Přejít na výpis diskuzí
Herní nabídku World of Tanks rozšíří na konci ledna "retro" mód s kostičkovanými tanky
30.12.2014 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
to je ale HOVADINA *15*
-
No tak, konečně udělají něco co jim třeba půjde. Tady ty podivnosti zaniknou a může vzniknout dobrá hra))
Ale stejně jsem rád že už je dávno nehraji -
To měla TEVA taky ale přitom jim tam v tabletkách lítají chlupy :D Vím o čem mluvím :)
-
A co kdyby radsi fixnuli broken herni mechaniky a poladili balanc? Co, vy joudove co tvrdite ze to neni o penezich? *15*
-
Takhle mě připadá klasická verze WoT. Hra s grafikou tak 5 let starou a ještě k tomu s tolika chybami po každým patchu. Hlavně, že o sobě tvrdí, že mají jedno z nejlepších studií na kontrolu kvality hry.
-
U podobných MP her s realistickou technikou je největší chyba brát si techniku podle toho jaká byla v reálu. Díky balancování výpočtu kdo bude s kím bojovat atd. Je to často naprosto jinak.
Když jsme prvně hrál WOT tam jsem jel němce a časem se to zcela změnilo aby každý neměl Tigra apod. Tedy hlavní jsou pouze ty údaje u vozidel a ještě jejih vzled (zda mají výhodnější trvar pro odražení střely apod.) -
Co bude příště? World of Minecraft: Crafters of Youtube?