Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Dark Souls II nejsou nijak přestřelené
7.3.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
1440x900. A jestli mi veris nebo ne je mi celke jedno *2*
-
Mám stejnou GK a že hraješ skoro vše na max ti teda moc nevěřím, v jakým rozlišení?
-
Nejsem si úplně jistej ale nezačínali se ty GK vydávat ještě za dob ATI?
-
Přesně, pochybuju že budem mít čas se v této hře zabývat texturama :D
-
A těšil ses na co? Na grafiku nebo na výzvu a hratelnost?
-
Hodnotit něco co jsi ani nehrál *11* kdo si zamiloval jedničku na PC i přes všechny nedostatky zklamanej nebude
-
Neprocital jsem to cele, takze treba se uz nekdo zminil, ale srovnavat GT9600 s Radeonem 5870 mi prijde trochu mimo misu, vzdyt to AMD je karta o 2 tridy jinde. Je to trochu zmatene.
-
http://www.systemrequirementslab.com/
Akorát nevím, jestli je v seznamu zrova novej Dark Souls... -
Trochu som sokovany.. Predpokladal som ze sa o PC uz nieco naucili, za tie roky... Och snad to nebude pruser, naozaj som sa tesil :S
-
LOL ne vubec nejsou prestrelene, ze tam chcou kartu za 300 euro to je jako v pohode ze ?!!
Dalsi zpackanej port. -
Ja se v kartach prilis nevyznam,ale pan google ti dava za pravdu. Karta v minimalnich pozadavcich je o 6K drazsi nez karta v doporucenych pozadavcich *2*
A co moje Ati 5850HD 1GB? Splnuje naroky?
Osobne neverim ze ne,protoze stale vsechny hry hraji temer na max nastaveni. -
Addblock je jedna s nejlepších věcí ... ne jenom na obyč stránkách ale i u videí koukat na nějaké jogurty před tím než se zapne youtube video na to bych neměl nervy *11* *11* *11*
-
Na dnešní dobu normální nároky, není co řešit
-
Minimalni naroky: Aby jsi hru vubec rozjel.
Doporucene: Takove naroky, aby jsi si vychutnal hru na zpravidla "stredni cestu", rekneme bez problemu (zaseku, dlouheho loadovani, aj.) -
To je fakt, protoze PC vlastne nedokaze "next gen " :)
-
Ty nároky odpovídají grafice hry. Vypadá to stejně jako jednička a textury jsou opravdu vyblité, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale v této hře mi to samozřejmě tolik nevadí, protože převládá hratelnost...
-
Když na to mám tak proč ne. Timhle přístupem akorád podporujete růst konzolí když budete 10let mít starej HW bez investice... je mi te lito...
-
"idiockou" je taky chuťovka
-
delaji hry pro konzole, neznajii PC HW ;]
-
Holt... to jsou lidi vážně tak hloupí, když opakují tuhle idiockou chybu pořád dokola??? *7* *7* *7* *7* *7*