Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi podle me uz mela grafika davno vypadat uplne jinak nez je ted a cekal jsem do toho vic.Misto toho grafika porad vypada jako hra z roku 2009 akorat je to malinko vic nasviceny.A tedka me tady ukamenujte.Sklamanim je taky hra Dead Island podle videa Gameplay to taky vypada jako .....sr..... a pritom obrazky ... mega hra roku a kazdej si od toho hned sliboval kdo vi co.Co ukazalo dobrou grafiku je ZAKLINAC 2 na plne nastaveni a pak Crysis 2 s DX11 takhle jsem si predstavoval i Rage a misto toho zas hra z roku 2009 ... mozna i 2006 tam se vyvoj zastavil uplne.
    • Mechwarrior_bw
      a bude ešte horšie, ak tu bude súčasná generácia konzol do roku 2014-15 tak grafika bude stagnovať ako ešte nikdy predtým... na druhej strane idsoftu išlo o vysoký framerate (chcú 60fps) čo je určite plus a jednoducho museli niekde ubrať aby ho získali...
    • A u tebe se vývoj zastavil kdy?
      • tak tedkon nedojim veceri *1*
      • *6*
  • johnysak
    Na kolikati že dvd to bude pro Xbox :D
    • Na 2x DVD-DL ,pac se to zas nekde oseka ... neco se nainstaluje na disk a z druheho se to bude nahravat a jestli na pc ma mit hra 25GB tak o to bude vic hra na texturach osekana ,ale osekany to bude pekne i na pc hold smula.
  • procák v pohodě.. grafárna taky..
    Uvidíme jak dopadnu s 2GB ram
    • Ceny RAM jsou aktuálně na svém minimu ..... Pravda u DDR1 či DDR2 to už taková láce není a je potřeba zvážit jestli bychom si pomohli .
  • tak na tohle mám jediný slovo... shitt.

ted hraju na athlonu xp dooma trojku a jede to krásně, jenže....
  • iba hlupak so slabym strojom by sa tesil, hrat na minime tuto hru by bola veeeelka skoda
    • SA-reg
      Souhlasím, GRRRRAFIKA je dnes to hlavní. Gameplay, prostředí, stylizace, ozvučení a příběh nikoho nezajímají... GRRRRAFIKA vede! Do PC bych nikdy nepustil hru, která není z tohoto roku... co by si pomysleli moji spolužáci...
      • len ze kamarade tato hra neprinasa nic nove v hratelnsti a skor je postavena na WOW efekte takze sa mylis toto nie je kde ide predovsetkym o hratelnost...
      • *1*
      • to ako ked mi dnes kamos povedal ze Gothic je super hra ...a ke som sa ho spytal ze kolkatku hral ci 1 alebo 2 tak povedal 4 Arcania.... az mi prislo zle *11*
    • nektery lidi mezi ktere sem kdysi patril si raid zahrajou novou hru a je jim jedno jestli hrajou na minimalni nebo maximalne proste si to uzijou i tak
  • Neni na DX9 nic spatneho a me osobne se take DX9 lidi jen je docela poznat na co je hra primarne delana. ( console ) .Nejen ze konsole brzdy vyvoj,ale taky urcuji kdy hra vyjde ! Prikladem toho muze byt Aliens: Colonial Marines ,ktera byla hotova,ale diky konsolim se hra presouva na novy rok ?! Mimochodem tedka mate za chvili venku Dead Island a podle videa z Gameplaye jsem si hru predstavoval uplne jinak.Neumim si to vysvetlit.Podle Screenu mega graficky boom !!! A pak vidim prumer ani to ne mozna hru 7/10 .(Podle reakci lidi kolem ) Pak vyjde Rage od ktereho si slibuji maximum ,ale jak to bejva hra jeste neni venku a pritom uz mohla davno byt !! Bojim se aby to nedopadlo jako s Dead Island,ale ono tak dopadne i Aliens: Colonial Marines ,protoze hra byla jiz davno hotova a diky konsolim se hra opet posouva az na novy rok. Jedno je pro konsole dobry,nebyt konsole tak zas takova hra Aliens: Colonial Marines by nemusela vyjit (aby se to vubec vyvojarum vyplatilo) Ale myslim si ,ze takova hra jako je Aliens: Colonial Marines by si zaslouzila nejlepsi graficke podani,ale obavam se ,ze se toho ani nedockame.
  • ja se neorientuju v hw, ale budu potrebovat novy stroj. co byste mi odporucili abych na tom rozjel i battlefield 3, nejaky lepší mainstream.
    • takže k veci ja mám Intel Core i3 2,9GHz nataktovany na 3,5GHz, ďalej základnú dosku MSI H55-M33 socket 1156, Grafiku GTS 250, 2gb DDR3 RAM ....ten pc je starý asi rok ale zatiaľ to zvláda všetko no teraz som musel Battlefield BC2 stiahnuť AA z 16q len na 16 :D aby som mal 30fps ... no ale pc ma vyšiel na 400€ komplet aj s ostatnými komponentami.
    • Zalezi vzdy podle ceny : Muzes Amd X4 nebo X6 ,Grafiku : HD6870 , Nejaky HDD ,Ram DDR3 - 1333mhz ,nejakou desku muze byt i Asus ,kvalitni zdroj a bednu a pak nejakej monitor a stimhle si vystacis na hodle dlouho *4*
      • Anal.S
        V Čr je hrozně rozšířená posedlost RAM, která je přitom to poslední na co by se měl člověk koukat. Radši než kupovat DDR3 pamět, která mi ušetří v nejlepším jen procenta nahrávacích časů, investoval bych do nějakého SSD disku, který pomůže celému PC během čehokoliv. *14*
        • 2wizzard: Spíš naopak :).
        • jenže problém je, že ty SSD disky jsou sice mega-rychlé, ale taky mega-drahé a mají celkem malou kapacitu..
          • A hodně rychle se opotřebujou chipy, takže de za cca rok do šrotu.
            • SSD disky jsou rychlé, ale v zápise, a ve čtení jsou pomalejší než klasické HDD. Teď nevím jestli je to naopak, ale SSD není žádnej zázrak. *5*
    • co rikate treba core i7 styrjadro na 3,4 GHz a nvidia gtx 570 to by šlo ne?
      • jop takovy mainstream dnesni ..
    • jestli to chceš rozjel plynule na 60 fps, tak si přichystej peníze, jedině na nějakou dvojčipovku, jako hd 6990..taková je vymaštěná realita
      • takhle drahy karty jsem nikdy nekupoval a fakt pochybuju ze by to bylo tak narocny (myslim bf3) kolik lidi ma kartu za 15k kč?
        • záleží, jaké fps ti stačí ke štěstí..dnes bohužel pro naprostou plynulost je potřeba hhodně přeplácet sktečnou hodnotu..vím, je to zlodějina

jinak mluvím ze zkušeností
          • kakinQa: SC2? Hra brutalne zavysla od CPU kde potrebujes mať SB a este k tomu pretaktovany. Nad GK by som pri tejto hre neplakal ale nad CPU. Dufam ze maš nejaky nataktovaný SB ak chces mat tych 60FPS.
          • Honzo, stáhni si detajly u SC2 na ty nejnižší a vizuál je potom opravdu srovnatelný(tak tedy dobře, ne horší) se SC1, jen s tím rozdílem, že SC2 má i v tomto nastavení k dobru plynulé animace, ale textury a celokově staticý vzuál je takřka nastejno a ktomu ti nestačí ani výše zminené karty, ale SC1 sppustíš i na karkulačce..kromě toho, SC2 v tomto nastavení jen ukazuje, že os teilní a nudné jednučka nikam dál nepostoupil - pouze datáčové změny..a to vše maskuje pod novým vizuálem..no a taková hra je bohužel opěvovaná..smutné
            • Mechwarrior_bw
              Revan: pokial to nepoznáš tak to je mi fakt ľúto ... si jeden z mála.
            • Ano, jestli mas vedle sebe dve animace, jedna je v 30 fps a druha v 60 tak ten rozdil poznas, ale jestli si pustis hru tak okamzite nepoznas jestli je tam 30 nebo 60 fps. Ohledne starcraftu nemuzu okomentovat, pac dvojku tedka nemam nainstalovanou, ale i kdyby, tak je to trochu premrstene, hazet veskere hry do jednoho pytle, soude pouze z jednoho prikladu.
            • Starcraft z roku 98 ?
            • Mechwarrior_bw
              Revan: ak nepoznáš rozdiel medzi 30 a povedzme 50 fps tak problém bude niekde v tvojej hlave - a to nemyslím nijak urážlivo ale čisto ako jednu z možností. Pretože sa stavím, že 99 hráčov zo 100 ten rozdiel pozná okamžite. Nehovoriac o 60 fps ...
            • Hele k tem fps, hry jsem zacal hrat zhruba pred 10 lety a muzu rict, ze jsem vzdycky nastavoval tak, abych mel alespon 30 fps. Vsechno navic je opravdu nepostrehnutelny rozdil. Tky jsem kdysi kupoval high endove sestavy, jeste v dobe kdy nove karty vychazely kazdy pul roku a tky jsem si rikal jak musi byt vsechno namaxovany, no nemusi. Jinak vyjadri se k tomu SC, kterou hru tim presne myslis ?
          • To neni vubec pravda, PC jsem kupoval po vydani konzoli a zatim jsem uprgadnul jen ramky ze 2gb na 4 a to jen proto, ze jsem presel na win7. Vsechno se da dneska hrat celkem plynule, hold musis obcas delat kompromisy a sundat treba stiny, nejaky hnusy jako blur apod. a jedu aj v 1920x1960 bez problemu :)
            • 2kakinQa: Tou SC1 máš namysli Starcraft1? Páč to je jednička tak vypadat hůř nemuže, že?
              Nebo máš namysli Supreme commander 1, a tou 1 myslíš Total Annihilation?
              A nebo si se přepsal a chtěl si napsat Supreme commander 2, a porovnat to s tou 1? :)
            • chtít u karty za 10000Kč fyzicky plynulých 60fps nenažranost?..no to je fak směšný tvrzení..a k trhaným 30fps už není třeba se ani vyjadřovat......stáhni si třeba SC1 na low detaily - ta hra vypadá hůř, jak jednička, jen s tím, že si ji na vyšší rozlišení anov této kvalitě nezahraješ ani na geforce 7600, nebo na ati hd 4250 - mluvím o nejnižších detailech!! - to jen jako příklad ke otřesnýmu vizuálu nových her, při stažení detailů
            • Mechwarrior_bw
              "Na plynulou hru potrebujes abys mel neustale alespon 30 fps, vsechno navic je celkem nadbytek" ... blbost
            • Ale tech 60 fps je desna nenazranost. Na plynulou hru potrebujes abys mel neustale alespon 30 fps, vsechno navic je celkem nadbytek. Jinak bys mel asi zahrat nekdy hru z roku 2001 at vis, jak jsou na tom graficky.
            • je otázkpu je, čemu říkáš jet bez problému..30fps?..já opravdu odmítám jít u karet za 10k a výš, při vysokých detailech pod 60fps..mimo to gtx580 sám vlastním a věř mi, že má velké problémy u spousty her..SC2, stalker, gta4, Avp, metro, ANNO..atd...jspu to zlodějský prasata...já vidím jasný rozdíl, i mezi 55 a 60fps a dost mě to štve...kdo to myslí s hraní opravdu vážně a nechce si snižovat vizuál na uroven roku 2001, tak jedna karta opravdu a bohužel nestačí
  • R.I.P. pani hokejisti:(
    • Chomaco
      ani trochu nechapu co to ma stymhle spolecne !!??? (taky sem smutny ale tohle je moc)
      • prepac, mal som slabu chvilku
        • skaven123
          keby to boli obycajni turisti, tak to mas evidentne u prdele?
  • je zajímavý, že XBOX 360 je slabší než min. konfigurace a stejně to na něm bez problémů pude ...
    • hele tak to sem si taky cera rikal :-D
    • Taky je to na něm ošklivější ne? :D
      • Jenže ty to ani s tím hardware co má v sobě X360 nerozjedeš napíše ti to "bla bla vaše karta bla bla strč si ji do bla bla tvoje máma bla bla" to že to vypadá jak GTA Vice city je už druhá věc
  • Tož to su klidný... velmi klidný *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit