Přejít na výpis diskuzí
Herní pořad Games TV vybírá 3 nejlepší hry ze světa Hvězdných válek
14.12.2015 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
gg
-
Tak já jich mám oblíbenejch fakt hodně... celou sérii Dark Forces/Jedi Knight (ale Academy už mi tolik nevoní, nebaví mě tam level-design), Rogue Squadron, Republic Commando, když na to přijde, tak se i přiznám k tomu, že mám rád hry kolem Epizody 1 (čili SWEP1: The Phantom Menace, Racer, Battle for Naboo, Starfighter... byl jsem holt přesně v tom věku, kdy mi to přišlo super... a dodnes mě to neopustilo...)
A dost rád bych si někdy zahrál KOTORy, ale dost mě odrazuje ten soubojovej systém, u kterýho se bojim, že mě bavit nebude (preferuju soubojový umění Kyla Katarna). -
S tím SWTORem to není také horké, skvělý roleplay (na to, že je to mmo), dabované cutscény s hratelností wow a to ještě od nového datáče je to ještě více RP.
-
+1
-
divny ze v poradu nebyl empire at war ale nehral sem to. battlefront sem hral prvni dil a bylo to lepsi nez novy dil mechanika byla stejna jak u battlefieldu je spawn a tam jsou dopravni prostredky ne jako u noveho dilu kde musite hledat spawn vozidla
-
KoTOR (RPG)
Republic Commando (FPS)
Empire ať War (RTS)
Ostatní hry mám také rád, ale výše zmíněné jsou moje svatá trojice. -
nejlepší:Kotory, Jedi Knighty a staré Battlefronty
nejhorší: swtor, nový bf a tfu -
Jedi Outcast (hraju teď, BOŽÍ)
KOTOR (budu hrát hned po tom).
A zítra ráno už si budu číst recenze a těšit se na novej film. Juch. *4* -
Dark Forces
Jedi Knight 2
KOTOR -
Ani nevíš jak moc jsem si oddechl uuuuf *4*
-
Amen bratře. *5*
-
za mně
KOTOR
Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Star Wars: Empire at war
X-Wingy a jejich klony jsem nikdy nehrál, battlefront jsem nikdy nehrál. Hrál jsem Force Unleashed a nebylo to špatné, ale ani nic extraordinérního. -
neboj ten tam je zmíněný jenom jako novinka, ale stejnak tam jsou 4 nejlepší hry zmíněné, jelikož by tam daly i KOTOR kdyby nebyl nedávno v nějakým díle
-
DOufám že ne Battlefront *8*