Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mě překvapilo.. minulý týden jsem koukal na Steam a nic.. Ale na gogu už je, konečně. Díky za tip, schválně to tady na games sleduju a kde nic tu nic..
  • yuri337
    Cílem komerčního webu o hrách není upozorňovat a informovat hráče o dobrých hrách. Cílem je vydělat prachy. Tj zaplavit hráče většinou hnojem za který pak dopluje nějaké to všimné... Kam myslíš že se posílají ty miliony na "marketing".
  • Komunita starších Falloutů je zalezena ve vaultech, kde si spokojeně paří jedničku a dvojku a nepotřebují se zajímat o nějaké bethesdí fekály *1*
  • komunita starších Falloutů je ubrečenější než lidi okolo konce Mass Effect 3 :-D
  • BohumilCisar
    Pokud ti nude mod vynahradí absenci pořádných dialogů nebo propracovaného příběhu, tak asi jo *1*
  • BohumilCisar
    Hbití hráči by se především měli vyhnout této přehypované průměrnosti *12*
  • Marketing super, ale ty game-play videa jsou naprosta tragedie. Motion capture je nulovy, ty modely postav a boje jsou smesne (Deathclaw souboj v traileru je jak z roku 2000), Bethesda to nikdy neumela, uz od dob Morrowindu to byla nejslabsi cast jejich her. Skoda ze francizu Fallout koupili zrovna oni.
  • a jako vždy to bude skvělá legrace, když se tomu dá půl roku a zapaří se to s mody *4*
  • to zas bude přehypovaná průměrná hra jako všechno od bethesdy
    sorry že jsem vám urazil vaši modlu
  • S tím mířením a hbitostí to bude asi jak na které platformě co :D
  • jn, jsem zapomnel ze jsme v roce 2004. Jeste zes mi to pripomnel.
  • Ale pořád doufám že Luck bude stát za to
  • Prophet
    Ve videu na pozici 2:03 můžete vidět jasný případ instant karmy. *1*
  • acko jedine namax, toho se drzim uz od pocatku veku *5*
  • na Metacriticu je už několik týdnů na nejvyšší příčce v hodnocení aktuálních her hra Undertale, a tady zatím ani zmínka.
  • Co takhle napsat, že konečně po x letech vyšlo Age of Decadence namísto padesáteho videa na Fallout 4.
  • No a to jsme myslel že nic horšího než Inteligence nebude *7*
  • to ani nestihnou napsat článek o každém perku než to vyjde
  • Jojo ještě necelej měsíc a jde se do jrcéčka :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit