Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meow

Za co stojí trojka a čtyřka Falloutu? Je pravda, že 76 je horší, ale jinak stojí za hov** všechny Fallouty od Bethesdy. :p

• 0011

Tak nevyrovnají se prvním dvěma Falloutům, ale tohle jsou trochu silná
      slova, 3 a 4 jsou dobré hry, mám spíš pocit že většina fanoušků původní série má problém s
      tím, že se jmenují Fallout, kdyby to byl Nuclear Wasteland 1,2 tak
      většině haterů dojde většinou jediný argument :-P

• W2, beckovy?

Zminit F3 jako silny navrat, ok... ale zminit jednim dechem F4 aniz by padlo slovo o FNV?

Co ze to, prosim?

• Effect

Takový článek zveřejněný dva dny před odhalením fojmů z preview verze Mafie nevěstí nic dobrého...

• yeniczek

No já si původně myslel, že je to o Mafii, než jsem to rozklikl. Taky se bojim.

• maros.goc

skôr je to Homolov článok poukazujúci na veci týkajúce sa Vampire The Masquerade Bloodlines 2

• Jarisko84

Povodny deus ex J.C.Denton je proste lepsi ako Adam a story je  topka...

• maros.goc

Na to, aká je Deus Ex legenda a aká s****a je Deus Ex: Invisible Wars, sa Deus Ex Human Revolution podaril tak dobre, že to bol doslova zázrak.

• Derp_1337

Tak z původního Deus Ex se stala legendární hra. Vyrovnat se kvalitám legendě je velmi velmi velmi těžké.

• Derp_1337

Kudos pro skvělé zmrtvýchvstání jako:

- XCOM: Enemy Uknown, XCOM 2 (+ vyníkající datadisky Enemy Within a War of the Chosen),

- Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided

- Max Payne 3 (nedivím se, že to tak prodělalo, marketing byl totiž dost tristní. Ani jsem nevěděl, že ta hra vyšla.)

- DOOM, Doom Eternal

Pak by se ještě dali počítat nějaké herní série, které ale nebyly úplně mrtvé, jako třeba:

Starcraft 2: Wings of Liberty, Rise of Tomb Raider, Resident Evil 2 Remake (je to smutné, když rmk 2. dílu je mnohem lepší než "plnohodnotný" 3. díl. Claire FTW),  atd.

• PCMR

Quake i UT selhali jednoduše proto, že je jiná doba. Tyhle hry nikdy nebudou mít masivní úspěch, protože jsou až moc hardcore, nepřístupné pro novė hráče. A to ať už samotným designem, tak elitářskou komunitou, co to hraje 2 dekády. Dneska jsou lidi zvyklí hrát FPS hry, kde se připojíš a dostaneš vše na stříbrném podnose.

Jinak řekl bych, že lidem, co Q a UT hrajou, je jedno, jestli to hrajou miliony lidí. Hlavně, že to někdo hraje. Ostatně profi turnaje se furt konají, což je podle mě dostatečný úspěch - po těch letech.

• KrPa

quake i UT jsou bohuzel hry vyhradne o schopnostech a rychlosti hracu, nic nekupujes a uz na zacatku hry si stejne silny jako ostatni hraci

bohuzel dnes ty hry o skillu v mode moc nejsou

• "Stejně tak se to podařilo i Falloutu, kdy trojka a čtyřka za to rozhodně stojí..." To je hereze! To odvoláš!

• "Experti na zazdívání jsou taky v Epicu. Tam nový Unreal Tournament začali vyvíjet, pak ho předělali na jakýsi komunitní vývoj a následně se hra rozplynula jak pára nad hrncem. A nikdo po ní ani nevolá."

Já volám! Haló, je tam někdo? Haló?

• 0011

Zrovna jsem dneska opět dohrál DE Human Revolution director's cut a i když by si ta hra zasloužila lepší grafický kabátek, pořád je to moje nejoblíbenější cyberpunková hra dokud nevýjde CP 2077. Další díl No one lives forever bych si dal taky, ale obávám se že by to dopadlo jako Duke Nukem Forever, tuhle značku bych nechal spát, stačilo když Monolith studios zničili F.E.A.R., což je taky jedna z těch mála legend, ke které se pořád vracím.

• Jen k te Director's Cut verzi, doporucuji precist top recenzi na Steamu.

tldr: Vypada graficky hur, nez original, protoze je to port z WiiU.

• 0011

Hele v originálu mám nahráno 95 hodin, v director's cut 112 hodin a rozdíl jsem nepoznal, možná je rozdíl v cutscénách, ale spíš ne, imho je to lež. Spíš jsem myslel že je to 9 let stará hra a vypadá tak. Nejsem graphic's whore ale za vylepšenou verzi zrovna téhle hry bych se nezlobil.

• Hidden

Neveril bych vsemu, co nekdo nekde napise. Ty verze vypadaji krome jineho postprocessu a par drobnosti vicemene totozne. :)

• Derp_1337

Mám takový pocit, že první dny po vydání si lidi opravdu stěžovali na horší grafiku. Pár patchů to pak prý zlepšilo.

Prostě taková ta klasika, kdy člověk nesmí hru hrát hned po release. Obzvlášť porty z konzolí jiných herních zařízení tím trpí.

• Coffin.Corner

Po nepovedeném Thiefu 3, byl pro mě ten z roku 2014 spíše příjemným překvapením. Mise z opuštěného sanatoria je nezapomenutelná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit