Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau lidi chtěl bych si koupit hru the Crew ale nevim jestli mi to pujde s procesorem Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90GHz. Testoval sem PC na Can You Run It a doporučili mi jiný procesor.Nemate někdo stejný procesor? Díky za odpověď.
  • Tak jsme to rouzjel krasne bez jakykoliv problemu.Hra mi jede na vyssi a stredni nastaveni.Krasne plynule hrani *14* *1*
  • "k užší spolupráci Ubisoftu s Nvidií a výsledkem je podpora technologií, které vám udělají hru zase o fous hezčí."

Na kartách od AMD se daj udělat úplně stejně hezký hry, jako na nVidii. Ovšem to by 90% vývojářů nesmělo mít pocit, že jakmile každej pixel neni supernaleštěnej se stovkama shaderů, že to není ono. Tahleta po*raná marketingová hoňka ... Upřímně já bych ani nechtěl hry hezčí (ono když je hra výtvarně udělaná s vkusem a citem, může bejt vizuálně lepší než dnešní přehypovaný podivnosti navíc s často nuznym obsahem), ale plynulejší, s vyšším fps.
    • Pravda. Jenže ty stejně hezké hry si na AMD musí vývojáři udělat sami, kdežto NVidia jim s tím pomůže v rámci programu The Way It's Meant to be Played.
  • Tři roky starý CPU se teprv udává jako optimální ke hraní... teď otázka zda je to špatně či dobře... (Prý, že musí pořád PCčkáři upgradovat --> konzolista says....) Moje minulá investice se dlouhodobě vyplácí.. :)
    • Kamarád má celkem starou grafiku HD 5850 a když to vemu kolem a kolem, taky nemá potíže. Takže kdo koupil před třema rokama nějakej lepší herní počítač, nemá problémy do dnes a ještě mu nějakej ten pátek vydrží.
      • Já reagoval spíš na VR, že i starší High-end grafiky mají stále co nabídnout...a to už jsou 3 generace staré.
      • ty to nechapes hd 5850 je na dnesni dobu grafika co utahne nejnovejsi hry jako jsou watch dogs a ac 4
        na medium nebo na hight a crew by mela rozjet i na max nebo hight settings v pohode
    • O CPU taky v souvislosti s upgrady nikdo nemluví - CPU mají už dlouho dostatek výkonu na skoro jakoukoliv hru (kromě multiplayeru Arma 3). Mluví se o grafických kartách.
  • podle me je grafika ciste next gen protoze kdyz jedete po poli tak je to krasa pak tady je nekolik lidi co rikaj ze je to sra... a stejne hrajou a tvari se pritom ja mistri.ja hraju battlefield 4 ve 30-35 fpsa je to NAPROSTO V POHODĚ.

*1*
    *1* - /
  • davide rozjedes to na minimalni kup si novou ram tahle ti staci ale vsechny dnesni hry potrebuji MINIMALNE 6gb procesor mas horsi nez v minimalnich pozadavcich ale ja mam taky gt 730 a na min. pozadavky je gtx 260 a rozjedu to nespis na minimum a hd rozliseni ve 30 fps gt 640 je lechce nad gtx 260 a celkove si myslim ze to rozjedes na minimalni v hd nebo full hd.
    • Diky moc za info
  • No taky se bojim tech pozadavku rozjedu to na na:
    DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz
    NVIDIA GeForce GT 640 (2Gb)
    RAM: 4Gb

Diky za info
    • CrocoRay
      Já mám něco obdobného. E7400, gtx650. Ta moje grafika ještě hry na minimum zvládá (i když u nových her už asi bude mít problémy), ale procesor už to nedává. U tebe bude asi problém u obojího, takže buď upgrade anebo kašlat na nové hry :-)

EDIT: I když co pročítám diskuzi, tak někteří tu betu prý jeli i na horších sestavách, tak nevím.
    • Co ti človeče jako má člověk na to říct... Pravděpodobně se setkáš se zadrháváním i na minimum...
  • no jo rozjedu to na minimum:-)Ale kdyz si to vezmete tak ani ty optimalni nestaci zdaleka na minimalni na assassin's creed unity (od ubisoftu)takze moje nocni mury ze naroky jako na ac unity budou bezne(u ubisoftu)se moje nocni mury rozplinuli:-o
    .
    . - /
  • Tipicke marketingove video nV. Ad1: porovnavanie Ambient Oclusion OFF vs. HBAO+ ano su tma drasticke rozdieli, lenze. Existuje este moznost HBAO ktore ide aj na AMD aj na NV, vazne murdre to porovnavat s OFF nastavenim, pretoze keby ukazu rozdiel HBAO vs HBAO+ tak rozdiel je 0,0001%. To iste s vyhladzovanim, ano TXAA ide len pod nV lenze hra ma urcite aj ine typi vyhladzovania, FXAA, SMAA ktore su kvalitou uplne rovnake s TXAA.
    To je jak keby Matador robil reklamu na pneumatiky a porovnaval auto na rafoch vs. auto s pneumatikami a na taketo kampane sa zial, velmi vela ludi chyti pretoze na roznych pc forach vidim, ako niekto chce nvidiu lebo videl nejake tech demo.
  • Lukyz
    Na to, že se nám snaží "prodat" grafický vychytávky od Nvidie, je to video ve strašný kvalitě a není to zdejším přehrávačem, protože na YT to vypadá absolutně stějně (hnusně). Nechápu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit