-
jo...když původně kde kdo čekal sra*ku z Gothic I a ona se vybarvila jako král.....chtělo by to návrat krále. Nevím proč, ale Risen mě nijak za srdce nechytl, i když mu nemám moc co vytknout. Ani jsem ho nedohrál. Přitom původní Gothic I, II jsem nemohl vůbec vypnout a jít spát.
-
Mna by len zaujimalo naco o tomto "vytvore" vobec pisete. Tato "hra", ci uz datadisk alebo povodna arcania, by sa mali navzdy vymazat z kronik hier, a nikto by o nich ani nemal hovorit. Je priserne ako strasne sa da dok*rvit dobra znacka. Ale neviem ci od toho vobec niekto nieco cakal, ja tera rozhodne nie. Ale na druhu stranu, ani som necakal ze to bude najhorsia hra co som kedy hral.
Toto neberte ako kritiku games.cz za to ze o tom pisete, ale ako kritiku henteho ho*na. -
Jiste, chlubit se HW naroky u datadisku vlazne prijate hry, ktera vypada temer stejne jako stary Gothic 3....
Neni nic jednodussiho nez vyvolat v lidech pocit, ze potrebuji silnejsi zelezo, aby si jejich slabou, spatne optimalizovanou hru vubec nekdo zahral.... -
Wow, Crysis a Battlefield 3 poraženi, tomu říkám grafika!
*12* -
ale Risen byl výborný, i když me nesedl ten mexický styl ale hra byla dobrá
-
neriešte túto urážku kultovej hernej série... PB ma späť práva na Gothic takže v budúcnosti môžme čakať kvalitne a prave pokračovanie :)
-
Souhlas. Jak nečekané...
-
Tak tak. Gothic 4 pro me byl velkým zklamáním, větším než G3.
Pro mě Gothic skončil dílem "gothic 2: night of the raven"
Ta trojka taky nebyla spatna ale proste uz jen ten system bojů se mi libil v Gothic 2 :) -
Asi tak 30 na celým světě, pokud jde jen o "Gothic 4". Smutný konec série...
-
kolik lidí ma 580 a kolik z nich zajíma gothic? *1*
-
Srsly?
Nevykašlali se spíš na jednu malou, nepodstatnou věc...optimalizovat?
"Magor" na druhém screenu tomu dává korunu. -
Po shlednuti nekolika obrazku mi neni jasne, proc by mela byt potreba takto nabusena sestava. Grafika z doby pred 5 lety a veskrze nic moc.
Ze by studio, jak je jiz radicne zvykem, zapomelo na optimalizaci?