Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Dark Souls II nejsou nijak přestřelené
7.3.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Tak to se hra rozhodně ani nespustí.
-
Skoro máš pravdu. Chybí mi 600 Mhz.
-
A co ti k tomu chybí? 100 Mhz na procáku?
-
Tomu řikám fanda! *8*
-
Věř tomu, že optimalizací by se daly ty nároky rapidně snížit. Ale taky by to stálo více peněz. Zároveň by lidé nebyli nuceni kupovat novější HW a tím by se brzdil trh. Proč taky mívají vývojáři podepsané smlouvy s výrobci grafických karet a podobně. Jdou si ruku v ruce. Víc než obchod bych za tím nehledal.
-
adblock a mate po starostech...
-
celkem zajimava logika , nevylepsit si PC , ale kupovat si hry co na svem PC nerozjedu :)
-
Ta reklama by mi vůbec nevadila, kdyby normálně šlo kliknout na článek(Když kliknu na nadpis článku, ak vyjede reklama a nic jiného se nestane)
-
Nemyslim si ze doporučené=vše na max. Vysoké nastavení ano, ale bez nějakýho šílenýho antialiasingu a podobných nastavení.
Ale každej může mít o doporučeném nastavení jinou predstavu jak vývojář, tak hráč :-) -
Ano hlavne sem dejte reklamu na hazard ked sem chodiu same deti..... Tose games opet vyznamenaly.
Nnei vamto z redakce blbe nebo jste uz klesly tak hluboko, Tohle nie troll ale jeto opravdu hnus. -
Je k pláči, že tebe nenapadne co to jsou doporučené nároky. To má být info co potřebuješ aby to jelo na maximální nastavení.
A skvělou technickou stránku na HW které zde píši neuděláš. Tedy kecy o optimalizaci s tím nemají co dělat.
A jestli to opravu nějak mega optimalizovali, že to pojede na i3 a staré kartě na max? OK borci. Proč to pak velké hry tak nejedou? Asi to jen tak nejde stlačit na 2 jádra apod. -
Nároky jsou na dnešní dobu úplně pohodička. I kdyby se to s tím udrželo jen na grafické úrovni jedničky, tak si to s chutí zahraju, protože to byl nářez! Sice jsem u něj pěnil vzteky a rozbíjel věci *1* , ale byl to nářez, kterej nevyjde každý den.
-
Je k smíchu(nebo spíš k pláči), že v dnešní době nikoho nenapadne, že je to prostě dobře optimalizované.
-
Sice to nerozjedu(Ale vcelku těsně! :D), ale i přesto jsem si to předobjednal, jelikož jsem chtěl soundtrack a vývojáři takových her se musí vždycky podpořit, a možná někdy v budoucnu si to i zahraju.
-
nejdulezitejsi u rpg je propracovany pribeh otevreny svet a nelinearni hodne rozvetveny dej
-
Tak by me tez zajimalo, zda to tak nadherne optimalizovali, nebo je to opravdu slabsi.. Rozhodne to neevokuje next-gen narocnost.. *1*
Ale kdo vi, vysoke naroky nemusi znamenat zakonite, ze se jedna o kvalitni zpracovani. Bohuzel se to da pouzit i opacne. -
právě že to je v souladu s tím, že se tomu více věnovali. jednička pro mě byla s fixama nehratelná, tohle vypadá nadějněji
-
Dark Souls si holt zaslouzi vzdat hold ,)
-
A kde prosimte , diky zastarelmu systemu jadru hry?
-
Nj, Dark Souls si hold klade nároky někde jinde ;)