Přejít na výpis diskuzí
Hearthstone už prý vydělává víc peněz než Dota 2
12.8.2015 | Adam Homola
79 příspěvků
-
Málo kdo si to uvědomuje ale podle mě toto začíná být víc nebezpečný než herní automaty. Jako znám pár borců co nekontrolovatelně do toho rvou prachy dokonce jeden si už začal půjčovat... Další důvod proč F2P není zrovna pro některé slabší jedince dobré. Nicméně je to pozoruhodné prý to vydělává víc než WoW už.
-
-
Já mam zase kámoše, který se tím živý #smyslenypribeh #druhastranamince
-
-
#pouzivathashtagynastrankachkterehashtagynepodporuji
-
-
#sarkasmus
-
-
#nicmoc
-
-
-
-
Je to kus od kusu - já mám oba "datadisky" a vyhrál jsem si je díky F2P systému během 2 měsíců bez utracení jediného dolaru. Je to parádně vybalancovaný a žádný "grindfest" za balíčkama se nekoná. A hraju jen na záchodě.
-
-
Dtadisky se za goldy koupit nedaji pekne musis vysolit eura
-
-
Tak to tě vyvedu z omylu, ale můžeš - každá "úroveň" stojí 700 goldů a je jich celkem 5 (5 úrovní = 1 datadisk). Nicméně nenajdeš je v "Shop", ale přímo v "Solo adventures".
-
Vše lze pořídit pouze za goldy.
-
Tak to asi hraješ jinou hru.
Normálně se dají koupit za goldy, stojí 700g za jedno křídlo. -
-
Presne kvuli temhle bludum sem to nainstaloval a pak pekne 20e tady 15 euro tam zaplat zaplat, objednej si season pass a predplat si jednu kartu tydne a 10 balicku mesicne xxxxxxxxxxxxx FUCKOFF ................
agenti blizzardu infiltrovali gamescz -
-
Co řekneš na tohle chytráku? http://i.imgur.com/Mu5Ir44.png
-
Viz: http://i.imgur.com/QzXLrDU.png
Jde tam jasně vidět, že to jde koupit za goldy.
Fail troll is failing. -
Card Packs se daji koupit za ingame menu ale datadisky se daji koupit pouze za eura !!!
Je jedno kolikrat budete ty dezinformace opakovat faktem zustava ze se to za goldy koupit neda takze kdo chce dnes zacit tak musi nejdriv investovat 42euro. -
Za předobjednávky máš pouze cardback.
Nic ti nebrání počkat si do release a koupit si to za goldy, stejnak ten kdo zaplatí € nebude mít výhodu nad tím co si všecko koupí za goldy.
Jediné co se za goldy koupit nedá jsou noví hrdinové, cože je jenom reskin hrdiny, hero power a 1 cardback. -
Doporučení - přestaň být magor, použij to co máš na krku, nainstaluj to a přesvědč se sám.
-
-
-
-
-
-
Dota2 vydělává nejmíň, prototože aby jste si hru užili na 100% nemusíte investovat ani peníze ani grindit! To je to hlavní a málo lidí si to uvědomuje.
Ať si říká kdo chce co chce, prostě křídlo za 700 je celkem dost:) A já mám nejradši arény a nejsem dobrej hráč, tak občas prohraju občas vyhraju, ale abych šetřil goldíky? Na to já nejsem...
Tady holt lidem nejzbevá nic jinýho než tam loupnout kreditku a koupit si to a mít všechno hned. To samý LoL. Tam to taky můžeš vygrindit, ale proč? Radši tam lípnu kreditku a nemusím čekat! Prostě to chci hned, HNED konzumovat.
Tenhle model vydělává na lidech, co jsou liní a špatní jako já:) -
-
Neinvestovsal jsem do HS ani Euro a mam otevřená skřdla + 4900g
A dost karet -
-
jasně, ale farmíš denně ne? :) Tohohle hráč, který si to zahraje párkrát za měsíc těžko dosáhne.
-
-
-
Na to že má LOL 100M měsíčně a Riot 1000 zaměstanců to na hře není vůbec vidět.
-
-
lol cpe prachy nejen do hry samotný, ale dotuje ohromnou mašinerii toho esportu... z umaštěný lanky udělali za pár let jeden z největších eventů e-sportu, na kterej kouká miliony lidí po celým světě. nesoudím lol jako hru, ale to, co dokázali vybududovat celkem obdivuju..
-
Co víc má bejt vidět?
-
-
Replay system, novej klient, pořádný engine, sandbox
-
-
Tak to si přečti toto: http://eune.leagueoflegends.com/cs/news/riot-games/announcements/riot-pls
-
Jo protože všechno tohle je totiž hrozně potřeba.
Riot vrazí prostředky jen do věcí, které jim pomohou získat ještě víc peněz. Pokud si budou myslet, že jim k tomu pomůže sandbox, tak ho udělají, ale proč by proboha měli měnit engine, nebo klienta, když ten současný dostačuje milionům hráčů? -
-
Proč si myslíš že to všem dostačuje? Lidi jsou na to už tak zvyklý, že se vracejí pořád a pořád ikdyž je sere spousta věcí. Dobře, engine potřeba rozhodně není, klient je novej taky ale sandbox? Proč je v dotě a tady vývojáři notně negují všechny prosby o něj? (A prosby byly vzneseny i z řad e-sportu) Je to prostě jen jejich lenost. Raději vydají každý druhý měsíc nového hrdinu či skiny, aby si to lidi mohli koupit z maminčiné kreditky a jim tak do kapsy naskákaly další chechtáky. Je tu spoustu věcí, co by hráči chtěli, od zmiňovaného sandboxu až po efektivnější postihy hráčů (což je největší problém té hry, hraje jí kdejaké děcko co je za monitorem vládce internetu) ale nic z toho se zatím nestalo. Vpodstatě máš tedy pravdu v tom, že to dělají pro prachy a nezajímá je nic dalšího. Jen takova funny thing na konec. Dota 2 dělá reborn verzi, což asi víte. Proč tedy mění engine, prostředí apod. když jim to staré funguje? Hraju obě hry a ikdyž mám LOL o něco raději, pořád se mi přístup Valve libí víc jak riotu
-
-
-
-
Vsechny prostredky zrejme padaji na udrzeni masinerie !
-
-
Magic je jako hra daleko lepší, bohužel to vedou nějací ******. MTGO běželo v klidu 7 let před HS, jenže si člověk musel balíčky kupovat, jako by kupoval papírové. Kdyby tenkrát přešli na F2P model (což hráči sami navrhovali), byly by dnes tam, kde je HS. Teď, když už jim asi došlo, že dělají něco špatně vypustili MTG Duels Origin, což je naprosto nehratelná aplikace splácána snad za dva dny. Strašně bych si přál, aby se MTG dostalo nad HS, ale dost o tom pochybuju.
-
-
Celkově, WoTC mi přijdou, že kazí poslední dobou všechno. Sice DnD 5e je super, ale kolik campaign settingů skončilo? Nepočítaně...
Také je mi líto, že HS přebyl na e-gamingu M:TG, ale zas chvála Blizzardu, běda pobřežním wizárdům.
-
-
Hearthstone jsem na PC nehrál a ani to neplánuju, ale na mobil je to naprosto ideální hra. Člověk si sedne na záchod a hraje - na PC si radši zahraju něco jinýho. Mé záchodové pauzy se poslední dobou velmi protáhly.
-
-
tak sedět na hazlu a hrát HS tomu říkám prosraný život :D
-
Děkujeme za vhled do vašeho záchodového života.
-
-
No ty kraso, tady se zase sesla elita naroda koukam. 30% trollove,kteri neumeji trollit, 30% hlupaci, kteri trvdi nesmysly,aniz by si overili data a dalsich 30% neni evidentne cilovka.
Vse v HS se da koupit za goldy, krome kosmeticke upravy hrdiny, ktera stejne nijak nezvyhodnuje hrace oproti ostatnim. A zaroven se vse da koupit za eura. Ano hra vyzaduje urcity grind a na to bych pochopil kritiku,pze novy hrac bohuzel nedostane vse na stribrnem podnose, aby pak za mesic brecel,ze se ve hre neda nic delat. Nevim co je tohle za genereci nebo lidi,ze "vsechno mi dat ted hned jinak riot". Ale to neni vase chyba,spis vas rodice spatne vychovali :)
Pro vsechny fnukali - baliky se spoustou legendarek nejsou efektivni. Max 1-3 v baliku a to jeste vestina z tech nejefektivnejsich je za dokonceni datacu. A svete div se, ty nejlehci a imho i nejefektivejsi decky pro novacky ( zoo - hunt, pala, lock etc) se daji celkem uspesne postavit ze zakladnich karet.
Takze priste pkud vas prepadne chut kritizovat neco, o cem vite prd, bezte na fora 50shadesOFgrey nebo do polity. Uz byzase mohla byt nejaka svetova valka aby trochu procistila geny lidstva, pze je nejak moc hlupaku se mi zda *1* -
-
To víš, postupný okemykání herního contentu se už dneska nenosí. F2P model přece znamená, že studio udělá hru a odemkne ti hned všechno a tradá.
Podle mě má HS solidní cenovou politiku. Kosmetické úpravy za prachy, DLC buď za prachy, nebo za určitý grind -> nevygrindíš to za hodinu, ale ani u toho nemusíš sedět 24/7... -
Ty jsi postižený?
-
-
Já myslel že je to free to play *1*
-
-
Nekup to....Vlastně. Nekupuj to pravidelně *3*
-
F2T - největší ždímačky peněz...zlaté dlc *1*
-
to je i dota2...
-
-
Až na to že v Dotě si nekoupíš nic co ti dá výhodu ve hře či odemkne novej herní obsah. V HS se k 1/3 kartám nemáš šanci se dostat pokud si nekoupíš DLC. *12*
-
-
dlc jde koupiat za goldy. Takze netrep mas delat daily questy a setrit. Naxramas sem si koupil za goldy ten dalsi sem si 2 koupikl z agoldy a pak uz zaplatil bo sem radsi chtel hrat areny.
-
-
Každý den máš 1 quest co má v průměru 70 gold. 1 wing z 5 stojí 700 gold na to abys odemkl veškterý obsah 1 datadisku potřebuješ v průměru 50 dní. Pokud nechceš grindovat jako robot abys vydělával 10 gold za každé 3 výhry. Ale na to má jenom čas člověk co nepracuje či nedělá nic jiného než hraje HS celej den.
To ještě nemluvíme o tom že člověk co si zaplatí dost peněz má instantně všechny karty ve hře. -
-
każdý neděla 12 hodin jako ty v práci... měl si se hochu učit mohl si pracovat klidně doma ......
-
Apate: jak jsem už řekl, pokud nemáš práci či nic jiného a celej den sedíš u HS tak mužeš grindovat goldy.
-
Lze vydělávat týdně 1000 - 700 goldů
-
Zapomínáš na pár věcí.
1. Za každý quest máš průměrně 3-5 výher, tzn 5.5 výher, cože je dalších 18.333g za quest, čili čistě za questy a ty výhry máš jen 40 dnů na jeden datadisk.
2. Máš ještě odměny za arény a skryté questy, jako doexpit hrdiny na max lvl, nebo vyhrát 100 her, za které máš taky dost goldů.
-
-
-
-
-
-
Blizz hry delat umi, dela je dobre.. a jejich hry mam rad, prachy si zaslouzi
-
Zdání klame a free to play to úplně není. Pravda je taková, že dota 2 sice vydělává méně, ale investuje do turnaju nejvice..Ano lolku se jim nevyrovná. Protoze lolkovsti vyvojari jsou pekni darmozrouti.
-
-
Vývojář je prostě chlápek co přijde do práce, napíše kód kterej se po něm chce a pak si za to na konci měsíce vyzvedne výplatu. Nazvat ho darmožroutem je poněkud mimo.
Dota 2 je hra a neinvestuje do ničeho nic. Peníze investují lidé z top managementu Steamu.
Nevím kolik peněz vydělá Steam měsíčně a jsem líný to hledat, něco mi říká, že to bude víc než si vydělá Riot s celým League of legens. -
LoLkařtí vývojáři jsou takový darmožrouti, že prize pool doty dotují (hehe, to je slovní obrat) hráči...
Nevím, kam do turnajů by měl Riot cpát peníze. Kvalita přenosu jako například Super bowl, koná se to v multifunkčních halách... Prize pool je sice u lolka menší, ale stále dost hodně velký. Tam jde hlavně o slávu! -
-
to že zadotují pár turnají ti opravdu stačí jako aliby? no pak se nedivím, že sou to takový darmožrouti, dělal bych to stejně :D
-
-
*turnajů. už na to nevidím
-
-
-
-
Vzdyt je to jako WoT, nasli diru na trhu a hra je dostatecne dobra aby ji zaplnilo.