Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyt tímhle tempem budou hry za chvilku zabírat 200gb kde to jsme ?
  • ucho
    Ta speciální edice s nahrádníma trenkama už je vyprodaná?
  • Keyz
    Tvl to bude kvalita když to chce takové nároky. Uvidíme to co jsme ještě neviděli.
    Hlavně ta PC verze bude asi naprosto jiná hra, když to samé běží na konzoli *15*
  • Že by se tvůrci hry snažili pomoct Nvidii zvýšit prodej karet? :)
  • Toho bych se nebál, je to jen konzolovej port; trošku to holt odflákli jak je u portů dobrým zvykem a nejspíš i trošku přehánějí.

Neumím představit, že by něco co vypadá takhle sežralo víc jak 2GB grafický paměti, ledaže by tím mysleli požadavky na hraní v 4K s 8xAA.
    • Mato1987
      4K s 8xaa, ako vtip to bolo dobré,no neviem si predstaviť, aký stroj by vedel niečo také rozbehať na stabilnom framerate aspoň 30 fps :D
      Bohužial dedikovaná grafická karta s 2 gb vram ti nebude stačiť, tak ako nestačila pri wolfenstein tno alebo watch dogs. Treba si jednoducho zvykať, že ak chceš ostré a kvalitné textúry, priprav si garfickú kartu aspoň s 4 gb vram minimálne.
      • Novej Wolf si bral jen 2.5GB VRAM a to při maximálním nastavení, stále nevím na co to by to potřebovalo 4GB. *5*
        • Mato1987
          Keď som to hral vo fullhd s 4xmsaa tak si to vypýtalo aj cez 3.5 GB, som musel zapnúť optimalizáciu textúr aby som si to vôbec zahral.
      • Zvlastni, ze ostry a kvalitni textury najednou zacaly vyzadovat 4 giga vram, ale rozdil nikde videt nejde. Jestli ty tak trochu neplacas kraviny.
        • Mato1987
          Nerozumiem, čo si s touto rečníckou otázkou chcel vlastne povedať a nie som si vôbec istý či máš zrak, ale aj kognitívne funckie tak celkom v poriadku.
          • Ze by ses nad tim mel zamyslet nez zacnes papouskovat marketingovy zvasty. Pc ma dost silny sbernice aby si obsah vram natahoval z ram nekolikrat za vterinu, to ze to vyvojari konzolovych shitportu neumi, neni chyba pc. A kdyz ty shitporty budou shit, proste je hrat nebudu, pro me vyreseno. *5*
            • Mato1987
              Daj si odpich ty einsteinovský think tank *15*
            • A proc teda ty think tanky nedelaji optimalizovany porty ty madare? Aha, protoze jsi kkt. Chapu.
            • Mato1987
              To je fakt až priam fascinujúce. Tak vzdelaní a kvalitní hardwaroví vývojári, výrobcovia a rôzne think tanky nevedia prísť na to ako využiť dnes už takmer mamutie kapacity ramky a pc zberníc a tu nám náš jejdášek ide prednášať o tom ako to možné je *14* Ty si nedocenený génius, niekedy mi fakt pripadáš ako jednooký medzi slepými.
            • presne tak, dnesne priemerne PC by zvladli uplne bez problemov tie ceremonie okolo nextgen konzoli, ale je tu ale, dementne konzole musia byt dementne spravene a tak sa ti dementni vyvojari spravaju ako dementni a jedna hlavna cast PC je pocas hry vytazena na maximum a dlasie dve hlavne casti si spustia rovno setriace fukncie od nudy...je zaujimave, ze tak pred desiatimi rokmi sa naroky na PC zvysovali extremne rok po roku, ale ono tie hry aj extremne lepsie vyzerali.
              Zato dnes? skoda reci..
  • No to si jenom tak ze *zadinky zkusím na svém NB s 512 MB integrovanou grafikou, jestli ta hra nějak... imploduje a sama se pro jistotu s notnou dávkou řevu sama smaže z disku. *5*

A jen tak bokem, právě hraju na tom samém NB Prey (idTech 4) a jede to naprosto účasně, až jsem to nečekal (skoro všechno na full, textury medium). Kde se u idTech 5 stala chyba?

*korekce p*dele
    • Mato1987
      Prey je parádna strielačka, ktorá určite grafikou a inovatívnymi hernými mechanizmami predbehla svoju dobu, no aj napriek tomu je hra aspoň čo sa týka grafiky fakt zastaralá, ale na druhú stranu vie konkurovať trebárs niektorým predošlým dielov call of duty. Ale zase nepoznám hru, ktorá ma 10 rokov a nedokázala by konkurovať cod :)
    • je to blbost a pojede to i na prumernych sestavach, tyhle HW pozadavky uz par let jsou snuskou nesmyslu
  • Protože jsem dělal upgrade PC tak jsem docela v pohodě. Jen mě zarazilo 50 GB?
    • Mato1987
      Tak aj rage mal asi 25 gb a nový wolfík okolo 45 gb, sa nediv keď všetky tieto hry bežia na Id 5 tech engine a majú také kvalitné textúry.
    • Zřejmě to bude mit 30 GB audio jako má Titanfall. *2*
      Jeden by řekl že nemají zájem na tom aby se PC verze prodávala tak vypustili tuhle poplašnou zprávu. Stále mám v žívé paměti požadavek CoD Ghost na 6 GB RAM a za 14 dní "kouzelný" patch a blábolu byl konec. *6*
      • Pokud se ale nepletu, tak tady neni vysleno RAM(jako u codka), ale VRAM(pamet na grafice). A ruku na srdce kolik lidi ma 4GB+ VRAM :-D neznam snad jedineho.
        • To se samozřejmě nepleteš. CoD sem zmínil jen jako příklad nesmyslných HW nároku které nadělali zlou krev a ve výsledku stačil jeden patch a hra se stala přistupnou pro širokou hračskou základnu.
          Já teda neznám nikoho a u mě se to změní až na jaře ale rozhodně né kvůli tuctovému vizuálu této hry.
  • To fakt na každou novou hru s pěknou grafikou doporučují i7 je zajímavý že hraju poslední rok všechno na ultra teda bez MSA 4x nebo 8x to moje grafika nedává ale co se týče procesoru tak mám amd fx 6300 na 4ghz a fakt utáhne všechno na max
    • Ja mam sestavu s Core2Duo 2,66GHz, 8GB RAM, SSD HDD a Geforce GTX750Ti a doposud jsem spustil vse co jsem na nem zkousel. Treba i noveho Wolfensteina pri 1440x900, ultra detaily i 8x MSAA bez nejakeho sekani nebo vyraznych propadu v FPS. Ono to spis kolikrat staci mit poradnou grafiku a i se starsim dvoujadrem si clovek bez potizi zahraje i nove vychazejici hry.
      • Slim84
        to poustis 1440x900 kvuli rozliseni monitoru nebo jeste tehdy je to plynule? Jen se ptam, kazdopadne grafiku mas dobrou takze se nedivim
    • S tou i7 je to marketingova blbost i i5 bohatě stačí, rozdíl mezi těma CPU moc neni, když nepočítám HT a vzhledem k tomu, že ty gamesy s tim stejně pracovat neumí tak je to lichej požadavek, takže bych spíš koukal jen na to jakou chtěji grafiku. U Watch Dogs taky psali, že bude potřeba i7 a přip lnejch detailech a rozlišení 2560x1440 běželi jak prd a to včetně toho grafickýho modu.
  • Přidám se k ostatním stížnostem. By se měli borci zamyslet. Ne každej má doma herní server. Nebo nám chtěli nazančit, že je načase míti doma minimálně dvě čtyř jádra. 3x NVIDIA TITAN ve SLI, 64GB RAM, a 1TB HDD + 250GB SSD? Nebo že by to bylo schválně, aby si každý koupil herní konzoli?
    • keby ta grafika aspon zodpovedala tym poziadavkam tak drzim hubu lenze uz par rokov tu mame hry co vyzeraju daleko lepsie, ach jaj zlaty WD
    • Člověk nemusí být genius, aby mu docvakolo, že neoptimalizace portů i samotné pirátství na PC konzolím jen prospívá.
  • 'Tenhle případ je prostě aburdní. Ta hra rozhodně nijak neospravedlňuje takhle vysoké nároky. Co hůř, jedná se o port, enginu, který z minulosti dokázal to, že je zřejmě jeden z těch horších a dost si umim představit, že i lidé, co tyhle požadavky splňují, budou mít problémy. A absenci minimální konfigurace nechápu, to prostě naznačuje, že si technickou stránkou rozhodně nejsou jisti. Nevidim totiž důvod neuvést minimum pro hru, která je již dokončená :/

Rozhodně si myslim, že tu je důvod k opatrnosti a osobně bych zrušil předobjednávku a počkal bych, až se objeví zkušeností hráčů....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit