Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1440x900. A jestli mi veris nebo ne je mi celke jedno *2*
  • Draken69CZ
    Mám stejnou GK a že hraješ skoro vše na max ti teda moc nevěřím, v jakým rozlišení?
  • Draken69CZ
    Nejsem si úplně jistej ale nezačínali se ty GK vydávat ještě za dob ATI?
  • Draken69CZ
    Přesně, pochybuju že budem mít čas se v této hře zabývat texturama :D
  • Draken69CZ
    A těšil ses na co? Na grafiku nebo na výzvu a hratelnost?
  • Draken69CZ
    Hodnotit něco co jsi ani nehrál *11* kdo si zamiloval jedničku na PC i přes všechny nedostatky zklamanej nebude
  • Neprocital jsem to cele, takze treba se uz nekdo zminil, ale srovnavat GT9600 s Radeonem 5870 mi prijde trochu mimo misu, vzdyt to AMD je karta o 2 tridy jinde. Je to trochu zmatene.
  • http://www.systemrequirementslab.com/

Akorát nevím, jestli je v seznamu zrova novej Dark Souls...
  • Trochu som sokovany.. Predpokladal som ze sa o PC uz nieco naucili, za tie roky... Och snad to nebude pruser, naozaj som sa tesil :S
  • LOL ne vubec nejsou prestrelene, ze tam chcou kartu za 300 euro to je jako v pohode ze ?!!
    Dalsi zpackanej port.
  • Ja se v kartach prilis nevyznam,ale pan google ti dava za pravdu. Karta v minimalnich pozadavcich je o 6K drazsi nez karta v doporucenych pozadavcich *2*

A co moje Ati 5850HD 1GB? Splnuje naroky?
    Osobne neverim ze ne,protoze stale vsechny hry hraji temer na max nastaveni.
  • gesto
    Addblock je jedna s nejlepších věcí ... ne jenom na obyč stránkách ale i u videí koukat na nějaké jogurty před tím než se zapne youtube video na to bych neměl nervy *11* *11* *11*
  • JNRO
    Na dnešní dobu normální nároky, není co řešit
  • Minimalni naroky: Aby jsi hru vubec rozjel.
    Doporucene: Takove naroky, aby jsi si vychutnal hru na zpravidla "stredni cestu", rekneme bez problemu (zaseku, dlouheho loadovani, aj.)
  • To je fakt, protoze PC vlastne nedokaze "next gen " :)
  • Ty nároky odpovídají grafice hry. Vypadá to stejně jako jednička a textury jsou opravdu vyblité, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale v této hře mi to samozřejmě tolik nevadí, protože převládá hratelnost...
  • Když na to mám tak proč ne. Timhle přístupem akorád podporujete růst konzolí když budete 10let mít starej HW bez investice... je mi te lito...
  • Mart9
    "idiockou" je taky chuťovka
  • delaji hry pro konzole, neznajii PC HW ;]
  • Holt... to jsou lidi vážně tak hloupí, když opakují tuhle idiockou chybu pořád dokola??? *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit