Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A požadavky na HW jsou?! Nečekaně komické! Díky bohu za konzole (ironicky)!
  • to je nějaká hovadina, nebo vtip ne? jaký může být rozdíl v texturách na kartě s 512 mb a 2 gb - strašně velký, to se mi nelíbí.
  • Mechwarrior_bw
    som jediný komu na tom screene pripomýna Tommy Lee Jonesa ? *1*
    • Nortona?
  • Zdravím chci se zeptat jestli hru Max Payne 3 rozjedu na notebooku windows 7 home prémium
    Procesor AMD athlon II P360 dual core 2.30Ghz 4GB a grafická Radeon 6650 HD předem díky za odpovědi.
  • je to pěkná prasárna...
  • GfWL nebo Steam?
    • Shaker
      to prvni spis, vzhledem k tomu, ze to planujou prolinkovat s GTA a dalsima hrama
    • Vakek
      Na steamu už běžej předobjednávky takže asi tak *4*
  • Tak tohle je totálně ujeté...16 Gb paměti? 6 a 8 jádro? Ti si teda pohráli s optimalizací jen co je pravda...v konečném výsledku to zase bude vypadat skoro stejně jako na konzole. Já už něvěřím těm kecům, že PC verzi se věnovali zvlášť a podobně. Vždycky to je kec a vypadá to jen trošku líp. Ty krvavé nároky jsou určitě neadekvátní vzhledem ke konečnému výsledku. I videa co jsem zatím viděl nenaznačují, že by to byla taková grafická pecka. No nechám se překvapit, ale mám pocit, že zase přestřelili...
    • ta hra pozaduje 35GB mista na HDD - je tu urcity predpoklad, ze budou napr. textury kvalitni a tedy ze to nebude port :)
      • K čemu ti je 16GB textur v RAM když na grafárně máš průměrně 1GB paměti?
  • Podle doporučených požadavků by se mělo jednat o nejlépe vypadající hru všech dob. To jsem tedy nečekal. Ale jestli to bude zas jak s GTA IV, který na slabších sestavách fungovalo líp než na některejch rychlejších... *7*
  • 35GB je sice dost, ale pokud je herní svět rozmanitý(texturově) a pro PC dodají textury ve vysoké kvalitě odpovídající pamětem grafických karet na PC, nevidím v 35GB nic tak zvláštního.
    • No dobre, ale ted si vem ze DEMO hry nevydaji, ja osobne mam velke obavy z vyladenosti hry......takze DEMO nevydaji, warezakum se nebude chtit stahovat 35GB, i kdyz najdou se takovi a do koupi se PC hraci z obav taky nejspis moc nepohrnou......jak jsem se na hru tesil, tak ted nevim jestli se ji nebudu muset vyhnout:-) 1000 Kc se mi jen tak vyhodit nechce a uz vubec se mi nechce kvuli jedne hre kupovat novy PC a jak znam RockStar, doporuceny HW bude minimalni *1*
      • Lenže si uvedom, čím menej sa hra sťahuje, tým má menšie predaje, dokázal to Zaklínač, Alan, LoG ... Čím viac sa hra sťahuje = večšie predaje, pretože piráti sú vlastne firewall na blbú hru.
      • 20 gigový demo bych si asi ani nechtěl stahovat :D
  • Tak to je změna ve srovnání s druhým dílem, který spustím i na prastarým notebooku s bůhvíjakou grafickou kartou na plný detaily až na výjimky bez hryzání... TA hra byla optimalizovaná.
    • To by ovšem vzhledem k jejímu stáří nikdo nečekal :-D
    • a jak je ta dvojka stará, boha jeho *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit