Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naštěstí mě to netrápí.
    U Ghosta bych jim mohl kontrovat tím, že se bude odehrávat ve více prostředích tudíž bude obtížné recyklovat textury atd. Marná snaha. Počkáme si jak to nakonec bude vypadat. Každopádně mě žádný z minimálních požadavků vůbec nepřekvapuje a za rozjíždějící se only 64bit jsem vděčný.
  • Jenze tahle hra neni next-gen. V tom je ten zasadni problem. *1*
  • Radioaktivni_surikata
    Co se vám nezdá? Kromě RAMky to nijak přemrštěný není, pokud to na minimální sestavě opravdu poběží. Ono bylo v poslední době děsně moderní napsat do minimálních požadavků jakousi 6 let starou sestavu a hotovo. Jenže pak to ve finále na minimální nastavení na zmiňovaný sestavě jelo těsně nad 20 fps apod., což normální člověk nenazve plynulý. Když jsem byl odkázanej jenom na noťase, tak jsem to pociťoval docela často. GTS 450 je plečka za pár šupů, holt to na kancelářskejch PC nepojede. A že to pojede nativně na DX11, haleluja. Konečně. Ony to totiž nejsou jenom pěkný efekty, ono je to i efektivnějším využívání HW, takže nebude potřeba tak silná grafika, jako kdyby to samý renderovali pomocí DX9. XP už přestávají být na hraní ideální, smiřte se s tím... Požadavky na volný místo jsou možná trochu zarážející, ale mohly by to vysvětlovat lepší textury. Uvidíme, uvidíme.

EDIT: Vždyť to říkám. GTS 450 se skoro už neprodává, ale dá se sehnat od 2.000 Kč. Výkonově mnohem lepší 650 ti boos vychází třeba od MSI s Twin Frozerem 3 jen lehce přes 3.000 Kč. Vždyť jsou to na herní HW levný karty.
  • vdaka bohu za 64bit. Konecne sa toho snad chytia aj ostatne studia a budu vychadzat uz len 64bit verzie, ostatne s tym asi aj suvisi asi aj tych 6GB RAM, asi zvecsili rozlisenie a pocet textur aj ked z videii to tak nevyzera. Ale tych 40GB na disku je fakt trochu vela, zvlast ak samotna hra bude trvat zasa len par hodin.
  • Grafika ako v starom Bad Comany 2 je next-gen? a ako môže 6 hodinový gameplay plus pár MP máp zaberať 40GB? :D *9*
  • Inquisitor
    Jo uprostřed bojů se můžeš zastavit a pozorovat život ptáků :D
  • C-BEAM
    neviem prečo máš toľko mínusiek, mnohým nedochádza, že prechod napríklad zo 4k textúr na 8k si nevyžaduje len 2x viac miesta ale často 3x a viac. Samozrejme dá sa optimalizovať, využívať textúry rozumnejšie, jedna rozumne urobená textúra môže byť použítá na desiatky predmetov bez toho aby to bolo vidieť ale musíme si zvykať, že next gen hry budú mať okolo 50GB a nie je na tom nič nelogické.
  • Možná kvůli .net framework. Páč Vista mají předinstalované 3.0 a 7 mají 4.0. Tak asi aby uživatel nemusel nic stahovat, nebo já nevím :D
  • 40GB? Kolik z toho je skutečná hratelnost prosím vás? 12kb?
  • nová definice next genu: vykašlem se na optimalizaci zastaralé grafiky
  • MidnighT91
    Všechny tyhle požadavky jsou jen reklama na nex-gen...
  • A pozor, v jednom z rozhovorů (je na to i parodie na YT) se vývojář zmínil, že mají udělanou i jedinečnou umělou inteligenci pro ptáky. *8*
  • Počkat, vždyť sami vývojáři řekli, že chlupy na rukou a odřeniny na kloubech vypadají supr-čupr realisticky (jakoby to dělali na softwaru od kriminálky z Miami ^^), takže to je ten next-gen a proto to má takovou velikost! Ještě, že to tam je, protože při cutscénách svůj pohled budu upírat jen na ruce.
  • Ono se to nezdá,ale ty ryby zaberou dost místa *15*
  • Jsou to mistři iluze . Vždy dokáží předstírat , že se jedná v sérii o super pokrok v hraní , přitom poslední CoDy nejsou nic jiného , než skriptovaný podprůměr , pouze mění prostředí a témata . Určitě schválně nadsadili i HW požadavky , aby to podpořilo to co píšu , tj. tvorbu mlhy , že se jedná o next gen super dílo . Přitom lidi už po x té koupí několikrát vyždímaný pomeranč . Ještě tak dva díly a bude z toho interaktivní film , s mačkáním dvou tlačítek . Fuj .
  • Inquisitor
    Nic
  • Tak ty pozadavky zase nejsou nijak premrstene pokud hra prinese plynuly framerate a kvalitni grafiku. To neni jiste, ta grafika nevypada buhvijak.
    Ja jsem fakt moc rad ze hry zacinaji fungovat pro 64-bit. Mel by to byt standard a sofistikovane vyuziti vsech jader CPU jakbysmet. Zatim spise vzacnost.
  • Jezisi ne... Takhle jsem se za celej tyden nezasmal...
  • Zredukovat to krasne jde. Jak myslis ze to delaji vsichni ty lidi co maji na starosti repacky ? A za tu vylozene HNUSNOU! grafiku tolik mista ? ta hra je fakt skareda, pohyby a fyzika jak kdyby vse bylo z papiru.. no nic se nezmenilo ale vydat na novy konzole hru na 10 let starym enginu to je troufalost.
  • A co to ma spolecneho s tim, ze bez reklam jaksi nebude web generovat penize a proto tu musi byt?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit