Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k cemu tam vubec ty maximalni jsou ? :D ach *7*
    • Udajne by to mel byt "vypis" podporovaneho hardwaru pro tuto hru, kdy 16 GB RAM neni doporucena pro optimalni chod hry, ale nejvice pripustna moznost.....coz znamena, ze je to nejspis takova rezerva pro siroke spektrum PC hracu, protoze asi ani sami autori nevi na cem hra pojede nejlepe a zda napr. 2 lidem s totoznym HW vybavenim hra pojede stejne :-)))) Takze je to brano od toho na cem jsme schopni hru spustit az po maximum, pokud tedy pozdeji budeme mit treba vic jak 16 GB RAM muze byt problem se spustenim a podporou hry.....Tim si hodne ulevili, protoze kdyby napsali doporuceny HW a hra nebezela optimalne, tezce by to schytali.....takhle nikdo nevi co je presne doporucene a budou se moci vymlouvat *2*
  • jej ani se nezapotim ....... jsem zvedav kdy vyjde hra ktera mi pocitac alespon zpomali :D
    • tak si dej na PC počítat meterologické tabulky
  • To ide cez nejaký emulátor xbosu? Viem, že moje dvojjadro zvládne Shadow of Collosus v poho cez nejaký emulátor, to miesto na disku je pre nejaké procesy?
    :D
  • ked si vezmem ze na mojej zostave phenom 2 1090t s gtx480 ide gta4 na max uplne na nanic takze sa da povedat ze v R* sa naucili optimalizovat
    • GTA IV je nejhůř optimalizovaná hra... vlastně neoptimalizovaná tady sedí líp.
      • a co som asi tak pisal akoze wtf koment
  • Phillios191
    35 GB HDD??????? Éra PB her přichází....
  • vsetci tu placete nad tym, ako to bude neoptimalizovane, ale aj tak si to kupite, takisto ako GTAIV, takze vasa chyba *3*
    • V čem je naše chyba? Že rozdíly mezi nejnižší konfigurací kde rozběhaš sotva sonica nebo maria a nejvyšší ( kde nikdo ani neviděl na obrázku tuhle sestavu ) je tak propastná? Je to chyba hráče?
      • chyba je v tom, ze to kupite, kvoli hype asi, dokonca kopa ludi si to predobjedna a potom placu co za polotovar dostanu (vseobecne, nemusi sa to tykat MP3 - hoci,cim dalej tym viac AAA hry vychadzaju ako nedorobeny polotovar)
        • No jasně! Blbci si to koupí a ty, lišák podšitej, si to ukradneš na warezu. Plakat budeš taky, ale bude tě hřát u srdíčka, že tě to aspoň nestálo ani pětník ;).
          • Bača zo srubu tam inšé asi nězoženie *1* tak mu musí stačit pravá ruka *1*
          • Fanoušci? Natěšenci? Takovejch je ale milion u každý hry.
            • jedine co som napisal, nech sa ukludnia, kym to nevyjde :)
            • A nevidim důvod jim vymlouvat, když se na něco těší.
          • uz som z toho vyrastol, (z warezu), podla seba sudis inych? :)
            a vidim ze si dalsi krasavec, ktory vravi, ze nelegalny download je kradez, dobre vam media vypatlali hlavicky :)
            • Tak tobě za onanii platí? Pan už musí být těžce za vodou *3*
            • @sir
              ja som sa prisiel vysmiat ludom co robia x rokov rovnake chyby: ved sa vravi, ze aspon ..niekto sa pouci na svojich chybach: tj. ludia vedia ze rockstar odkasliava pc verzie(optimalizaciu)svojich hier, dalej je iste na 99% ze demo nebude, dokopy nic z hry nebolo ukazane, a vela ludi sa tu nad Maxom rozplyva, ze ake fasa to bude
              ako by si takych ludi pomenoval ty?
            • Bohužel tě zklamu, podle sebe nikoho nesoudim. Hraju málo, takže jednu dvě hry ročně si dopřeju v originále ;) Nevim, jestli zrovna krádež, ale furt tam máme to slovíčko "nelegální", že... Že jsi z warezu vyrostl, to vědět nemužu. Tvůj post byl podán ve stylu výsměchu warezáka poctivým kupujícím (apoň já to tak pochopil). Ale chápu, že sis přišel rejpnout do lidí, co si tu hru chtějí koupit. Jsou takový lidi. Já ale např. nelezu do tématu o autě x, abych se vysmál lidem, že si ho koupí a po roce se jim vysype převodovka a nebudou v něm mít to a to jako je v mercedesu a tak. Chtěl sis dokázat, že už jsi velký kluk a přišel si dětěm říct, že takový voloviny si nekupuješ.
            • @host
              tvoj problem, kde vidis ze som spominal ze NELEGALNE STAHUJEM? babe sa sniva stale, po com tuzi, pravda
              ty si vydelal vlastnymi rukami maximalne ked si si pravackou lestil bambus, podla toho ako pises ;)
            • Vypatlaná hlavička si ty kradeš a ještě se to nestydíš vytrubovat do světa. *1* A popravdě než něco koupím si přečtu recenzi a pak jak to hodnotí hráči a v drtivé většině jsem nelitoval si hru koupit za peníze, ale to ty socko nikdy nepochopíš vlastnit majetek na kterej sis vydělal vlastníma rukama.
  • Od doby co mám Xbox jsou mi tyhle záležitosti u zadku. Navíc hru nehraju kvůli grafice. Cítím se fajn, netrávím svůj životní čas řešením těhle pitomin, když chci prostě hraju ... :)

Můj osobní názor, flamewarmakeři pc vs konzole děte víte kam.
    • jindra.veliky
      kdyz ted nemusis resit tyhle pitominy tak treba misto toho objevis lek na AIDS nebo rakovinu *5*
      • GlaDOS
        Nebo na inteligenci a ty tu pak začneš psát samé pluskové komentáře *3*
        • CrocoRay
          To by si ty prášky museli vzít i ti, co tu hodnotí *3*
    • Ano, flamewarmakeře, jdi do P*
  • nechápu proč to bude mít na disku 35gb když je to jenom linearní střílečka
    na xbo360 to bude mít 20gb pálit 3dvd na to nemám náladu
    gta5 na pc bude mít asi 100 gb a sestavu za 100tisíc
    • Umaroth
      To tady jako píšete, že je vám zatežko hru zpirátit (dokonce i na konzoli)...tak to je uplne dno....
    • prvni slovo "nechapu"(NICK:honza alias hloupy) tak nepis a i kdyz bude mit GTAV 100gb pri dnesni rychlosti netu placou jen deti (predstavuju si te jak palis ty dvdcka *15* )
    • nech si na xboxu udelat RGH jak ja a neresis vypalovani :D
      • mozem sa spytat co je RGH ? prosim ak mozes odpis na mail photographer.erd@gmail.com
  • nevím co tady řešíte konečně hra která aspoň doufám využije potenciálu dnešního hardweru vždyť je to až trapný když dnešní hry pracují maximálně s 500 mb paměti na grafice nebo dokonce operačniho systému k čemu pak nám jsou ty počítače to pak můžu myt opravdu jen tu konzoly. A 35gb na disku snad v dnešní době taky není problém ne?
    • Mechwarrior_bw
      lenže je rozdiel využiť potencial HW tak, že skutočne prinesiem niečo čo je vzhľadom na konkurenciu nevídané alebo tým, že prinesiem niečo čo zapadne do priemeru ale nulovou optimalizáciou zatopým aj highendovým riešeniam. A pri všetkej úcte, zo všetký tých screenov a ingame videjí tretí diel nevyzerá po vizuálnej stránke nijak výnimočne.
  • CrocoRay
    Ta Geforce 8600gt a 2 gb ram by jako ušlo, ale ta Geforce 680gtx a 16 gb ram znamenají jako doporučené požadavky pro vyšší nastavení detailů nebo co? Jsem ani nevěděl, že už je na trhu taková karta *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit