Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To jsi dlouho nevylepšil stroj :)

Uvidíme v praxi. Často kecají a tomuhle moc nevěřím i když je jasné, že to technický zázrak nebude, tak přeci v HD rozlišení to již chce nějaký výkon.
  • Keyz
    *15*
  • :D tak to bylo dobry . Jenak u me adblock moc nepomoh . Me naopak po nainstalovani zobrazuje jeste vic reklam nez pred nainstalovanim . Nevite v cem muze bejt chyba ? jo a pouzivam chrome
  • asi si to uplne nepochopil... *1*
  • A kvuli takovym lidem co si koupi kdejaky kryptofasisticky burzoazni skvar co mu natlucou do hlavy za poslednich skoro deset let nevysel duvod proc si porizovat lepsi stroj.
  • DK2 ma svuj vlastni novy engine
  • Overclock?
  • Tak to tě asi znají z Games.cz, protože mě nikdo z JRC, s flaškou bonaquy u tlamy a čučícího do regálu, nevyhazoval :)
  • Mne zas nejde do hlavy, preco este stale karty od AMD oznacuju ako ATI, po tolkych rokoch by si uz mohli zvyknut, ze ATI neexistuje...
  • TheGGG
    seš smutnej že má hra nízké nároky? To už je vážně divný, tak holt nevyužiješ své super dělo od rodičů na maximum
  • ak tych chybajucich 600Mhz na cpu myslis vazne, tak s tym prestan...pobezi to aj bez nich v pohode *1*
  • Tak vychází také jen na PS3, X360 a PC ... na nextgen konzole nebude :), není tedydůvod od něj očekávat next gen grafiku ...
  • HD5870 z minimalnych je vykonnejsia ako HD6870 z doporucenych...nebude tam chybka?
  • WhySoSad
    Nakonec tohle řešit nemusím, měsíc navíc bych nevydržel :D
  • Mart9
    Radši hazard, než tohle rozdováděné sádlo http://s30.postimg.org/j100ybb3l/baf.png
  • KIMCID
    pohoda
  • Ano, přesně kvuli takovejmdle lidem nemame na PC ignite engine.... Muj tablet je silnejsi nez co mas doma a hrajes na tom boze....
  • PravyMonty
    To je mi jasné.
  • Tak teď sem docela zaražen protože ty nároky jsou sakra nízko.
  • Keyz
    Ideální je následující:
    Malé minimální nároky aby to na rozjela většina. To lze udělat. A
    A pak ale velké doporučené nároky aby na když dáš ve hře volbu Ultra apod. To opravu využije dané PC a bude to podle toho vypadat.

Zde je strop na úrovni minima u moderních her. Jako novější dvoujádro a 3 generace starou kartu střední třídy má dnes snad většina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit