Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    ...velký zájem je též o Heroes of the Storm ...

Jasně zájem je akorát nedojde k uspokojení chutí mnoha hráčů. *3* Tedy pokud nehodlají nasolit penouze do už tak (co jsem četl) némoc levné hry.
    • pokud nechces mounty a skiny, tak prachy nepotrebujes...na ranked hry potrebujes myslim 30.lvl a 10hrdinu ... nez naexpis 30.lvl tak v pohode tech 10heru mas a rozhodne neni pravda, ze ti nejdrazsi jsou i nejlepsi
      • Jack1947
        To já přeci vím *1* Já se jen snažil opatrně nakousnout to že ač je to free a má být nemají lidi důvod si koupit přístup když spousta jiných lidí co byli přihlášeni do Closed bety nedostalo pozvánku vůbec. *2*
        • Závidíme, že nás nevybrali? :)
          • Jack1947
            Ani ne... beztak si to dříve nebo později zkusím. Takže "závidíme" není na místě. Nemluvím jen za sebe, určitě tady je plno lidí co nezahráli ale byli přihlášeni.
            • Jack1947
              Nojo, tím skončila diskuze na tohle téma, Dawgh! *3*
            • Ale hra ještě nevyšla, takže je asi docela mimo mísu stěžovat si že nemůžeme hrát.. Až hra vyjde, tak ji budou moci hrát všichni a úplně zadarmo. Tím dojde k uspokojení všech hráčů. Závidíš, že nemůžeš hrát hned a teď. to je jasný, nic jiného v tom není. Jsi prostě ještě malej kluk, stačí trochu trpělivosti. Ale na to bys měl časem přijít :D
    • Ja to parim a neutratil sem ani euro *5*
  • Hnisavec
    GTA V 45 miliónov, Destiny 16 miliónov predaných kópii....2 hry predali viac kusov na konzoliach ako všetky hry na PC dokopy *3* *15*
    • nightborne
      Já vím, že bych neměl, ale stejně mi to nedá. WoWko má víc než sto milionů unikátních účtů. A to nepočítám prodeje datadisků a podobně ;).
    • HEHEHE ti sy vtypni a teď nažeň zpatky stado do ohradky a dej si loka borovičky.
    • tim bych se moc nechlubil, ze takova s4acka jako destiny prodala tolik kusu *1*
    • Vazne si to musel napsat znovu ? vzdyt je to posledni prispevek ^^ ... mozna to napis jeste do tretice at to stoji za to..
  • Když se dva perou, Valve se směje *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit