Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Call of Duty: Ghosts na PC lehce překvapily
24.10.2013 | Ladislav Loukota
150 příspěvků
-
výsměch...
-
tolik miiista za 3-4hodinovou kampan :D
-
Ehm, libi se mi jak tu kazdorocne vsichni na CoD nadavaji.... nejdriv grafika, pes, ted pozadavky, a pak si to stejne vsichni zahraji. *7*
-
-
Já osobně mám tenhle rok premiéru, co se týče nadávání na CoD. A to proto, že se mi pěkně zhnusila celá ta marketingová kampaň, kterou jakoby Activision hráče na hru nelákal, nýbrž odpuzoval.
-
haters gonna hate
-
-
sheeps gonna stay sheeps
-
-
J proč nadávají? Hrát to nemusej :D Je vidět že je ta hra láká :D
-
-
A víš, že ani ne? *1* Mě ta situace kolem CoD naopak přijde čim dal usměvnější, ale hrat to važne nebudu *3*
-
-
Ten paradox, ale u mě to nevyhrají.
-
-
ja si to stahnu z warezu.. jsem zvedavej jestli budou stacit 4GB ram *4*
-
To si snad ze mě dělají p*del ne ? To prostě nemá logiku. Ta hra vypadá víceméně stejně jako 1-2 roky staré Call of Duty ! To že tam mají nějaké lepší osvětlení nebo jinou ¨animaci¨ chůze mi fakt hraní nezlepší... Něco mi zabere 40 GB, co by mělo mít tak maximálně 15 GB a to už přeháním... U Battlefield 4 tu velikost pochopím, protože ta hra je pastva pro oči, ale naopak zdá se mi že se COD v ničem nezlepšuje. No já vám nevím... po hratelnosti to můžou může být jakž takž dobré, ale jestli mi nějaký vývojář řekne, že ta grafika je Nextgen... No nakopal bych ho do ř*ti... A o ostatních požadavcích ani nemá cenu mluvit... Má to větší min. požadavky jak BF4 a to už je co říct !
-
jaktože to nepojede na windows vista ???
-
-
Možná kvůli .net framework. Páč Vista mají předinstalované 3.0 a 7 mají 4.0. Tak asi aby uživatel nemusel nic stahovat, nebo já nevím :D
-
Spíš bych tipoval, že na ně zapoměli, nebo je nezmínili z důvodu minority na trhu. Visty umí DX11, ale čert ví (resp. si to nevybavuju), jestli mají podporu pro GPGPU, OpenCL, Directcompute. Je možný, že něco z toho bude hra vyžadovat. Víc ale věřim tomu, že je pouze nezmínili.
-
PROČ to nepojede na vistě??
-
-
Win Vista možná může být na nezanedbatelném procentu počítačů, ale x64 Vista je určitě na tom zanedbatelném.
-
-
A proč by mělo. Dneska jedině W7x64. XP jsou zastaralý už trochu a Vista je celkově k ničemu.
-
-
a lidi se smali pozadavkum BF4 :D:D:D
-
http://www.youtube.com/watch?v=DeORNttyUXE
-
Vsak jsou docela nizke. Az tedy na pozadavek na pamet, ale to je holt problem textur ve vysokem rozliseni (hra ma byt 4k resolution ready nemylim-li se).
-
čtyřicet giga???
-
-
To víš. HD textury na ty prchajíci rybičky :D
-