Přejít na výpis diskuzí
Hbití hráči ve Fallout 4 víckrát vystřelí, lépe se vyhnou úderu a dobře se plíží
14.10.2015 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
To mě překvapilo.. minulý týden jsem koukal na Steam a nic.. Ale na gogu už je, konečně. Díky za tip, schválně to tady na games sleduju a kde nic tu nic..
-
Cílem komerčního webu o hrách není upozorňovat a informovat hráče o dobrých hrách. Cílem je vydělat prachy. Tj zaplavit hráče většinou hnojem za který pak dopluje nějaké to všimné... Kam myslíš že se posílají ty miliony na "marketing".
-
Komunita starších Falloutů je zalezena ve vaultech, kde si spokojeně paří jedničku a dvojku a nepotřebují se zajímat o nějaké bethesdí fekály *1*
-
komunita starších Falloutů je ubrečenější než lidi okolo konce Mass Effect 3 :-D
-
Pokud ti nude mod vynahradí absenci pořádných dialogů nebo propracovaného příběhu, tak asi jo *1*
-
Hbití hráči by se především měli vyhnout této přehypované průměrnosti *12*
-
Marketing super, ale ty game-play videa jsou naprosta tragedie. Motion capture je nulovy, ty modely postav a boje jsou smesne (Deathclaw souboj v traileru je jak z roku 2000), Bethesda to nikdy neumela, uz od dob Morrowindu to byla nejslabsi cast jejich her. Skoda ze francizu Fallout koupili zrovna oni.
-
a jako vždy to bude skvělá legrace, když se tomu dá půl roku a zapaří se to s mody *4*
-
to zas bude přehypovaná průměrná hra jako všechno od bethesdy
sorry že jsem vám urazil vaši modlu -
S tím mířením a hbitostí to bude asi jak na které platformě co :D
-
jn, jsem zapomnel ze jsme v roce 2004. Jeste zes mi to pripomnel.
-
Ale pořád doufám že Luck bude stát za to
-
Ve videu na pozici 2:03 můžete vidět jasný případ instant karmy. *1*
-
acko jedine namax, toho se drzim uz od pocatku veku *5*
-
na Metacriticu je už několik týdnů na nejvyšší příčce v hodnocení aktuálních her hra Undertale, a tady zatím ani zmínka.
-
Co takhle napsat, že konečně po x letech vyšlo Age of Decadence namísto padesáteho videa na Fallout 4.
-
No a to jsme myslel že nic horšího než Inteligence nebude *7*
-
to ani nestihnou napsat článek o každém perku než to vyjde
-
Jojo ještě necelej měsíc a jde se do jrcéčka :D