Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Call of Duty: Ghosts na PC lehce překvapily
24.10.2013 | Ladislav Loukota
150 příspěvků
-
Hele já nedokážu pochopit ani těch 6GB RAM při dnešních cenách. Fakt nechápu lidi s 5 let starým šrotem co si sem příjdou stežovat, že hra vypadá hrozně a ještě má takové a makové požadavky (které jsou k smíchu)..
-
A tohle je ten pokrok? Až tam ten pokrok uvidm, tak neřeknu nic.
-
výsměch...
-
Tohle bych nechal na rozsouzení až to vyjde. Víte jak je to s těma minimálníma specifikacema.
-
Taky nechápu. Navíc to jsou minimální požadavky a s nima klidně může jít hra ve fullhd a 60FPS na úkor detailů. Nikdo nikde netvrdí, že to je minimum pro jakési takési spuštění. Mimochodem kdo má ještě XP nebo 32bit systém, tak by se už mohl konečně probudit z nostalgie. Tudy cesta nevede již dlouhá léta a s W7 64bit jsem neměl žádné problémy od RC verze.
Všichni chtějí pokrok, ale když příjde, tak akorát prskají. To že všechny nové hry budou vyžadovat 64bit systém jenom vítám a je to logické. Nové konzole jsou 64bit, není rozumný důvot zachovávat podporu pro porty na 32bit Windows.
A úplně na závěr. Vám se opravdu zdá, že jsou ty nároky přehnané? Na čem proboha hrajete hry? Dokážu pochopit, že někdo nedokáže splnit 6GB RAM, ale ten zbytek? -
32bit wokna vyuziji az 3,2GiB Ram
linuxlike OS 32bit dokazi vyuzit diky PAE az 64GiB Ram ovsem vyzada si to nakou rezii -
Tady jde o to, že to těm požadavkům na výkon absolutně neodpovídá. Nevim proč bych měl investovat tisíce do něčeho, co vypadá pořád stejně. Je plno her co vypadají líp a vystačim si s tim co mám teď.
-
LAA flag (32bit aplikace, 64bit sys) :)
-
Podle me problem neni v tom, ze by vetsina lidi na to nemela HW, ale spis, ze technologicky stara hra si narokuje sestavu naprosto neadekvatni sve technologicke urovni.
Srovnani s konkurencnim BF v tomto ohledu se primo nabizi a CoD z toho srovnani nevychazi moc pozitivne.
Jo a za ten banan vsem Bieberum jsem taky. *1* -
Toto bude snáď ešte horšie optimalizované než black ops 1 :D V každom prípade lepšia varianta než battle-nuda-field. *8*
-
U jakykoliv jiny hry by mi to bylo jedno, ale ne u teto, ktera je vicemene od ctvrteho dilu stejna. Takze tady to neni nic jineho nez vyprdnuti se na optimalizaci. Takze tady neni ani co brat.
-
Ja to asi nejak nechapu. Cetl jsem jen par komentaru, ale vy si stezujete, ze je to narocny a "next gen" pozadavky? =D Tam je next gen leda tak tech 40 giga mista =D
Proboha lidi, vzdyt dneska stoji AMD 6-ti jadro s vykonem jak svina 2 tisice... Intel variantu nevim, ale taky by se nasla... me pak nerikejte, ze Core 2 Duo je narocny?
Ostatni komponenty neresim, 8 GB RAM jsou dnes taky za 2 tisice... predpokladam, ze nikdo z vas nema min jak 2GB, tak staci dokoupit 2x2GB za tisicovku a nazdar. A grafarna... no hold se nepude mesic kazdej patek do hospody, a najednou ty 4 litry najdete.
Obcas fakt kvetu z tech diskuzi taky =D jo a dejte ban vsem uctum, ktery maji Justina Biebera v avataru -
Měl jsem za to že systém maximálně 3GB s úpravou (PAE nePAE). Bohužel ale 32bit applikace víc jak 2GB nenaadresuje.
-
Takže jí zbývá ignorovat jestli se nepletu..ale to ne..raději se bude remcat jak si to nezahraju na 5 let starém železu...Je snad jasné, že HW nároky nejsou přímo úměrné vizuálnímu vzhledu hry...někteří lidé to očividně nebereou...
-
http://youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DztVMib1T4T4
-
Ano, je to problem u tak prehistoricky vypadajici hry.
-
A tahle prehistorická konfigurace má být jako dneska pro lidi problém?
-
Zatím to tak vypadá. Vývojáři asi zapomenuli co je to optimalizace *7*
-
Chudáci a lemplové, co neumí optimalizovat k tomu. Samozřejmě realitu očekávám jinou než na papíře (jako vždy), ale i tak.. takové požadavky vydávat k takové "hnusné" hře. Hanba těmhle chudákům, kdyby ta hra aspoň byla něco extra..
Mně je to u p*dele, mám Radeon 280X a zahraju si to na max, ale pokud u takových her budou takové nároky, tak se nikam neposunem. -
PAE ;)