Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a k tomu Steamu, Steam Survey mi příjde značně selektivní, někdy se neozve roky a někdy se ptal na povolení 3x za půl roku.
  • Tady se nad příspěvky člověk děsně pobaví. *1*
    Chapu lidi, co běží na Linuxu, Unixu a dalším, těm jsou Windows ukradený.
    Stejně tak chápu lidi, co mají doma kus šrotu, u kterýho jsou rádi, že jim to ještě dejchá. Ty upgradovat určitě něchtějí. Taky mám doma noťas s Win7 a s LibreOffice funguje naprosto bez problému, Win10 by byla vražda.
    Pak jsou tu lidé, co evidentě vůbec netuší, o co jde, ale jsou nadopovaný informacemi od "expertů" z internetu nebo podobně smýšlejících, resp. posbírali informace stylem jedna paní povídala. Tahle skupina se ještě rozděluje na ty, kteří opravdu IT neholdují a sebraným informacím opravdu věří (těch je mi upřímně líto, protože v dnešním internetovém světě je těžké rozlišovat pravdivé údaje od smyšlených) a na ty, kteří tomu věří, protože se jim to hodí do krámu a vesele to i šíří dál (tuto skupinu beru jako velmi nebezpečnou, protože 1000x opakovaná lež začíná být pravdou - alespoň v jejich očích určitě). Proto očekávám, že za to co tu napíšu mne tato poslední jmenovaná skupina začne "kamenovat".

    V zásadě starší počítače či notebooky (dejme tomu do 6 let), upgrade na Windows 10 v pozdější vlně nebyl problém. Stejně jako neustále omýlané WinXP a Win7 i Win10 prošli porodními bolestmi hlavně proto, že Microsoft (MS) se prostě nikdy nenaučil (a asi nikdy nenaučí) řádně testovat. Aktuálně je to nejstabilnější systém od MS, což samozřejmě platí jen, pokud je používán s odpovídajícím hardwarem (HW). Na 10let starém PC Win10 poběží, ale může se to lehce změnit v příšerné trápení, pokud HW není systémem podporován.
    Stejně jako u všech systémů, když máte v PC bordel, systém nebude šlapat bez problému.

    Všichni co křičí Win10 fuj, až vám za rok klekne železo, tak nový PC asi už jedině s Linuxem, nebo MAC? Nic jiného už nebude... *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tady to je jeden vtipálek vedle druhýho *1* *1*
  • *1* Ještě napiš, že jako AV používáš ESET, příp. kradený NOD a joke je dokonán *1*
  • Upřímě téhle STEAM statistice jsem už před delší dobou přestal věřit. Steam používám pěknou řadu let, ale poslední 3 roky mám grafiky AMD(FuryX,RX480,RX560,Vega64) a HW survey jsem neviděl ani nepamatuju. Zato poslední měsíc jsem do PC dal na přechodnou dobu 1080Ti, no a co se nestalo, HW survey!! Nevěřím žádné statistice, kterou jsem si sám neudělal.
  • musis s tim ale souhlasit, proto vzorek a nikoliv vsichni
  • Harshday
    Tak za to chicago ti chci poděkovat, kdysi jsem si to chtěl strašně zahrát, ale nějak jsem to nesehnal. A úplně jsem během těch pár let na to pozapomněl. No nic, už mám koupeno a zítra zkusím zahrát. Na co člověk v diskuzích nenarazí. *1*
  • Vzhledem k Winwar tady mozna offtopic :D , ale v clanku mne zarazilo cosi o respondentech a vybranem vzorku uzivatelu... mel jsem za to ze steam jako soucast sveho fungovani odesila statistiky o HW a tudiz neni nutne se zabyvat "vzorkem" ale aktualnima datama z DB o uzivatelich...
  • Řeknu ti takové tajemství člověče, pokud by ti někdo skutečně chtěl napadnout pc tak se mu to povede tak či tak. Múžeš mít klidně Windows 98.
  • Port Royale II cz byla prostě hra doby, co už uplynula, bavila mne a její nástupce PRIII tak kvalitní není, ale nejsou to top hry. Warcraft 3, jsem bohužel tenkrát v krabici nekoupil a měl jsem možnost ho hrát u spolubojovníka a musím Ti dát naprosto za pravdu, s tím dabingem. Robin Hood měl také v češtině parádní dabing, ale Steam ho bohužel nabízí jen v anglině, kde i když je to original tak dobrý není, mám sice origoš instalační CD, ale v desítkách a nových grafikách nic. Desperados jsem hrál a bylo moje oblíbené, ale nějak jsem už na něj pozapomněl, do téhle série ještě patří Chicago, ale bohužel už ji také nemám a byla i v češtině a protože bylo poslední pod desítkami by možná běželo, ale ani nevím jestli ji někdo nabízí....
  • Harshday
    Jen jsem chtěl doporučit, pokud tě bavil Robin Hood, tak by mohl i Desperados, kdysi jsem ho kupoval za 5 euro na GOGu a funguje pod windows 10 bez problémů.
  • Harshday
    Máš asi pravdu, zkoušel jsem anglický Port Royale. Ale ona na tyhle počeštěné hry podpora docela upadá. Třeba takový Warcraft 3 měl úplně peckový dabing, ale momentálně už je k nesehnání, krabicovku jsem bohužel nikdy nevlastnil, takže si ho už asi nezahraji, mám ho pouze v angličtině, ale kdysi, když jsem jsem ještě anglicky neuměl, to byla super odvedená práce na překladu.
  • Muzes to podlozit nejakym argumentem?
  • Jack1947
    Ty viry jsou fáma a už to dávno neplatí, p-rno nesleduji tak nevím ale W10 je ok nějaké aktualizace horší ale jinak to jede fobře a to je to hlavní. Předtím jsem byl skeptický ale když mi odsvištěl disk už jsem Win7 instalovat nechtěl znovu *3*
  • Jack1947
    Ted možná časem si neškrtne... a už netrolluj nikdo není ted večer zvědavý na nějaké tvé anonymní výlevy.
  • Ty nechapes co znamena "vyhovuje mi"? Nebo s cim se ma jako smirit?
  • Jack1947
    Napsal lol a dololoval lol *4*
  • Lol... typický Mrkvost. Co mě vždycky na Windows dostávalo, když se 5MB dat instaluje 5 minut. Ale tak lidi mají dneska TB disky, tak proč řešit nějakou optimalizaci. Všechno 10x ověřit a vytvořit tisíc logů a záloh ke všemu při každém prdu...
  • Jasny "w7 mi vyhovuje a kvuli par hram ho menit nebudu"
    A odpoved:
    "Smir se s tim, w7 prestava stacit"
    Trolololol
  • "Tak to potom nechápu, že používáš jakékoliv Windows. ;)"

    Já zase nechápu, proč se vyjadřuješ k tématu, o kterém víš kulové. Očividně nemáš ponětí, jak velký je rozdíl v kontrole nad OS a customizace mezi Win98-2000-XP-7 a 10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit