Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Call of Duty: Ghosts na PC lehce překvapily
24.10.2013 | Ladislav Loukota
150 příspěvků
-
To je jako bys v roce 2013 řekl , že auto Felicie GLX je v rámci Felicií z devadesátých let nejlepší . To , že si to někdo koupí , ještě neznamená , že to je super , pač lidi jsou jací jsou , chytrý marketing je ovlivní . Za 5 hodin to sjedeš a takoví jako ty to odnesou do bazaru , kde se to bude válet po stovkách . Copak nemáš v sobě trochu ctižádosti zahrát si něco co naplno zaměstná tvou hlavu a dá ti zabrat , abys to vůbec dokončil ? CoD to rozhodně není .
-
Přesně to, přesně to. Grafika je třeba parádní, jako údajný "veterán", který s hrami začínal v nepěkně vypadajících dobách, kdy jemu jinak paralelní generace ještě máčela plýny, by si to měl vědět nejlíp. Ale ono všechno je prostě bomba. Ano, já se nebojím mluvit o kvalitní herní kvalitě, kterou rád finančně ocením.
-
nechápu tu kritiku..Stejnak si to koupí miliony lidí a bude to opěvováný díl jako každý, který vyšel. Já osobně mám obavy jestli to vůbec rozjedu, ale přeobjednávku rušit kvůli HW požadavkům? Podle mně tenhle díl bude nejlepší!
-
Já osobně mám tenhle rok premiéru, co se týče nadávání na CoD. A to proto, že se mi pěkně zhnusila celá ta marketingová kampaň, kterou jakoby Activision hráče na hru nelákal, nýbrž odpuzoval.
-
haters gonna hate
-
S tou kvalitou doufám nemyslíš nadcházející CoD který ( stále ) vodí hráče za ručičku a používá animace a grafiku ala rok 2005 (?)
-
Rome mel taky 20 myslim a pak se mi stahovalo asi 6
-
Souhlasím. Já doufám ve vysoký prodeje, sám do toho přispívám předobjednávkou. Očekávám kvalitu a dostanu kvalitu. Na nějaký páprdovský muhehe jednoho kohosi kadí pejsek...
-
Hra na q3 engine poziadavky ko bf....v iw by mali prestat davat crack na pridel
-
Napriklad Modern Warfare 2 zabira 12 GB a to nema textury ve vysokem rozliseni. Muze to byt take pripad napriklad Darksiders 2, ktere maji pozadavek 20 GB, ale je u toho napsane 10 instalace a 10 volneho mista na disku po instalaci. Takze Ghosts muzou zabrat treba "jen" 25 GB nebo tak.
-
Mě se na tom nezdá jejich nebetyčná drzost . Místo toho , aby vzali v úvahu kam pokročil HW od doby prvních CoD tak nás stále krmí ohřívaným párkem . Jo , je to totiž levnější , než zkusit udělat kompletně něco nového , s opravdovou AI , volností , nelinearitou , realistickou fyzikou . Vrazí prachy do promotion a marketingu , aby zblbli masy . Kde ještě nebyla série CoD ? Teroristé ve starém Římě ? Svět úpící pod nadvládou Nigérie osvobozují američtí patrioti ? Jsou schopni si vymyslet jakoukoli kravinu , proboha nekupujte to , pač dokud to kupovat budeme , tak je nepohneme k ničemu .
-
Vsak jsou docela nizke. Az tedy na pozadavek na pamet, ale to je holt problem textur ve vysokem rozliseni (hra ma byt 4k resolution ready nemylim-li se).
-
A víš, že ani ne? *1* Mě ta situace kolem CoD naopak přijde čim dal usměvnější, ale hrat to važne nebudu *3*
-
J proč nadávají? Hrát to nemusej :D Je vidět že je ta hra láká :D
-
Chudáčci rodiče musí dětem platit kus h*vna ušmudlaného na poslední chvíli před obchodem.
-
Ten paradox, ale u mě to nevyhrají.
-
Ehm, libi se mi jak tu kazdorocne vsichni na CoD nadavaji.... nejdriv grafika, pes, ted pozadavky, a pak si to stejne vsichni zahraji. *7*
-
To si snad ze mě dělají p*del ne ? To prostě nemá logiku. Ta hra vypadá víceméně stejně jako 1-2 roky staré Call of Duty ! To že tam mají nějaké lepší osvětlení nebo jinou ¨animaci¨ chůze mi fakt hraní nezlepší... Něco mi zabere 40 GB, co by mělo mít tak maximálně 15 GB a to už přeháním... U Battlefield 4 tu velikost pochopím, protože ta hra je pastva pro oči, ale naopak zdá se mi že se COD v ničem nezlepšuje. No já vám nevím... po hratelnosti to můžou může být jakž takž dobré, ale jestli mi nějaký vývojář řekne, že ta grafika je Nextgen... No nakopal bych ho do ř*ti... A o ostatních požadavcích ani nemá cenu mluvit... Má to větší min. požadavky jak BF4 a to už je co říct !
-
Já si myslím že těch 40GB je jen nápis prostě doporučeno atd.
Ve skutečnosti to bude brát tak max 15GB.
Si pamatuju některé hry co ukazovaly že si berou tolik a přitom pak měli tak o 2GB méně i když todle je mnohem víc no :D .
A nebo možná do těch 40GB berou i s DLCčkama. -
Já bych se nedivil, kdyby nové konzole byly 64bit only a tudíž i nový hry portovaný z konzolí budou 64bit. Ale zaplať pánbůh za to.