Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka
    Propad WIN 10 je kvuli Asii a manii s PUGB - cinani si nakoupili pc s win 7 a nainstalovali steam na hrani jen PUGB...je to krasne videt v historii zvoleneho jazyka na steamu.

Pred Cinskym prilivem mel WIN 10 64b pres 50%.

Takze hlupaci si nenainstaluji win10 protoze ted vidi ''jen'' 25% diky cinanum :D
  • Jakoze ta telemetrie na Win 7 neprobiha? To, ze to s Win 10 ji dava MS vic najevo nic nerika o tom, jake praktiky byly na starsich systemech.
  • Se divím, že ještě nemáš XP když jsi tak zpátečnický. To jsou přece ty NEJ windows. Nevidím jediný důvod neupgradovat.
  • Ten WIn 10 mozem kaslat. Schvalne na neho daju DX12 ale tych par hier co uz su jenom DX12 only je malo a nastastie nieco co ani velmi nehram a ani to neni moj zaner.
    Jedine co ma stve je Sea of Thieves to by som si zahral ale okaslal to pes radsej este zostanem na Win 7 ako ist na ten spyware/malware/FBI repporting tool.

A hry ktore hram tak bezia na Win 7 tak naco prechadzat. Mam este kopu starsich hier co chcem dohrat este z cias XPcok :D
  • K těm WIN10 64bit a jejich podílu bych se zase až tak nedivil, nejede na nich většina starých her i když se Microsoft dušoval, že to bude platforma i pro hráče starších her. Já osobně mám na PC systém Win 10 a Win 7 a to hlavně pro hry....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit