Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no alespon jsme vlastenci a podporujeme CZ hry i kdyz jsou spatne ;) ... se ceni
    • krunoslav
      jen takový malý off..co na ní bylo tak špatné? hráli ste někdo třeba konkurenční sérii Godfather? zlatá mafia
      • jo tak kdyz srovnas Black Ops treba s Terrorist Takedown tak taky zlaty Black Ops :) ... stejne tak kdyz srovnas Mafii II s Mafii I tak zlata Mafie I ..
    • no na druhou stranu, kdyz se podivam na ten top 10 zebricek tak tam neni moc co vybrat
  • MrSanta
    Jsem celkem překvapenej z pozice medála a alienů. Ty hry neměly zrovna oslnivé recenze. Neumístění druhého Mass Effectu jsem taky nečekal.
    • krunoslav
      předchozí alieny si většina čechů dříve mezi sebou předávala a mají hezké vzpomínky na tuto hru..taky sem si jí koupil i přes nelichotivé recenze a náhodou si to celkem užil *4*
  • Je sranda, jak tu každej nadává na primitivní hry a zjednodušování (včetně mě) a pokládá si otázku, proč nás nimi kravaťáci, kteří tak przní vývojářský potenciál, zásobují. No a tenhle žebříček mi dal odpověď... Ty lidi to fakt chtěj! Začínám si myslet, že tvrzení: lid má takovou vládu, jakou si zaslouží, by se dala analogicky převést i na hry.

Že bude v žebříčku takovej šit (ten filtr mě fakt nebaví - i vulgarismy maj svoje opodstatnění) jako BO jsem čekal, ale že tam bude i...No radši nic.

Ode dneška přestávám, co se týče vydávání, na EA držkovat. Oni jen uspokojuí poptávku.
    • A to jako soudíš s tohohle co tu pro nás připravily? *1* ... Většina s toho obratu stejně bude herní HW... Tahle statistika je nic neříkající co se týče trhu her...
      • aaa sorry on ten článek pokračuje po roz-kliknutí.... Uvádějí to, že většina pokryla s prodeje HW... moje chyba sorry
      • aaa sorry on ten článek pokračuje po roz-kliknutí.... Uvádějí to, že většina pokryla s prodeje HW... moje chyba sorry
  • ja nevim, ale to stvoreni na obrazku me zrovna nepride moc ceske
    • že by skrytá propaganda multikulturalismu?! ani bych se nedivil, když se za to dobře platí...nebo je to snad náhoda?
  • Proč nejsou u titulu uvedená i prodejní čísla?

Jinak u Mafie je jasné že se jí hodně věřilo je to domací kousek a není to vubec špatná hra. Ale domnívam se že pokud by byla moznost ji vratit tak její prodeje tak velké nejsou. Ale na TOP určitě má
    • Dovolil bych si říct že hlavní důvod proč je Mafia II na vrcholu žebříčku není patriotismus jako takový, ale proto že měl českou lokalizaci napříč všemi platformami.
    • Jj, jak říkáš, na TOP rozhodně má, bohužel ale maximálně na TOP FAIL. Sám bych ji nejraději vrátil i se všema DLCčkama.
  • a co steam a digitalni distribuce:)))) ja a minimalne 5 mejch kamaradu kupujem hry jen na steamu a kupujem vcelku casto, nebo treba hodne znamejch a ja mame HoN a ten se da koupit jen digitalne na stranakch vyrobce.
    • krunoslav
      taky nakupuju skoro jen přes steam..ale myslím, že se to celkem vyruší, protože v ostatních zemích se taky neuvádí steam, nemám pravdu? prostě jako bychom neexistovali *1*
  • no jo, vsechno hry pro desetilete decka *12*
  • prvni misto mafie 2 me prekvapuje. ze jsou lidi ochotni investovat do par hodin singleplayeru bez moznosti zahrat si multak...tak trosku mímo. kazdopadne jsem rad, ze je v cesku vice chytrejsich lidi a kupuji spise bad company 2 misto tech cod shitu. uspechy pc jsou taky potesujici...
    • Erien
      Oni hodně vydělali na tom, že se jim věřilo, bylo hodně předobjednávek. Věřím, že kdyby to lidi věděli dopředu, jak to dopadne tak by byl prodej jiný :).
      • Mafie 2 měla samozřejmě v ČR úspěch jistý. První díl se zaryl do paměti naprosto všem. Navíc každý z nás je vlastenec a chce českým vývojářům nějak pomoci.

Téma jak je Mafie 2 špatná bych tu vůbec nevytahoval. Na to je tu jiné vlákno.
        • "Navíc každý z nás je vlastenec a chce českým vývojářům nějak pomoci." - každý rozhodně ne, až mě překvapilo, kolik hráčů (hlavně těch starších) o Mafii 2 nemělo moc zájem. Kupovat hru kvůli tomu, že ji dělalo české studio je naprostá hloupost. Si představ, že by si byl Američan/Japonec a měl by si být podobný vlastenec, by si musel vydělat hodně velké peníze, aby si zvládal všechny podpořit.
          • Rozdíl je být američan, kde jak říkáš vychází spousty her ročně a být čech, kde vychází kolik her ročně? 10? Teď si vezmi kolik ročně u nás vychází českých AAA her. Je to přesně 1 :P Už chápeš, co sem tím vlastenectvím myslel?
            • Tak AAA titul neni označení úspěchu. AAA titul znamená "velikost" hry - tzn. vysoké náklady na vývoj, reklamu atd. a stim spojené vysoké očekávání prodejnosti.

Kvalitu tu nevytahuj, když řikáš že nebyla přijata hráči, tak mluv radši jen za sebe. Znám spoustu lidí, kteří si Mafii 2 užili.
            • AAA titul by se měl ukazovat kvalitou a slušnými hodnoceními - Mafie 2 nemá ani jedno, ano nebyla přijata samotnými hráči...
            • no co já vim, tak loni vyšel jediný český AAA titul - Mafie 2
            • asi naka na mobil...
            • A jakáže AAA hra to vyšla minulý rok? A Mafie to rozhodně není.
  • Erien
    Mafia 2 taky jsem kupoval a bohužel nějvětší chyba, co jsem udělal. Ale poučil jsem se za trojku nedám ani korunu (jestli bude). Ještě bych ji měl dostat zdarma, za ten nedokončený paskvil, co jsem dostal :-/.
    • Ryba9
      Největší herní chyba co jsem já kdy udělal je koupě Crysis 2. Mafie nelituju i když mohla bejt lepší, přeci jenom jsem alespoň z části podpořil vývojáře :-)
    • Že za trojku nedáš ani korunu dúfam znamená že ju vôbec nebudeš hrať *1*
      • Erien
        Ono je to trochu blbě popsané za to se omlouvám, já chtěl hlavně naznačit, že předobjednávku už nikdy :) Bohužel jsem blb a naletěl jsem hodně hloupě, přiznám jsi to :).
        • Já jsem díky demu prozřel. Po pozdějším zahrání (je fajn mít možnost půjčit si od někoho Steam účet) jsem pochopil, že za to opravdu nehodlám platit, protože je to ještě horší, než jak se to tvářilo u dema - v demu člověk nevidí ty neuvěřitelné díry v příběhu...
          • Erien
            Já demo nehrál, ani se moc nedíval na prezentaci této hry, protože jsem slepě věřil, že to bude hra roku. :)
            • Já jsem tu hru také nesledoval, ale pak se objevil článek, co tam nebude, a další, další... Toho jsem si prostě všiml, poté vyšlo demo a já rušil předobjednávku.

zak: Je rozdíl mezi hrou roku a nejprodávanejší hrou v tom našem zapadákově.
            • Erien
              zak: Ty jsi toho asi za ten rok moc nehrál co?
            • no vidis a nakonec to hra roku je ;)
  • titul aliens vs predator me hodne prekvapil :-0....to bych tam fakt netypoval
    • hitokage
      Zrovna ten jediný jsem si koupil, zbytek mě moc nezajímá :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit