Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zkus Fallout 3,New Vegas ci Skyrim.Good luck.
  • Ne,neprobiha,pokud nejsi bfu,co si tam cpe vse,co mu MS posle.
  • utesovat se u proprietarniho software tim, ze tam neco nemas, kdyz jsi to nepovolil, je ponekud zabavne
  • Jasne,kvuli dvoum hram si tam dam bonzacky os,kde si nemuzu vypnout aktualizace a ktery se po kazdem jejich updatu roze*ere.Ale strasne mne mrzi,ze nemam Malovani 3D...
  • Kazdy normalni clovek vypne aktualizace a instaluje je ty co chce a kdy chce.Viz posledni pripady,kdy update pro meltdown udelal pc nepouzitelnymi.Sam mam na Win7 aktualizace vypnute uz tri roky,takze mi tam MS nena*ral telemetrii ani jine svoje hovadinu.
  • Harshday
    To já hraji i hry vydané před rokem 2000, ale vše na steamu nebo Gogu, nedokáži si představit instalovat dnes něco z CD nebo DVD. Kupříkladu za posledních 20 PC co jsem stavěl, bylo jen jedno s DVD mechanikou. Poslední co jsem musel tahat z CD na notebooku ( mechaniku má) bylo Soldiers of anarchy. A také šlo bez problémů zpustit pod w10 a to byla zabugovaná hra už v době vydání.
  • MidnighT91
    souhlas momentálně mám ve win 10 blood, hexen, age of empires a dalších 30 her co vyšli před rokem 2005 a ještě se mi nestalo že by nějaká nefungovala.
  • Můžeš mi prosím vysvětlit, proč na PC, které používáš, máš potřebu vypnout aktualizace? Je opravdu ta chvíle zpomalení PC takovým problémem, že si ji nemůžeš dovolit, tj. vytěžuješ počítač i během noci, o víkendech, jsi na jeho fungování tak životně závislý, že pro tebe znamená pár hodin výpadek příjmů, nebo smrt babičky, kterou udržuje při životě?
  • Harshday
    Co znamená většina, hraju staré hry a ještě jsem se nesetkal, že by mi něco nešlo. Mohl bych poprosit o nějaký příklad? Jen pro zajímavost.
  • Jack1947
    DX12 není nic extra samo osobě a žádná hra ho ještě plněnepodporuje. Takže Win7 by stačilo kdyby to netlačily vše do win10 only.
  • Windows 10 hlavne podporuje dx12 a vyhody v grafickych aplikaciach ako su napr.velkost textur v pamati
  • Kravicka
    Kdyz myslis :) ja pouzival win 10 na ted 12let starem PC a byl jsem spokojenejsi nez s win 7.
  • Khanemis
    Pokud se chceš z nějakého důvodu kompletně vyhnout aktualizacím Windows 10, tak doporučuji jako nejsnazší možnost nastavit si své internetové připojení jako "měřené" (tedy takové, kde platíš za přenesená data), v tu chvíli windows přestane updaty stahovat a máš od toho pokoj, dokud si to připojení zase nezměníš.
  • No ja mam treba s win10 problem na starsim PC ... updaty vypnout nejdou ...resp. i zakazana sluzba se stejne vzdy povoli a kdyz se zapne update je PC nepouzitelny a sama sluzba win update vytezuje disk na 100%. Zkousel jsem vsechno mozny ...az sem si rekl, ze to teda zkusim nechat a snad se to updatne ... no tak pocitac je uz skoro 24h ve stavu zamrznuti ..naposled jsem videl pred par hodinama probliknout udpate 99% :D A na webu microsoftu jsem se docetl, ze je to normalni a mam cekat ... parada
  • zaty
    I když sám Windows 10 používám (edici Enterprise LTSB) a nemám s nimi problém, byl bych opatrný s těmi "hlupáky". Pokud má někdo starší PC, nemá důvod přecházet a to ani kvůli upgrade zdarma, někteří si upgradovali jen kvůli aktivaci a vrátili se zpět k W7, aby mohli později přejít.
    Podpora W7 končí v roce 2020, otázka je, zda to MS ještě neposune, a tak není důvod nějak bezhlavě přecházet na W10:
  • Jack1947
    Koilk her jen "only dx12" ? *8*

Myslel si Win10 only a dává to smysl DX12 only nedejbože příjde až někdy později.
  • K čemu je dobrý Windows 10?
  • A proc to delaji ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit