Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že je to tak děsně o náhodě.
  • Aneb jak Blizzard vykradl další hru, tentokrát Magic the Gathering.
    • Toto ma k Magicu asi stejne daleko jako Magic k zolikum.
  • to je trochu mimo bych řekl srovnávat modely Doty a Heartstonu. Pro Heartstone je už několik placených datadisků, kdežto do Doty jde dokupovat jen kosmetické věci na bázi dobrovolnosti. To se pak není co divit ... *6*
    • ha, tak se opravím ... ty DLC jdou s větší námahou otevřít i za ingame měnu, také jsem koukal jen do shop a ne do solo adventures :). Ale to aby člověk nedělal nic jinýho než hrál HS, aby to odemkl .. nemluvě o tom jak dlouho bude trvat poodmykat ostatní karty.
      • Je vidět, že si to nikdy nehrál jinak by si takovou základní věc věděl. HS vůbec není potřeba hrát celý den aby sis vydělal goldy. Protože nejvíc se goldy sypou z questů (každej den dostaneš jeden novej, max mužeš mít 3). takže po dohrání questů už goldy naskakujou hodně pomalu (10g za 3 výhry = výsměch). Ano poodemykat všechny karty imho v podstatě vůbec nejde, legendary karty ti stačej v decku tak 4 max a to máš hned odemčený ( taky je otázka k čemu by si potřeboval všechny karty odemklý, aby sis mohl každý měsíc postavit nový meta deck podle nějakýho profíka a pak s nim machřit proti ostatním jak si dobrej?? *1* )
  • To bude asi tím že dota 2 je velice štědrá Free2play hra .LOL je skoro pay2play a bez toho aby jste do toho vráželi prachy se prostě neobejdete. A Hs je prostě jen ždímání peněz jako každá jiná sběratelská karetní hra a ani fyzicky žádné karty nedostanete ...
    • v HS ABSOLUTNE vse (krom jine grafiky hrdinu, coz je jen kosmeticka blbustka) dostanes za herni goldy tak jakapak zdimacka penez??? kdo furt tyhlety bludy siri?
      • A jedine co musis udelat je stravit 200 hodin hranim s nejhorsima kartama. Tomu se rika zabava.
        Chleba muzes taky mit zadarmo kdyz si vypestujes, sklidis, nameles a upeces ... ale v realite to chodi trochu jinak.
        • a copa by jsi chtel??? zacit hrat a mit hned to co maj lidi, ktery to hrajou dva roky? jako vazne? a co kdyby ty jsi to hral dva roky, prislo by ti fer, ze nekdo kdo to hraje 1 den ma stejne mnozstvi karet jako ty? dneska fakt lidi dementnej! Bllizard klidne moh balicky karet prodavat JEN za realne penize, ale udelali dost dobrej, na karetni hru DOST NEOBVIKLEJ financni model a vse co v te hre je (krom par kosmetickych blbustek) muzes ziskat za herni menu, udelali to dost fer a kdo breci je jen chudacek co si vsim ze nejaka HS existuje az ted a lituje ze nezacal driv zaroven je to kolenovrt a ikdyz par € by mu stacilo dohnat nekolikaletej skluz tak BRECI A BRECI
          • Ty si uplne mimo *1*
  • každej kdo hraje dotu nebo hs si muže pogratulovat že prispel k degradovani herniho prumyslu na uroven odpadni stoky, kterou tyto hry jsou
    • prosim, napis mi ake hry sa hras ty. budeme pokracovat v diskusii potom :) tesim sa
    • Dovol, abych ti řekl, že o herním průmyslu toho víš asi tolik, jako moje 80 letá babička.
  • Veskoslav
    No já osobně 0. Všechno za Goldy. Sice to chvíli trvá, ale dá se to. Podle mě po Dotě 2 další ideální F2P model. A nakonec vždycky podpořím vývojáře. Udělal jsem to prakticky u všech F2P her, co za něco stály jako PlanetSide 2, Dota, LoL, Warframe, Wartunder či Star Conflict.

Uvítal bych ale, že třeba za 50 euro by šlo všechno koupit naráz a dál by člověk nemusel investovat.
    • z tebe ekonom asi nebude, zato by ses mohl uživit jako čur4k
  • Jack1947
    P2w... dokud máte prachy je to ok... MOBA p2w není tolik takže se nedivím, tady se bez peněz člověk neobejde a nebo se plácá měsíce na místě...
    • da se to jen za goldy, ale chce to trpelivost a nadhled i vuli rimskeho centuriona krizeneho s ultramaratoncem a gandhim :) ale de to...ja kdyz vzpomenu na zacatky s grizlym atd proti bumum atd...no panecku, ted uz se bavim. Ale chtelo to pristup a osobni kvality cca 4 mesice :) a to beham a prestal sem kourit po 12ti letech ! takze vule by mela byt :)
      • Jack1947
        Je mi líto ale spoustu lidí si radši koupí, protože to je hra o kartách a ne něčem jiném kde navíc je to dost o štěstí a to je random.
  • Zajímalo by mě jak :D
    U mě ta hra spadla po půl hodině do těžkého stereotypu - souboje jsou jeden jako druhý, žádný progress, žádné zlepšování ... snad krom PvP žebříčku, což ale ale dost málo *1*
    • tak to je tým, že to nevieš hrať, a čo tak odomykanie nových kariet a vylepšovanie balíčkov, navyše rozdielne balíčky si vyžadujú rozdielne stratégie tak ako môže byť jeden súboj ako druhý?
      • To, že karty vypadají jinak, mají jiné schopnosti a útok/hp ještě neznamená, že je souboj úplně jiný.
        Mnohem víc mě teda bavil Gwent v zaklínačovi ... aneb není nad to když v PvP čekáš, až se protihráč uráčí po minutě udělat tah ...
  • "Populární MOBA od Valve vydělává údajně okolo 18 milionů dolarů měsíčně, což na karetní hru od Blizzardu, do které si nemusíte kupovat vůbec nic, nestačí"

Tohle je tak krásný slovíčkaření, protože zrovna HS je ukázka p2w a nemusíte kupovta nic? a oc když chci vešekrej content i s datadisky ? stále nemusím kupovat? ono de sehnat datadisk do HS zadarmo? Dota 2 má nejůspěšnější f2p model. Vývojáři do toho skoro nic necpou nechají dělat umělce a nadaný lidi artworky a in game content a vezmou si z toho akorát pár procent z finálního prodeje. Ukažte mi dneska jedinou hru od Activisionu nebo Blizzardu která nepoužívá overpricing na jakejkoliv content. *1* *1*
    • ano, veškerý obsah v Heartstonu se dá vyfarmit zadarmo... Posereš se z toho, ale lidi co to hrají od začátku na to ty goldy mají. Takže co kdyby ses příště nevyjadřoval k něčemu, o čem evidentně nic nevíš...
      • Nieje dôležité, či sa to dá vyfarmiť. Zrovnávať to s Dotou a napísať, že do HS nieje treba nič kupovať, to je proste nezmysel. Keďže pri Dote to platí dvojnásobne, nielen že nieje potrebné nič kupovať, ale ani sa žiaden herný obsah kúpiť nedá. Predávajú sa len skiny.
        • samozrejmne ze se do HS NEMUSI nic kupovat!!! napr nadchazejici rozsireni jen za DayQ mam od doby co to ohlasili nasetreno 4200 g tedy kdyby rozsireni vyslo zitra koupim hned 42 NOVYCH balicku a NESTOJI MNE TO JEDINNOU KORUNU. (mimochodem kolik bych dal za 3 serie nejake MTG karetni hry kdybych chtel mit vsechny karty trech serii? 3x 30 tisic.. asi tak nejak) to je teprv P2W a bez penez si to VUBEC nezahrajes...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit