Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 35GB mista na disku? se zblaznili? TERA beta zabira 25GB a to je MMORPG pochybuju ze max bude mit rozsahlejsi svet nez MMORPG. Diablo III Beta ma 5 GB, Guild Wars 2 Beta ma 11GB a Star Wars-The Old Republic ma 20GB. Hry ktere maji rozsahle mapy obrovske svety nezabiraji ani tech 35GB. Nakonec zjistime ze Max Payne 3 je MMORPG pro konzole pristi generace.
    • Inquisitor
      A nakonec to bude za pět hodin dohraný :)
  • Požadavek na HDD je asi zatím rekord, co sem kdy viděl a kam moje chabá paměť sahá. Budu muset provést čistku na mém disku :-)
  • To vyjde na čtyřech DL DVD?
    • Na externom HDD alebo na nejakom USB kluci velkom *1*
  • Jazz
    Pokud nebude na Steamu Pre-Load, tak adios *13*
  • PC mám v poho, ale tých 35 GB to je ako rezerva na DLCéčka?
    • Shaker
      podle velikosti spis rezerva na dva dalsi dily :D
  • 35 GB dat, hm...

Koukneme na obrázky, koukneme na předvedené gameplaye. Prostředí vypadá velmi detailní, v exteriérech (smetiště) se povaluje plno nesourodých předmětů, zbraně jsou vymodelovány snad do poslední oděrky a textury asi také nebudou nejmenšího rozlišení. Megabyty a gigabyty vesele naskakují.

Dále, TIPUJI (spekulace), že Rock* bude do příběhu cpát tuny "ingame" CGI. To znamená gigabyty navíc, hlavně kvůli konzolím. To není míněno jako pokus o flamewar, mám na mysli scény předpřipravené při takovém nastavení enginu hry, že by to bez poklesu snímkování stěží zvládala tak současná hi-end PC sestava.

Jako poslední zavěštění z koule předpokládám, že ohledně fyziky hra pracuje s množstvím předpřipravených situací které jsou pouze doiterovány tak, aby odpovídaly aktuální situaci na scéne. Tím se uleví procesoru, ale naskáčou další data. A zejména u komplexní Euphorie to asi data nebudou malá.

Shrnuto - nejsem takovou rozsáhlostí příliš nadšen, ale prozatím si myslím, že by to mohl být učelně využitý prostor. Uvidíme.
  • Ještěže R* nechrlí hry rychlostí, s jakou nám do světa lezou CoDka. To už by smrdělo spoluprací s výrobci pevných disků. Mě jedna "větší" hra na disku nevytrhne. Otázka je v optimalizaci. I tak se na Maxe těšim.
  • Hanzales
    Já myslím, že je to spíše takový rozsah (od potřebného minima až po to, co hra dokáže využít). Nemyslím, že mezi 6-core 16GB RAM a 4-core 4GB RAM bude stejný rozdíl, jako mezi minimem a tím "středem". Případně to třeba znamená, že šťastlivci se 3 LCD atp. s nadupaným kompem ten potenciál využijí. To by naopak znamenalo, že se jim optimalizace podařila. Počítám na vyšší detaily v 1920x1080 a 4AA tomu bude stačit právě nějaké rychlejší 2-jádro, nebo 4-jádro a 4GB Ram a nějaká ta 560Ti či Radeon ekvivalent.
    Přeci jen to není rozepsáno na minimum/recomended, ale je tam mezitím pomlčka ;o]
    • Shaker
      To jo, ty ale neberes v uvahu to, ze lidi vyuzijou kdejakou prilezitost si zanadavat, i kdyz o vyslednym produktu zatim vcelku vedi prd.
  • Pane bože, to je tu tolik natvrdlých lidí? To nejsou minimální/doporučené, je tam vždy uveden nejslabší, co hru zvládne až nejsilnější model hardware od firem Intel, AMD a NVIDIA...
  • Jelikoz uz hru hraju,tak vam muzu rict,ze mi hra bezi na skoro na max a to mam procak AMD 8650 triple-core 2,30 GHz . 4GB RAM a grafarnu GEFORCE GTX 460 SE ... neverte vsemu co se suska pratele :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit