Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chuck Norris tam bude, jako cheat (~/GOD). *1* První film byl pořádná ptákovina a druhý bude nejspíše taky.Hra nevypada nejhůř.Sem tam si člověk chce odfrknout a odstřelit pár záporáků.
    • Díky za alespoň nějakou podporu :)
  • Náhodou tady Stallone zahrál víc emocí než ve filmu:D já bych tu animaci postav neodsuzoval:D
  • Co já bych za takovou rubačku dal i na PC :-/
    • kubi-wan
      Bude to na PC!
  • Vypadá to skvěle, ale to si pohlaváři na games nepřiznají jak to není tupá FPS ala CoD tak je to hned s*it
    • Menorri
      Naprosto souhlasím.....je to stejné jako na GamerzTube...kde když nevidí CSko tak jsou uplně mimo!
  • Sem zvědavej, jak ta hra dopadne. První film je pitomost, když sem zjistil, že bude dokonce i dvojka, tak sem jen kroutil hlavou, kdo na to mohl dát peníze. Ale budiž, natočily se i horší filmy. Ale udělat podle toho i hru?
    • Pitomost? Jeden z nejlepších akčňáků za poslední roky. Kam se hrabou hov*diny pro gaye typu avengers apod.
      • JohnyTheZik
        Avengers je jeden z nejlepsich letnich blockbusteru. V danym zanru spica.

A expendables je jeden z nejlepsich akcnaku, jak rikas.

Neporovnavej 2 ruzny zanry, kazdymu se libi neco jinyho. Ja taky nemusim drama a nerikam, ze Pycha a predsudek je pro gaye..

edit: samozrejme muzes namitat, ze oboji je akcnarna, ale stejne tak bys mohl rict, ze nolanuv batman je lepsi jak americky psycho.. oboji je svym zpusobem psycharna
      • MikeiXX
        Můžeš mi prosím vysvětlit, proč jsou Avengers hovadinou pro gaye? Zůstává mi nad tou Tvoji reakcí rozum stát.
        • Mno protože koho jiného než bandu gayovských fanoušků mrkvelu by bavil film s postavami jako kokopitán america.
  • ten cernoch je docela simpatak :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit