Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Destiny a GTA V dve najvacsie a najdrahsie AAA hry roka a os.ali teen warez dudebros platformu a vygenerovali rekordne predaje. Ukazali jasne kde je cesta k zisku! Nevydavat velke hry na PC!
  • Právě že já neznám nic podobného. Nosgoth se tomu možná podobá poměrně dost - nevím. Je na steamu zdarma a pro mě nejlepší free hra za poslední roky. V TF2 jsou minimálně specializované postavy a jejich pohyb a celková hratelnost mi na první pohled dost připomíná to, co možná bude v Overwatch.
  • Nechápu proč lidé stále srovnávají Overwatch s TF2. Overwatch má na rozdíl od TF2 speciální schopnosti pro hrdiny, což mi připomíná moba hry a grafika se s TF2 také nedá srovnávat. Nosgoth jsem, ale nehrál, takže to může být konkurence, ale nevím. *13*
  • Na Overwatch jsem fakt zvědavý. Má vůbec dnes nějakou konkurenci? Napadá mě jen TF2 a Nosgoth.
  • Jack1947
    Nojo, tím skončila diskuze na tohle téma, Dawgh! *3*
  • Ale hra ještě nevyšla, takže je asi docela mimo mísu stěžovat si že nemůžeme hrát.. Až hra vyjde, tak ji budou moci hrát všichni a úplně zadarmo. Tím dojde k uspokojení všech hráčů. Závidíš, že nemůžeš hrát hned a teď. to je jasný, nic jiného v tom není. Jsi prostě ještě malej kluk, stačí trochu trpělivosti. Ale na to bys měl časem přijít :D
  • *destiny
  • Vydame velmi obsahove slabou hru, nasledne DLC za cenu 800,- + cimz nepridame obsah jen o neco malo naplne. Vydelame miliony, tak se to proste dneska dela. Lidi jsou ocividne cimdal tupesi a plati spousty penez za cimdal mene coz je primo umerne k trzbam za tyhle skvosty. Well done/So sad.
  • Zayl
    Počet registrovaných lidí je naprosto nanicovatá statistika. Já jsem například zaregistrovaný do Heroes of the storm ... ale ani jsem to nestáhl, natož tak hrál.
  • Jack1947
    Ani ne... beztak si to dříve nebo později zkusím. Takže "závidíme" není na místě. Nemluvím jen za sebe, určitě tady je plno lidí co nezahráli ale byli přihlášeni.
  • Závidíme, že nás nevybrali? :)
  • Ale když si představíš, že za tu cenu dostaneš skiny, mounty a hrdiny v hodnotě 45 euro, tak to tak hrozný není si myslím... já osobně jsem key vyhrál ve zdejší poslední soutěži :)
  • Jack1947
    To já přeci vím *1* Já se jen snažil opatrně nakousnout to že ač je to free a má být nemají lidi důvod si koupit přístup když spousta jiných lidí co byli přihlášeni do Closed bety nedostalo pozvánku vůbec. *2*
  • No mne se moc nechce dávat 34€ za betu hry, která pak bude zadara, to raději dám za předplatné Wow. Ale mám rád uzavřené bety, protože mi přijde, že je to doba, kdy je komunita taková soudržnější.
  • Přesně tak, táhneme activision. Oni nás taky táhnou, ale opačným směrem, ke dnu..... My chceme svobodu!
    Obchodní meetingy Activision Bllizard vypadají asi takhle:
    Jak vydělat ještě více peněz?
    Activision: Vydáme další CoD!
    Bllizzard: Vymyslíme novou úspěšnou značku
    Activision: Moc nákladné, vydáme další CoD!
    Sierra: Co je to úspěšná značka?
  • Místo škemrání jdi do práce nebo si najdi brigádu a kup si ho!
  • Blizzard táhne hospodaření Activision. Aktivision by mělo táhnout :)
  • pokud nechces mounty a skiny, tak prachy nepotrebujes...na ranked hry potrebujes myslim 30.lvl a 10hrdinu ... nez naexpis 30.lvl tak v pohode tech 10heru mas a rozhodne neni pravda, ze ti nejdrazsi jsou i nejlepsi
  • Ja to parim a neutratil sem ani euro *5*
  • pěkně Blizzard!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit