Přejít na výpis diskuzí
Herní trh v ČR v roce 2010 rostl, nejprodávanější byla Mafia II
10.5.2011 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Starcraft je fajn
-
asi naka na mobil...
-
Jo, tak místo jedný hovadiny koupili hovadinu druhou. Ze žebříčku nemám ani jednu hru. A nikdy mít nebudu, to vím jistě. Snad jen F1 bych zkusil. Jinak fakt ne.
-
a pocita se do toho digitalni distribuce? steam, gog a podobne? za minuly rok jsem tam utratil o dost vic nez za krabiceporizene v CR
-
titul aliens vs predator me hodne prekvapil :-0....to bych tam fakt netypoval
-
přesně tak.
-
Někde jsem četl, že prodali 15000ks v prvních týdnech tj za plnou cenu, a že se na tom celý ČR herní byznis zahojil *3* myslím, že to bylo u nějakého článku o kauze "Numen"...
-
Ano Mafie II Byla nejprodávanější..mnoho lidí naletělo na špek Take II a koupilo tu hru...zklamání které následovalo potom bylo velké, ale co už...peníze byli dány.. takže tolik k Mafii II
-
Udělali mi češi radost taky pozicemi FiFy 2011 a taky F1 2010 protože to jsou skvělé hry ve svých žánrech top dle mého :-)
-
Luke, come join the Dark Side *1*
-
Mňo, já z těch her v žebříčku nemám ani jednu. A nevypadá to, že bych nějakou kupoval i po slevě.
-
jaký je rozdíl v podlehnutí jedné masívní kampani namísto druhé? just askin
-
udelali jste mi radost Cesi *4* kupovali jste vice BF:BC2 nez CoD:BO *4* je videt, ze Cesi jen tak nepodlehnou masivni kampani *1*
-
Nijak překvapivej žebříček v našich končinách, takže vlastně marketing byl loni opět úspěšnej:). Hodně smutná záležitost je tam ta M2, ale za to nemůžou jenom 2KCzech.
-
No, silně pochybuji o tom, že se nějaká z prvních devíti her v žebříčku prodávala víc na konzole....
-
Tak vlastně ani ne, ale říkám, jsem hrozně pozadu s konzolemi a nejsem si jistej co budu nakonec kupovat, možná skončím s Nintendo Feel.
-
Takovehle zebricky jsou o nicem. Kdyz nejaka hra vyjde na konci roku (napriklad vyborny Fallout:New Vegas),tak logicky nemuze preskocit stejne kvalitni nebo i hure prodavatelne tituly,ktere vysly drive a nakonec tak vubec neni v zebricku. A protoze dalsi rok byt v zebricku take nemuze(uz to bude stara hra,vydana minuly rok),tak jakou ma takove porovnani smysl?
-
Největší herní chyba co jsem já kdy udělal je koupě Crysis 2. Mafie nelituju i když mohla bejt lepší, přeci jenom jsem alespoň z části podpořil vývojáře :-)
-
SA: Atelier Rorona SE mi za tu cenu přijde hodně chudá - hra a artbook je hodně velká slabota. Jinak ono něčemu vadí tu edici vzít? Také mám Resident Evil 5 CE a Metal Gear Solid 4 CE na pS3, ačkoli ji nemám. I když je pravdou, že jednou, až bude její cena kolem 4k, tak ji vezmu.
-
A jakáže AAA hra to vyšla minulý rok? A Mafie to rozhodně není.