Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podvod na xp farcry 3 nejde spustit hlasi chybu 00000×142 nejsem sam jak sem se dočetl na forech nikomu se to nepovedlo rozjet na xp sp3 naštěstí na druhém dislku mám win 7 profi a tam je to vpohodě s mojí starou mašinou na střední detaili v 1280×1024 pc:am2 amd 4600+ 2gb ram ddr2 9800gt 1gbram ddr2 pixel shader mode 4.0 tak za tuhle lež od ubisoftu bi měli dostat přes hubu *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • A preco nie? Na stare hry... Mozes mat napriklad dualboot sedmickiek a xpcka
  • Na rovinu kdo to chce v dnešní době brát hraní vážně a chce namakaný pc jak tam může ještě strkat XP který ani nevyužívají všechny vychytávky dnešního HW. Je to stejný jako si koupit vymazlenou káru na závody a nechat řídit nějakýho dědka co naposled jezdil v žigulu:-)
  • mě to přijde jako naprostej blábol, 4gb budou plně dostačující
  • 8 GB je fakt přehnaný tomu fakt nevěřím na slušné sestavě na hry stačí 4GB(ddr3 samosebou), jen někdo kdo modeluje ve 3D využije víc
  • Na konzolích to bude graficky osekaný oproti pc. Pouze ten, kdo bude chtít AC3 v top kvalitě bude muset mít 8GB, ostatním stačí méně. Navíc je docela rozdíl jestli budeš mít 8GB na jinak ne moc silném pc ( slabý procesor, grafika) a nebo spolu s High-end komponentama. Ale počkáme si, někteří hardwarový požadavky zveličují a ve finále to není tak hrozné. Tedy pokud se třeba nevykašlou na optimalizaci. *15*
  • 8 GB RAM? To snad ne. Pokud je to opravdu takovej žrout paměti tak jak to bude proboha fungovat na konzolích?
  • Neviem ci pomôcť, ale keď je tam písaný DIrectX 9, mám pocit že to pôjde aj na XP-čkach.
  • mne zklamala nekompatibilita s DOSem :(
  • DangerousDave
    prosím Ťa, buď tak láskavý a prečítaj si PORIADNE ešte raz príspevok na ktorý reaguješ, ok ? *7*
  • Zapomněl jsi ještě na trabant
  • Predator: Zas nebud taky slepy svetuskar, co je na tom spatne, ked si hru stiahnes z warezu za ucelom otestovania chodu na svojom PC, ked si ju aj tak mas v plane kupit, ja som to tak so slabsim PC robieval, teraz mi to jedno s novym PC, takze rovno kupim...ale spominam na hry, ktore som z nadsenim kupil za plnu cenu a potom sa mi dva roky valali po stole, kym som ich konecne rozbehol, v tej dobe uz samozrejme stali par supov...

Ak sa tu najde nejaky cistokrvny warezak, tak by som mu rad poradil,ze kupit si hru = viac si ju vazit...to si potom clovek vybera do coho investuje peniaze a hlavne cas, cely ten herny zazitok je tak nejak cistejsi a prijemnejsi.
  • calwin
    čo sa toho týka tak je treba si dávať pozor či je hra portovaná... tam to skôr zaváňa že sa niečo po*erie...
  • Chtělo by to dema....
  • *plynuly
  • Skor ako pisat blbosti by si sa mal skor zaujimat o technicku stranku hier a potom robit zo seba paka...Situacia je asi taka, ze jedina hra, ktora v sucasnej dobe potrebuje na plynuly chod na najvyssie detaily viac ako 1 GB VRAM, je BF3, lebo je to na vyssie detaily neoptimalizovany shit, co do manazmentu pamate...Ta hra nevyzera nijako uchvatne, absolutny priemer na dnesne DX11 hry, o nieco lepsie ako BC2 a ak to nema 2GB, tak sa to cuka...Taka napr. Crysis 2 ti pojde bez sekania na najvyssie detailny s 1GB VRAM v pohode, takze asi tolko k veci...Nie kazdy je GB honic a hodnoti kvalitu hry podla poctu GB....Taka napr. Arma 2, strci kvalitou textur a velkostou zobrazovaneho prostredia BF3 do riti a cudaj sa svete, nezozerie to nikdy viac ako 2GB ram a na plynuli chod ti staci aj 512MB VRAM...Ty chapac.
  • Tak sem nechod a nepiš takovéto komenty :)
  • Hovadiny neriešim, mám konzolu...
  • DangerousDave
    skôr ako počítať by si sa mal naučiť chápať písaný text na ktorý reaguješ.
  • No, ber to tak, mily Dangerous Dave, ze na tejto planete su aj ludia, narozdiel od teba, ktori nemaju problem delit ci nasobit 1000, resp. posunut desatinnu ciarku o 3 miesta vlavo ci vpravo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit