Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuj fuj fuj fuj to je ale (kostičkový)hnus *11* *11* *11*
  • Jakým novým věcem? Myslíš tankové hry? Ale kdeže, tady je místa dost, bohužel zatím nikdo nepřišel s ničím lepším než wargaming.

ps. S těma ovcema opatrně, v reálu bys tu větu nemusel dokončit. Dneska kdejakej krYpl označuje ostatní za ovce jenom proto, že jeho hov. smrdí mín (teda aspon si to myslí).
  • "you forgot to edit in the clips while you wait to reload" :D

A to ani nemluvim o tech chvilich kdy dam hit a nic to neudela...
  • právě, efektivita T34 aspoň 10:1, jak je v Rusku dobrým zvykem *1*
  • WT NEJLEPSI HRA NA SVETE

https://www.youtube.com/watch?v=wR6pH0-4P5U
  • Na druhym ranku normalka. Tam kdyz mam s T34 min jak 10 killu tak to je spatny ale na tretim ranku uz se veci maji trochu jinak.
  • tak T34, zrovna včera se kámoš chlubil jak s jednou T34 nasázel 16 killů, já dal den předtim 14.. ta hra vůbec nenadržuje Rusákům *1*
  • Protoze to uvolni trh novym vecem. Takhle kazda ovce cpe prachy do nehratelne srajdy. *3*
  • Proč doufáš že je to položí? Jsi nemocný?
  • WOT je čím dál tím horší, každým patchem rozvrtanější a horší, nehledě na množství děcek co to neumí hrát. Slibnej začátek doje*bali a doufám, že je to položí.
  • Tilwaen
    Tunneler mi nikdy nešel, vždycky mě starší spolužáci vyklepali *1*
  • drasta
    Ale upgrade posadky na veterana jde pouze a jenom za realne penize.
  • Blb si ty a nechapes na co reagujes. Tvrdim ze jde koupit vyhoda, cili tvrzeni ze nejde je nepravdivy, to je cely. Tvoje hloupy argumenty ze nekdo kdo to neumi hrat ji neumi vyuzit jsou naprosto zcestny a nijak moje tvrzeni nevyvraci. *7*
  • Daji se implementovat i dalsi aspekty - pokud te ty nemecky zviratka budou stat na opravach 100x vic, a ingame se ti bude stavat, ze se proste podela a nepojede (jak to bylo v realu) tak tim slusne vykompenzujes to, ze znici Tcko na kilak. Jako dalsi soucast balancu muzes udelat to, ze enemaci budou mit tech Tcek 5x vic, takze proti kazdymu tygrovi bude na druhy strane 5 Tcek. Nevidim v tom zadnej problem (a ve wt presne tohle obcas vidis, ze sou bitky ogrganizovany tak, ze jedna strana ma sice "horsi" techniku, ale vyraznou pocetni prevahu).

Jinak si uvedom, ze zasahnout pohyblivej cil neni zrovna easy, a spolehlive to umej az neaktualnejsi tanky vybaveny balistickejma pocitacema ...
  • To neni, ale minimalne se dozvis, kam si trefil a proc to nic neudelalo. Ne jako ve wotku, kde vystrelis a strela zmizi. O soubojich na 30m ani nemluve ... a to ze tank neuvidis na vic nez 100m taky.
  • Nikolivek, jen ty ses blb, p2w === nejde ziskat neco bez placeni. Posadku muzes vyexpit hranim. Takze zvanis. Wotko je v tomhle ohledu p2w uplne stejne. A bylo daleko horsi - goldova munice ...
  • Lepsi posadka je ti tak leda naprd, kdyz ses mamlas, a navic si ji muze vyexpit sam i bez palceni.
  • Oficielne se to samo nikde nedoctes, protoze tim se nikdo chlubit nebude, ale realita je takova, ze u toho nikdo nevydrzi moc dlouho a ta doba se zkracuje, coz neni zrovna pekna vizitka. A duvod je predevsim prave to, ze misto aby resili herni mechaniky, resej chujoviny a jediny co do hry pridavaj, sou dalsi a dalsi hromady nesmyslny techniky.
  • TheGGG
    A přesto mě pořád naklikáváš a reaguješ na mě. Ty si vyloženě hladový po kktech. Bohužel, obezní PC geekové tvého formátu nejsou můj typ. *14* *14*
  • oba vime leda tak to ze jsi kkt *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit