Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po pár hrách hearthstone na wowko dostane chuť asi každej kdo ho někdy hrál a proto se mu daří :)
  • tak jestli jsi to zkousel zacatkem mesice tak to bylo dost nestastne ona totiz 1.2. zacala nova sezona coz znamena, ze vsichni zacinaji od 0 tedy i ti co maji postavene balicky na top urovni a kdyz zrovna v tomhle obdobi zacnes hrat logicky protihrace ti to vybere podle umisteni coz je nejnizsi on se sice hrac s dobrym balickem rychle propracuje nahoru, ale ti co ho maj nic moc stihne hodnekrat prohra no nejlepsi je zacinat tak od pulky sezony to uz jsou dole lidi s low balickama a budes mit jiste vetsi sanci... a jakmile parkrat vyhrajes, nazbiras karty, tak si postavis poradnej balicek a pak to jde samo
  • Hearthstone je děsnej digitální crack (v dobrém i špatném smyslu)
  • tomocz
    to já bych zase radši než Heroes of Diablo bral Heroes of Starcraft o.O
  • Wow je legenda, ať se nám to líbí, nebo ne. Přál bych si někdy přijít s něčím, co by mělo podobný úspěch. Pro mě osobně je nejlepší MMO všech dob Runescape kolem roku 2005.
  • vůbec mi to nešlo, musel jsem s tím seknout, pořád jsem od každýho dostával klepec :D tohle že má bejt casual hra? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit