Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Dost se na to těším, ano může to být HoI 3 jen s lepší grafikou, to jsem si ale myslel už o EU IV že to nebude lepší než třetí díl a skutečnost byla úplně jiná. Jinak kdyby mi někdo chtěl pomoct odemknout ty blbůstky(ačkoliv přístup do bety není zrovna blbůstka) v minihře o kterých se zmiňuje článek tak tady je link: http://www.heartsofiron4.com/r/tdra1e4jv6
  • Mám dojem, že si kolegu Magistera zle pochopil. Prostě, přestože byl železnej kříž dávno před knírkovou říší, je stejně tak s ní v podstatě pořád spjatej. Je to pořád prušácký? Je. Užívali to v nějaké formě během nácovskýho režimu. Užívali. Sám udáváš, že se používá do dnes. Proto vyjadřuje to pořád jako záměrná alternativa za hákáč Němce i pro dotyčný období. No jistě. Žádná starost.
  • Píšu, že u "jednodušších" lidí to tak možné je...asi jako bych spojoval například dělníky s komunistama protože ti se oháněli tím, že "bojují" za dělnickou třídu a podobně...ten kříž je asi tak nacistickej jako jje nacismus pravicovou stranou, tedy absolutně vůbec
  • A kde se teda vylučuje s tím, že je jako takovej spjatej s třetí říší?
  • spook.y
    *6*
  • VaZqeZ_EU
    ..možná je to tenhle *3*
    https://www.youtube.com/user/9c79c7/videos
  • Neodmyslitelně je s ní spjat tak leda u nevzdělanců, jelikož je to původně Pruské vyznamenání a uživá ho i současný Bundeswehr
  • Já si implementoval do starších dílu hakáče taky...kvuli "realističnosti"...nehledě na to, že hákenkrojc byl prostě jen náckama zneužit...je to podobný, jako když ruzní "sluníčkoví" pomatenci brojí proti runovému písmu protože je "nacistické"...o vymaštěnosti tědle lidí netřeba diskutovat...bylo zneužito mnohem víc symbolů nebo myšlenek, kdyby jsme je měli všechny zakázat tak bysme pomalu nemohli ani svobodně myslet
  • tohle neni úplně dobrej agrument v tomto kontextu, páč to říkal právě stalin :)
  • Ani v HoI2 nebyl hakáč...Němci tam měli vlajku Německýho císařství, a to jak jistě uznáme nemělo s náckama nic společnýho a tudíž si tam člověk hakáč musel aplikovat sám...takže "nepředpokládat", že 4. díl nepřekvapí na základě toho, že tam neni hákový kříž a současně vyzdvihovat díl druhý kde byla ta vlajka ještě víc nesmyslnější než ve videu zobrazovaný kříž železný je takové pofidérní...a to samozřejmě proti dvojce absolutně nic nemám, nahrál jsem jí společně s datadiskama stovky hodin
  • Víte jak se to říká, jeden mrtvý to je tragédie, milion mrtvých je statistika...
  • Veru, v trojke nie je šanca. Odkedy zmenili manpower, tak tých pár vojakov veľa neuhrá. A ani tanky to nezachránia.
    Snáď 4ka bude v tomto lepšia. V Doomsday sa dalo v pohode s Československom vyhrať celá vojna :D
  • na HoI 2 bola najlepšia krajina Československo. Dalo sa v pohode skončiť až v Tokiu :D
  • Inquisitor
    Ale tanky jsem před druhou světovou válkou měli opravdu hodně dobrý. Vždyť hodně německých tanků používalo z našich tanků podvozky.
  • peaNutz
    Pár Židů? Jestli je pro vás 6 000 000 lidí pár tak opravdu nevím co říct. Představte si kdyby někdo vyhladil 6 000 000 Čechů, když vezmu kolik tu žije cizinců tak by vás opravdu moc nezbylo. A jinak komunistická hvězda mi příjde téměř na stejné úrovni ale jak jsem psal výše hákový kříž se mi hnusí víc z osobních důvodů. Vy nemáte negativní zkušenost ani s prvním ani s druhým a proto to nechápete.
  • peaNutz
    No děkuji za objasnění. Neřikám že se mi to nelíbí vůbec to neodsuzuji dokud je to jen hra. Jen mě osobně to příjde úplně něco jinýho než když hraju za nějakého fiktivního záporáka ( což mám ve hrách radši) fakt že tohle zlo doopravdy existovalo/existuje je pro mě nepřekousnutelný, ale naprosto chápu že ten kdo tu divně přemýšlí jsem asi já *1* a tenhle názor je u mě stavěn na emocích a ne na racionálních důvodech.
    Magister_Peditum : Za teroristy se mi hnusí hrát úplně stejně a za Sověty mi to moc po chuti taky není a hraju za ně jen CoH2 protože tam moc na výběr nemám. ( tedy alespoň do posledního DLC)
    Jinak právě proto že jde o vojenskou strategii tak mi příjde vhodnější Železný kříž protože ten byl s německou armádou spojen eště před 2. světovou válkou ale hákový kříž přišel až s nacismem a mám ho tak spojen s nacistickou ideologií a ne s armádou.
  • A komunistická hvězda ti nevadí, ty jeden fašistickej buráku?! Nebo snad smrt 30 000 000 lidí, který má na svědomí Stalin je míň závažný, než těch pár Židů?
  • Snad názory více DO LEVA, ne? Nacismus = komunismus. Nebo ti snad přijde znárodňování, kolektivismus a silný stát jako pravicová myšlenka? :-O

Já rád hraju za Německo, protože je to národ založenej na militaristických tradicích, něco jako Charrové z Guild Wars 2 (což mi imponuje). Až na tu politováníhodnou epizodku s židama je to v zásadě obdivuhodný národ, nebo tedy spíše byl; od sjednocení to jde pořád pomalu s kopce, však on ten Pruskej král věděl, proč se mu do toho nechce.
  • Magister_Peditum
    Njn, škoda toho zrušeného East vs. West...
  • Magister_Peditum
    Je to Železný kříž, s nacistickou Třetí říší je neodmyslitelně spjat stejně jako Hákový kříž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit