Přejít na výpis diskuzí
Hearthstone je pro Blizzard velký úspěch a World of WarCraft také roste
7.2.2014 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Hearthstone urcite prisel k zvyseniu poctu hracov WoW. Ked niekto hraval davnejsie WoW a zahra si HS tak urcita nostalgia nanho dolahne.
-
-
Jo. Taky jsem neodolal a koupil dva měsíce. "Hrál" jsem to dohromady asi 3 hodiny. Dvě a třičtvrtě jsem lítal po světě a nostalgicky fňukal na známejch (v dnešní době samozřejmě beznadějně opuštěnejch) místech. Zbývajících patnáct minut jsem strávil založením novýho charu a následným uvědoměním si, že tohle období je v dobrým i zlým už definitivně za mnou.
Stejně je to s těma MMO a vzpomnínkama na ně zvláštní, až znepokojující. Procházet se vyprázdněným Dalaranem bylo skoro stejně intenzivní a bezprostřední, jako když jsem si v létě udělal výlet do města, kde jsem chodil na SŠ.
Anebo jsem prostě jenom zasranej nostalgik *1* *12* -
-
Hochu, nepis too!!! Se tady rozbrecim vzpominkama *1*
-
-
Jen si pobreč, hochu *1*
http://youtu.be/xH1ERCemdZ4?t=1m46s -
-
Dobrá rána pod pás *16*
-
-
-
Viem preco som to napisal. Tiez som mal nutkanie sa vrátit k wow. Ale pandariu už nemám kupenu a tak som odolal. Ale s tymi nostalgickymi spomienkami, to by som presne citil v Dalarane, kedze zlaté casy wow som zazil vo WOTLK.
-
"Zbývajících patnáct minut jsem strávil založením novýho charu a následným uvědoměním si, že tohle období je v dobrým i zlým už definitivně za mnou.
Stejně je to s těma MMO a vzpomnínkama na ně zvláštní, až znepokojující. "
Pod toto sa podpíšem. presne to som pocitoval ked som mal zadarmo 10dni a išiel sa pozrieť do wowka. Az ma z toho mrazí.
-
-
tvl presne moj pripad. dobry odhad *1*
-
-
Doufám že mezi těmi 6 vývojaří na HearthStone budou i talenti co dokáží opravit bugování karet na ploše a v rukou *1*
Jinak o WoWku to není nic zvláštního když šlo získat vše + 30dní zdarma za 500,- , taky jsem si málem předplatil dva měsíce, ale jelikož je nikdy nezlevní tak asi nic *6* -
-
Jsou moc zaměstnaní počítáním peněz z prodeje boosterů.
-
Nehraji nějak extrémně, ale alespoň 3 souboje si zahraji takřka každý den a s nějakým bugem s kartami jsem se doposud setkal jen jednou.
Jak a kdy se to projevuje?
EDIT: Překlep. -
-
Nějak nechápu tvoji argumentaci: jak souvisí existence bugů, která zmenožňuje hraní, s tím jak často člověk hraje?
-
Heh, by mě zajímalo jak prostá otázka dokázala někoho pohoršit. *4*
-
-
Si nadzvedl hatery.. už se radovali, že má ta hra nějáký pořádný bugy a ty sis dovolil se s tim nesetkat *15*
-
-
úplně náhodně, třeba dneska mi to z 6 zápasů udělala jedna protivníkova karta, nic co by se zatím v betě nedalo přežít
-
-
To mám asi fakt štěstí, že se mi to takřka neděje. *2*
Jen jednou, když jsem s mágem měl jako Secret Counter a protihráč zahrál nějaký jiný Secret, tak to zůstalo viset nad hracím polem a nebyly přes to vidět další zahrané karty.
-
-
-
Hraj to v okně a máš pokoj :D
-
-
hraju v okně a karty levitují
-
To na tech chybach nic nezmeni... *7*
-
-
-
po pár hrách hearthstone na wowko dostane chuť asi každej kdo ho někdy hrál a proto se mu daří :)
-
-
Ne. WoW už od vydání WoTLK není pro hráče mého věku. Od té doby se zaměřilo na mladší hráče zajímající se o veliká čísla, prskavky a ohňostroje (rozuměj mladší věkovou kategorii bez touhy po výzvě).
-
Tak to by rychle měli vydat HS: Heroes of Starcraft *7*
-
jojo to je jak kdyz odviklemu narkomanovi co ujizdel na kokainu das travu/pernik zdarma po par davkach zkusi zase ten koks *3*
-
-
Hearthstone je děsnej digitální crack (v dobrém i špatném smyslu)
-
Wow je legenda, ať se nám to líbí, nebo ne. Přál bych si někdy přijít s něčím, co by mělo podobný úspěch. Pro mě osobně je nejlepší MMO všech dob Runescape kolem roku 2005.
-
-
Runescape je taky pořád jedno z nejhranějších, ikdyž se o něm tolik nemluví, což je škoda. Předloni jsem ho pár měsíců hrál a překvapilo mne kolik lidí tam je. Každopádně je hodně povedené
-
-
Viď že jo. Škoda, že z toho udělali takovou frašku ... logovaní do hry začíná ruským kolem, poslední dobrý skill byl hunting ... do hry přidali aukci, tunu petů, odstranili ze hry smrt, zničili wild, udělali nepřehlednou hlavní stránku, která vypadá jak z poutě pro děti, zvýšili počet hitpoints bez relevantního důvodu, přidali monstra na která se skládají raidy ... citadela a dungeoneering, bože co to je? Všechny ty věci, kvůli kterým to hráči měli rádi dali pryč, z nějakého důvodu se chtěli přiblížit wowku, úplně zbytečně. Odstranili to, co bylo na RS krásné - easy to learn, hard to master.
-
-
-
to já bych zase radši než Heroes of Diablo bral Heroes of Starcraft o.O
-
-
1+ to kazdopadne!
-
-
Wow ze je causal? že tech 2.2+ da ani ne 10% lidí.. neni hrát wow jako hrát wow..
-
Nojo Magic je pro moc težkej aneb jak si řekli v blizzardu: zase něco obšlehneme a uděláme hru pro hlupáky.
-
WoW uz skoro rok nehraju, ale myslim, ze se tam zas na nakej ten mesic podivam. Ten datadisk vypada vymazlene a hlavne clovek dostane hned 90.lvl, coz je cool. Celkem mi ty arenky, raidy a rated battlegroundy chybi *7*
-
-
Jen bez, taky je na tvoji skupinu cileny.
-
-
A jaka je moje skupina, rekni plz *1*
-
-
-
vůbec mi to nešlo, musel jsem s tím seknout, pořád jsem od každýho dostával klepec :D tohle že má bejt casual hra? :D
-
-
tak jestli jsi to zkousel zacatkem mesice tak to bylo dost nestastne ona totiz 1.2. zacala nova sezona coz znamena, ze vsichni zacinaji od 0 tedy i ti co maji postavene balicky na top urovni a kdyz zrovna v tomhle obdobi zacnes hrat logicky protihrace ti to vybere podle umisteni coz je nejnizsi on se sice hrac s dobrym balickem rychle propracuje nahoru, ale ti co ho maj nic moc stihne hodnekrat prohra no nejlepsi je zacinat tak od pulky sezony to uz jsou dole lidi s low balickama a budes mit jiste vetsi sanci... a jakmile parkrat vyhrajes, nazbiras karty, tak si postavis poradnej balicek a pak to jde samo
-
-
A já si říkal proč měl ten lock samé zlaté kraviny a 20/20 miniona před prohrou *1*
-
Přesně tak, prvních pár dní bylo celkem peklo. *1*
-
-