Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Call of Duty: Ghosts na PC lehce překvapily
24.10.2013 | Ladislav Loukota
150 příspěvků
-
Ale hlavně, přeobjednávat !!! Do řady ovečky a cálovat !!! *15*
-
Tak si to shrňme: Starý engine, přezáplatovaný, nazývaný next-gen (*15*) s požadavky Crysis 1 (a to Crysis 1 vypadá na střední nastavení lépe, jak již tu někdo zmínil), efekty a animace tak 5 let zastaralé, příběh převařený a převýbuchovaný, super arkádový pes (za kterého by se nestyděl ani Serious Sam), převařený MP, trapná reklama za miliony dolarů a vymytý hype, cena okolo 45e... A stále to má tunu oveček... Tohle nemá obdoby opravdu... (a pro ty, kteří se chytnout slovíček "nemá obdoby", doplním, že to bylo psáno ironicky)...
-
*4* přesně...
-
Ještě poznámku , má to i jinou rovinu . Hry které jsi jmenoval , vytvořily týmy lidí , kteří do toho dali všechno , ti vývojáři to dělali s opravdovou láskou a hrdostí , taky se předháněli o to , kdo dokáže vyždímat z těch předpotopních mašin 100% . Chápeš ? To není nostalgie , mluvím o principu , se kterým se přistupuje k věcem . Activision s CoD si vybírá tu nejjednodušší cestu , proto jsou u mě s*áči .
-
Konečně rozumný názor.... uvidíme ,až to vyjde, třeba nás CoD mile překvapí :)
-
A to jen na střední nastavení.
-
by jsem nevěřil že se někomu podaří mít takovýhle požadavky u Quake 3 Enginu :-D Obvzášť když i starý Crysis vypadá líp
-
To bych urazil i sebe , pač to co jsi jmenoval jsem samozřejmě hrál , ty hry měly atmosféru , příběh a dokázaly vtáhnout hráče . Mě prostě bytostně vadí to , když si někdo evidentně nedá dost práce s tím co nabízí . Jestli chtějí vydávat hry , tak ať to dělají tak , jak si doba a pokrok zaslouží , nic víc , nic míň .
-
To po sobě čtu, tak radši ještě dodám, že to nemyslím špatně. Nic ve zlym, ale prostě myslim, že na CoD nema smysl nadavat, pac muj nebo tvuj nazor je IW u zadele. Až nás bude pár milionů šustit dolárkama u jejich dveří, pak bude situace naprosto jiná. Ale zatím se k tomu podle všeho neschyluje.
-
Investovat může každej, kdo má prachy. Ale v době, kdy jsou trhy nestabilní, spousta společností jede na dluh a bojí se finančnich výsledků je rizikovost jeden z nejdůležitějších faktorů. Když jim to vyšlo tolikrát po sobě, dá se předpokládat, že to vyjde i tentokrát. A příště. A přespříště. Změní to jen myšlení zákazníků nebo konkurence. No ani jedno zatím nevypadá na výraznější změnu, takže se za rok můžeme s největší pravděpodobnostó těšit na staro-nový CoD. Věř, že to mají slušně spočítaný. Já bych taky bral jistej obří zisk před možným monstrózním, ale rizikem propadáku. Podle mě je to už za hranicí odvahy, blíž směrem k šílenství.
-
Hele ty si mi tu chyběl... už dlouho jsem se opět na nějakým komentářem nezasmál...i když, ty tvoje dnešní jsou spíš na zamyšlení, jestli jsi ještě mentálně v pořádku, neno jestli už jen trapně netrolluješ, protože takový exkrementy co ty vypouštíš přece nemůže myslet normální člověk vážně... Kde si vzal kvalitu? Ty máš asi hodně zvrácený hodnoty, nejíš ty náhodou z popelnice hnilé jídlo a nepiješ ze stoky ? Nebo nespíš náhodou na hnoji ? Víš párkrát si zatrollovat, tomu se člověk třeba i zasměje, nebo říct něco ironicky, dejme tomu, ale takle často tu kecat hlouposti, to už je více než trapný... Zamysli se nad sebou, myslíš-li ty tvoje komentáře opravdu vážně. *7*
Tahle hra, je nejen že předražená, ale ještě neoptimalizovaná (sorry, ale tahle grafika a animace za tenhle výkon? *15* ), odfláknutá, s trapným převařeným příběhem a převařeným MP. Její opravdová cená je tak cca 10e, ne 40 nebo 50. Proberte se už ! Nebo se snad necháte utáhnout tímhle potupně trapným marketingem stejně jako voliči na koblihu ? *7* -
ještě doplnim ze hra by mela podporovat 4k neboli 2160p rozliseni a k tomu potrebne textury, takze tim se muze také vysvětlit velka spotřeba mista na disku, v clanku by to mělo byt aby pak nedochazelo ke zbytečnému flame v diskuzi:)
-
Právě jsi urazil všechny střílečky ze starý školy, od Dooma, přes Unreala až po Duka. Pokud jsi u těhle her zaměstnával hlavu naplno, tak to teda potěš koště. A nejsou to jenom střílečky. Pokud se něčeho dokola prodávaj miliony pořád dokola, tak už na to marketing nemá moc vliv. Zákazní přesně ví, co může očekávat a pokud si takovej produkt koupí i po 10, pak to svědčí o tom, že ho skutečně chce. Kašli na CoD a nehraj to, jako já. Nebo aspoň hatuj chytře...
-
Pro všechny instalatory 40GB. Hra když se instaluje mnohdy potřebuje daleko vic mista pro rozbalovani souboru a další věci.Takze jo, při instalaci bude potřeba 40GB volneho mista na disku, ale po instalaci hra muze mit klidne polovinu.Soubory které byly potřeba pro instalaci a tak proste potom automaticky smaze (aspoň by mela, pokud nejsou vyvojari prasata:)
-
Ekonomické zákony volného trhu chápu . Vem v úvahu ale to , že oni už ixkrát vydělali na předchozích dílech , takže investovat mohou , mají z čeho . Na jejich místě bych naopak šel do nové věci , pač riziko , že značka Activision ztratí kredit těch co jdou dopředu ( má-li ještě takový ) , má také svou hodnotu . Takhle jen ukazují , že umí ždímat hadr . To u mě není studio/vydavatel , ale moneymaker . Podotýkám , že princip podnikání za účelem zisku chápu též .
-
Ty tomu říkáš nebetyčná drzost, ale když jim to každej rok za ty strašný ceny koupí miliony lidi po celým světě, tak není moc co řešit. IW dělá jen to, co majoritní část hráčů chce. Byli by naprosto padlý na hlavu, když by investovali něco do větších inovací. Proč, s nízkými náklady vytvořit, draze prodat, to je kumšt. Já nehrál od druhýho dílu jediný cod, ani minutu, ale srdíčko si kvůli tomu vylejvat nemusím. člověk, kterej by se na místě Activisionu a IW nechoval stejně je ekonomicky nesvéprávnej blb. Obzvlášť v dnešní době, kdy jsou investice riskantní. Nekupujte to a Activision začne inovovat mebo krachne. Jednoduchý.
-
Někomu zřejmě stačí malo *1*
-
CoD je hra pro ne-hardcore hrace zamerena na masy, takze prilis narocna na hw by byt nemela.
-
Srdečně děkovně kývám. Konečně padá něco smysluplnýho.
-
Jak myslíš . Příjemnou zábavu .