Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Dark Souls II nejsou nijak přestřelené
7.3.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Na dnešní dobu normální nároky, není co řešit
-
myslíte že to bude hratelný i na klávesnici ?
-
Takže na minimum HD5870 mhm, proč ne, doporučeně HD6870... Takže na minimum potřebuju identickou kartu jako na doporučené, úsměvné :) ... A to srovnání GF9600GT s HD5870 je taky zlehka mimo jak už bylo řečeno...
Čert to vem, dne vydání na PC už se nemůžu dočkat *14* -
-
HD 6870 je o celu triedu vykonnejsia ako HD 5870...je to dobre poznat uz len z nazvu.
-
-
Skoda ze pojem "cela trida" neni zrovna dobre kvantifikovatelny a proto se bezne nepouziva pro srovnavani gfx.
-
-
Tak druha generacia, ked chces *1*
-
-
-
jak identickou co kecaš ty se v tom vubec nevyznaš trapaku co tady mudruješ
-
-
Tak jestli tohle je pravda, tak to bude tedy kvalita....Navíc to popírá tu extra péči o které se psalo.
Spíše asi nebude možnost to nastavit slušně, když strop je několik generací starý HW nízké třídy. -
-
seš smutnej že má hra nízké nároky? To už je vážně divný, tak holt nevyužiješ své super dělo od rodičů na maximum
-
-
*15*
-
-
Je k smíchu(nebo spíš k pláči), že v dnešní době nikoho nenapadne, že je to prostě dobře optimalizované.
-
-
Minimalni naroky: Aby jsi hru vubec rozjel.
Doporucene: Takove naroky, aby jsi si vychutnal hru na zpravidla "stredni cestu", rekneme bez problemu (zaseku, dlouheho loadovani, aj.) -
Je k pláči, že tebe nenapadne co to jsou doporučené nároky. To má být info co potřebuješ aby to jelo na maximální nastavení.
A skvělou technickou stránku na HW které zde píši neuděláš. Tedy kecy o optimalizaci s tím nemají co dělat.
A jestli to opravu nějak mega optimalizovali, že to pojede na i3 a staré kartě na max? OK borci. Proč to pak velké hry tak nejedou? Asi to jen tak nejde stlačit na 2 jádra apod. -
-
Věř tomu, že optimalizací by se daly ty nároky rapidně snížit. Ale taky by to stálo více peněz. Zároveň by lidé nebyli nuceni kupovat novější HW a tím by se brzdil trh. Proč taky mívají vývojáři podepsané smlouvy s výrobci grafických karet a podobně. Jdou si ruku v ruce. Víc než obchod bych za tím nehledal.
-
-
Ideální je následující:
Malé minimální nároky aby to na rozjela většina. To lze udělat. A
A pak ale velké doporučené nároky aby na když dáš ve hře volbu Ultra apod. To opravu využije dané PC a bude to podle toho vypadat.
Zde je strop na úrovni minima u moderních her. Jako novější dvoujádro a 3 generace starou kartu střední třídy má dnes snad většina.
-
-
Nemyslim si ze doporučené=vše na max. Vysoké nastavení ano, ale bez nějakýho šílenýho antialiasingu a podobných nastavení.
Ale každej může mít o doporučeném nastavení jinou predstavu jak vývojář, tak hráč :-)
-
-
-
Tak by me tez zajimalo, zda to tak nadherne optimalizovali, nebo je to opravdu slabsi.. Rozhodne to neevokuje next-gen narocnost.. *1*
Ale kdo vi, vysoke naroky nemusi znamenat zakonite, ze se jedna o kvalitni zpracovani. Bohuzel se to da pouzit i opacne. -
-
Tak vychází také jen na PS3, X360 a PC ... na nextgen konzole nebude :), není tedydůvod od něj očekávat next gen grafiku ...
-
-
To je fakt, protoze PC vlastne nedokaze "next gen " :)
-
-
-
právě že to je v souladu s tím, že se tomu více věnovali. jednička pro mě byla s fixama nehratelná, tohle vypadá nadějněji
-
-
nejdulezitejsi u rpg je propracovany pribeh otevreny svet a nelinearni hodne rozvetveny dej
-
Ano hlavne sem dejte reklamu na hazard ked sem chodiu same deti..... Tose games opet vyznamenaly.
Nnei vamto z redakce blbe nebo jste uz klesly tak hluboko, Tohle nie troll ale jeto opravdu hnus. -
-
Addblock je jedna s nejlepších věcí ... ne jenom na obyč stránkách ale i u videí koukat na nějaké jogurty před tím než se zapne youtube video na to bych neměl nervy *11* *11* *11*
-
Radši hazard, než tohle rozdováděné sádlo http://s30.postimg.org/j100ybb3l/baf.png
-
Ta reklama by mi vůbec nevadila, kdyby normálně šlo kliknout na článek(Když kliknu na nadpis článku, ak vyjede reklama a nic jiného se nestane)
-
-
adblock a mate po starostech...
-
-
-
-
LOL ne vubec nejsou prestrelene, ze tam chcou kartu za 300 euro to je jako v pohode ze ?!!
Dalsi zpackanej port. -
-
Hru rozjedeš s Windows XP, Core 2 Duo a 2GB RAM. To byly průměrné požadavky před 3 lety.
-
tak ja mam kartu za nieco cez 500euro a som nadmieru spokojny...je to bestia *3*
-
?
Ty karty se již neprodávají a na aukcích stojí do 3000 Kč. To je dost na to jak jsou staré.
Je jedno kolik to stálo před lety. Když ty požadavky jsou dnes.
GTX 280 taky stála dost to samé GeForce 4 Ti a co jako. To se přece nerovná, že za mnoho let to pořad bude TOP záležitost, když technika jde rychle dopředu.
Ideální je to prodat včas. -
Kartu za 300 euro? Kde ji prosimte vidis? Moje 6870 zdaleka nestala 300 euro ani kdyz byla nova, natoz tedka.
-
Hodnotit něco co jsi ani nehrál *11* kdo si zamiloval jedničku na PC i přes všechny nedostatky zklamanej nebude
-
-
Nehodnoti hru ale jeji naroky (nejspise je ta karta omyl). Karta za 10K neni normalni ani v dnesni dobe
-
-
10K? 6870 je na úrovni 7790OC, a pokud si koupíš 750Ti ta to ještě výkonnější a bavíme se o kartách za 3K.
-
Promiň asi sem blbej, slepej nebo oboje ale jaká karta v těch nárocích stojí 10K?
-
-
ano si blbej spravne si si napsal
pokad nevidis v min pozadavcich 5870 ktera stala 300 minimalne tak opravdu si blbej -
-
http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/24644-velky-test-27-grafik-predstaveni-modelu-amd-radeon?start=6
Karta ktera je v doporucene konfiguraci, stala pred rokem a pul 4400,- Takze karta, ktera je v minimalnich mohla odhadem stat max 3 tisice. Na dnesni dobu je to samozrejme jeste mene, jelikoz za obdobne ceny koupite lepsi. :) -
2Draken-mas pravdu. Uz jsem nize psal ze jsem pouzil pana googla a vyjela mi u ni cena 10K. Ze se to uz vubec neprodava,toho jsem si nevsiml
-
Aha stála! Tak to je logika to bych mohl říct že ani na mém počítači z roku 94 za 100K to nerozjedu. To je teda blbej port! Pokud teda já jsem blbej tak o tvé duševní zdravý mám vážné obavy.
-
-
-
-
-
-
Tak teď sem docela zaražen protože ty nároky jsou sakra nízko.
-
Trochu som sokovany.. Predpokladal som ze sa o PC uz nieco naucili, za tie roky... Och snad to nebude pruser, naozaj som sa tesil :S
-
-
A těšil ses na co? Na grafiku nebo na výzvu a hratelnost?
-
-
nato jak to bude zase nehratelny bez gamepadu a 10ti fan made patchu!
-
-
nevím k čemu komunity patche, mám hru i pro PC na steamu (mluvíme teď o Dark Souls 1) a jediné pro co jsem šáhl do šuplíku je gamepad, protože nejsem blázen hrát takové hry na K+M. Hra vypadá stejně jako na PS3. Patche na vyšší rozlišení ... k čemu, hru to nijak nezmění ... tudíž zbytečnost.
-
-
"Patche na vyšší rozlišení ... k čemu, hru to nijak nezmění"
ale zmeni, neboli potom z toho oci protoze to neni tak rozmazany ale chapu ze na to neni kazdej citlivej. A popravde se me to hraje na K+M lip nez na gamepadu, vesmes vsechny hry co nemaji statickou kameru se me tak hrajou lip.
-
-
-
-
-
pohoda