Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja na nove PC nasetrim bez problemu, kdyz nemusim platit za hry, ale jak si na novou konzoli usetri konzolisti, kdyz newarezi nechapu. Ma jeste spoustu dalsich konicku, tak fakt nevim.
  • Hoj lidi, myslíte že rozjedu COD:GHOST Na max rozlišení a pokud ne tak na jaký? s těmito parametry? :
    Procesor: Intel Core i5 - 3350P
    Frekvence : 3,1GHz
    čipová sada : Intel H61
    operační pevný disk (RAM) : 8 GB DDR3
    Pevný disk: 2 TB SATA . 7200 ot./min.
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 650 - 1GB

Děkuji za odpověďi
  • Chudáčci rodiče musí dětem platit kus h*vna ušmudlaného na poslední chvíli před obchodem.
  • A tahle prehistorická konfigurace má být jako dneska pro lidi problém?
    • Taky nechápu. Navíc to jsou minimální požadavky a s nima klidně může jít hra ve fullhd a 60FPS na úkor detailů. Nikdo nikde netvrdí, že to je minimum pro jakési takési spuštění. Mimochodem kdo má ještě XP nebo 32bit systém, tak by se už mohl konečně probudit z nostalgie. Tudy cesta nevede již dlouhá léta a s W7 64bit jsem neměl žádné problémy od RC verze.
      Všichni chtějí pokrok, ale když příjde, tak akorát prskají. To že všechny nové hry budou vyžadovat 64bit systém jenom vítám a je to logické. Nové konzole jsou 64bit, není rozumný důvot zachovávat podporu pro porty na 32bit Windows.
      A úplně na závěr. Vám se opravdu zdá, že jsou ty nároky přehnané? Na čem proboha hrajete hry? Dokážu pochopit, že někdo nedokáže splnit 6GB RAM, ale ten zbytek?
      • Problem je, ze na te hre ten pokrok neni vubec videt. U her, na kterych ten pokrok je videt, nemam problem ani s mnohem vetsimi HW naroky.
        Ale jinak souhlasim, ze ta minimalni sestava neni nic hrozneho a podle me obdobnou sestavu musi mit snad vetsina hracu. Az na ty RAM, ale ty stoji par korun.
        To ovsem porad neomlova, proc hra, ktera next-gen nevidela ani z rychliku, musi mit skoro next-gen pozadavky.
        *3*
      • Hele já nedokážu pochopit ani těch 6GB RAM při dnešních cenách. Fakt nechápu lidi s 5 let starým šrotem co si sem příjdou stežovat, že hra vypadá hrozně a ještě má takové a makové požadavky (které jsou k smíchu)..
      • Inquisitor
        A tohle je ten pokrok? Až tam ten pokrok uvidm, tak neřeknu nic.
    • erikse
      Ano, je to problem u tak prehistoricky vypadajici hry.
      • Takže jí zbývá ignorovat jestli se nepletu..ale to ne..raději se bude remcat jak si to nezahraju na 5 let starém železu...Je snad jasné, že HW nároky nejsou přímo úměrné vizuálnímu vzhledu hry...někteří lidé to očividně nebereou...
        • erikse
          U jakykoliv jiny hry by mi to bylo jedno, ale ne u teto, ktera je vicemene od ctvrteho dilu stejna. Takze tady to neni nic jineho nez vyprdnuti se na optimalizaci. Takze tady neni ani co brat.
  • dobrý den mám dotaz rozjedu tuto hru na pc -intel core i3 2.4ghz-nvidia gforce gt710m-a 4gb ram
  • Ja to asi nejak nechapu. Cetl jsem jen par komentaru, ale vy si stezujete, ze je to narocny a "next gen" pozadavky? =D Tam je next gen leda tak tech 40 giga mista =D

Proboha lidi, vzdyt dneska stoji AMD 6-ti jadro s vykonem jak svina 2 tisice... Intel variantu nevim, ale taky by se nasla... me pak nerikejte, ze Core 2 Duo je narocny?

Ostatni komponenty neresim, 8 GB RAM jsou dnes taky za 2 tisice... predpokladam, ze nikdo z vas nema min jak 2GB, tak staci dokoupit 2x2GB za tisicovku a nazdar. A grafarna... no hold se nepude mesic kazdej patek do hospody, a najednou ty 4 litry najdete.

Obcas fakt kvetu z tech diskuzi taky =D jo a dejte ban vsem uctum, ktery maji Justina Biebera v avataru
    • Inquisitor
      Tady jde o to, že to těm požadavkům na výkon absolutně neodpovídá. Nevim proč bych měl investovat tisíce do něčeho, co vypadá pořád stejně. Je plno her co vypadají líp a vystačim si s tim co mám teď.
      • Tohle bych nechal na rozsouzení až to vyjde. Víte jak je to s těma minimálníma specifikacema.
    • Podle me problem neni v tom, ze by vetsina lidi na to nemela HW, ale spis, ze technologicky stara hra si narokuje sestavu naprosto neadekvatni sve technologicke urovni.
      Srovnani s konkurencnim BF v tomto ohledu se primo nabizi a CoD z toho srovnani nevychazi moc pozitivne.
      Jo a za ten banan vsem Bieberum jsem taky. *1*
  • Toto bude snáď ešte horšie optimalizované než black ops 1 :D V každom prípade lepšia varianta než battle-nuda-field. *8*
  • No na to že ps3 má ram 250mb a grafku to same mi to příjde trochu moc na ps !
  • nechápu tu kritiku..Stejnak si to koupí miliony lidí a bude to opěvováný díl jako každý, který vyšel. Já osobně mám obavy jestli to vůbec rozjedu, ale přeobjednávku rušit kvůli HW požadavkům? Podle mně tenhle díl bude nejlepší!
    • To je jako bys v roce 2013 řekl , že auto Felicie GLX je v rámci Felicií z devadesátých let nejlepší . To , že si to někdo koupí , ještě neznamená , že to je super , pač lidi jsou jací jsou , chytrý marketing je ovlivní . Za 5 hodin to sjedeš a takoví jako ty to odnesou do bazaru , kde se to bude válet po stovkách . Copak nemáš v sobě trochu ctižádosti zahrát si něco co naplno zaměstná tvou hlavu a dá ti zabrat , abys to vůbec dokončil ? CoD to rozhodně není .
      • Právě jsi urazil všechny střílečky ze starý školy, od Dooma, přes Unreala až po Duka. Pokud jsi u těhle her zaměstnával hlavu naplno, tak to teda potěš koště. A nejsou to jenom střílečky. Pokud se něčeho dokola prodávaj miliony pořád dokola, tak už na to marketing nemá moc vliv. Zákazní přesně ví, co může očekávat a pokud si takovej produkt koupí i po 10, pak to svědčí o tom, že ho skutečně chce. Kašli na CoD a nehraj to, jako já. Nebo aspoň hatuj chytře...
        • To bych urazil i sebe , pač to co jsi jmenoval jsem samozřejmě hrál , ty hry měly atmosféru , příběh a dokázaly vtáhnout hráče . Mě prostě bytostně vadí to , když si někdo evidentně nedá dost práce s tím co nabízí . Jestli chtějí vydávat hry , tak ať to dělají tak , jak si doba a pokrok zaslouží , nic víc , nic míň .
        • To po sobě čtu, tak radši ještě dodám, že to nemyslím špatně. Nic ve zlym, ale prostě myslim, že na CoD nema smysl nadavat, pac muj nebo tvuj nazor je IW u zadele. Až nás bude pár milionů šustit dolárkama u jejich dveří, pak bude situace naprosto jiná. Ale zatím se k tomu podle všeho neschyluje.
          • Ještě poznámku , má to i jinou rovinu . Hry které jsi jmenoval , vytvořily týmy lidí , kteří do toho dali všechno , ti vývojáři to dělali s opravdovou láskou a hrdostí , taky se předháněli o to , kdo dokáže vyždímat z těch předpotopních mašin 100% . Chápeš ? To není nostalgie , mluvím o principu , se kterým se přistupuje k věcem . Activision s CoD si vybírá tu nejjednodušší cestu , proto jsou u mě s*áči .
  • tohle a son of rome budou asi prvni tituly co si koupim na svuj XboxOne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit