Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyhle hry jsou na mne moc složity, meli by to udelat vic casual. jako treba ve wowku ma postava asi 50 skillu, ješte si musíte delat a psat vlastní makra, bossove maji težky taktiky co se treba učit a ani to není v češtine
    • Tohle je buď pěkněj pokus o trolling anebo netušíš jak WoWko v současnosti vypadá.

Sice až v posledních letech, ale ta hra je už tak nehorázně casual, že si plnohodnotně zahrát může už opravdu každý, včetně inteligentně slabších jedinců.
      • S klidem muzu prohlasit,ze wow je jedno z nejsloziteejsich mmo, co jsem mel mouznost hrat. Nejen diky obrovskemu mnozstvi skillu u nekterych postavv,ale hlavne diky mechanikam nekterych postav. Ano,hrat to muze upne kazdy,ale casem zjistite,ze uz vam nestaci tech pet skilu jako na lvl20 ani tech 15 jako na lvl 40 a ve finale na lvl 90 musite postahovat addony co vam pridaji dalsi action bary. Jelikoz ani to kolikrat nestaci,musite si vytvorit makra co spousteji nekolik skilu soucasne. Wow muze hrat kazdy trouba. Zakladni gear na pve i pvp sezene celkem rychle(cca 14 dni) ale s tim jste kolikrat jen tak do poctu. Dale boss fighty menici se podle obtiznosti,kdy kolikrat mezi nejjednodussi(raid finder) a nejtezsi(hc) je propastny rozdil s upne odlisnou herni taktikou. Hrat wow a hrat wow dobre je setsakramenstky rozdil.
      • end game se mi nezda že by bylo pro casualy, když nepočítam raid finder pro 25 lidí. jako fakt je že zbytek je pro retardy
        • Neco zahrat v arenach nebo rbgs taky neni uplne easy. V parte sem mel samy dospely lidi...
    • není pro tebe. holt musíš hrát jiný hry no.
  • Tak jsem vcera nainstaloval opevovany Hearthstone, hodinu zahral a opet (znechucen) odinstaloval. Pro me jedna z nejhorsich a nejnudnejsich TCG, co jsem kdy hral. I kdyz je to zatim jenom beta, nepredpokladam, ze se koncept nejak vyrazne zmeni. Toto nesaha prapredku a vzoru vsech TCG Magicu ani po nehet na malicku, ale verim, ze svoje priznivce, kterym se nechce nad hrou moc premyslet a vyhovuje jim svizne tempo si to najde. Vracim se k Magicu 2014 na tabletu, pro me jednoznacne nejlepsi a bezkonkurenci TCG v digitalni podobe!
  • Hele lidi, pokud vam to nejde, tak se dejte dohromady a trenujte. Zatim jsem cechy ve hre nepotkal, ale pokud nekdo chce pomoct, staci rict.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit