Přejít na výpis diskuzí
Herní nabídku World of Tanks rozšíří na konci ledna "retro" mód s kostičkovanými tanky
30.12.2014 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Tak to máš skoro se vším. Jen jsme trochu doufal, že když už tak zjednodušili model tanků, že mohli přidat alespoň model poškozeni. Hned by se to hrálo líp, když by z tanků odpadávaly kostky.
-
No to jsi tady vzpomněl kousek. Tu hru jsem měl před dvaceti lety na ťamanské kopii nintenda. Ale už v té době byla perfektní.
-
Bez urážky, já třeba aktivne hraju jak woT, tak WT GF a nějak nevím v čem že je ten WT tak uber strašně totálně o moc lepší - každá z těch her má své chyby, ale obě jsou zábavné (každá svým způsobem).
On ten War Thunder taky není zrovna úplně ideální hra, co si budeme povídat... -
Co tanky pamatuje ještě někdo? skvělá hra
-
Meganuke a bylo vymalováno
-
Jsem zklamán, ve článku ani zmínka o Tank 1990, z kterého se beztak inspirovali nejvíce. :D Stejně jako na apríla, když tam dali pár map na motivy této hry. :)
-
Každému se líbí něco jiného... Já zas nechápu jak někdo může hrát WT:GF.
Podle mě je wt:gf naprosto nezábavná a hlavně nedodělaná sr4čka !
A ten počet hráčů... LOL ! Se ani pomalu nedostaneš do bitvy. -
Do pravého tank retra to má ještě daleko.
-
Tak pixelizace nám zasáhla už i P2W tanky. *15*
-
To je jinej next gen na tom PC *1* *1*
-
Oprava, nemyslel jsem Patton, ale Pershing. Kdo se má v těch jejich generálech vyznat.
-
Ale oni tenhle balanc musí udělat. Kdyby proti sobě stavěli tanky dle doby, tak by jezdili Tiger tanky proti T-34/85 a Shermanům s krátkým 75mm kanonem. Samozřejmě by Tiger vše na kilometr likvidoval.
Čili oni postaví Tiger proti IS-3 a různým Pattonům, kteří ho samozřejmě vyndají. -
wt je naprosto stejna russian master race hovadina tak tady nebul ju?
-
Začíná degenerace WoT, už neví coby. Jsou těsně před vrcholem a pak už půjdou pomalu ale jistě z kopce.
-
jenze u toho minecraftu je to znouze cnost bez brutalnich kosticek by to v jave neutahlo ani 20ti jadro. to je tak napad delat 3D hru v jave *13* *10* *11*
-
Protože, WT je víc P2W než WoT a navíc mě tam přijde větší rozdíl mezi sílou tanků (zejména ruských vs německých). A hlavní důvod je ten, že lidi si chtějí zahrát arkádu a ne "simulaci" s arkádovým režimem.
-
Bez urážky ale jak tomuhle muže dát někdo přednost před War Thunderem opravdu nechápu. :D
-
prišiel som sem napísať to isté :D
-
a Dark Souls mela taky uspech tak kazde RPG bude hc a Wowko taky!! a kazda hra z ptaciho pohledu je diablo *1*
-
Me se zda, ze jim stima kostickama uz vseckym pekne hrabe. Minecraft mel uspech, tak tedka se na tom podme vseci prizivit. *11*