu. To je teda blbej port! Pokud teda já jsem blbej tak o tvé duševní zdravý mám vážné obavy.
-
10K? 6870 je na úrovni 7790OC, a pokud si koupíš 750Ti ta to ještě výkonnější a bavíme se o kartách za 3K.
-
ano si blbej spravne si si napsal
pokad nevidis v min pozadavcich 5870 ktera stala 300 minimalne tak opravdu si blbej -
Kartu za 300 euro? Kde ji prosimte vidis? Moje 6870 zdaleka nestala 300 euro ani kdyz byla nova, natoz tedka.
-
Jedine co vypinam/snizuji je vyhlazovani hran. Ale to spise z principu,protoze to je nejvetsi zrout vykonu a vyhlazene hrany jsou potreba maximalne tak na tipani obrazku. Pri pohybu si toho nikdo ani nevsimne.
edit. nejsem fanda velkych monitoru a nevidim v nich zadny benefit. Kazdy u toho stejne sedi 30 cm -
Promiň asi sem blbej, slepej nebo oboje ale jaká karta v těch nárocích stojí 10K?
-
Tak to ti pak už pomalu začínám věřit :D
-
Nehodnoti hru ale jeji naroky (nejspise je ta karta omyl). Karta za 10K neni normalni ani v dnesni dobe