Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborný video *4*
  • Jo videa umí, snad se to aspoň částečně projeví na W filmu.
  • Se třetím Diablem jsem chtěl nadobro skončit - některé chyby/mechanismy/jisté podobnosti s WoW, jsem prostě nechtěl přenést přes srdce. Zvlášť když jsem to porovnával se dvojkou. Ale dojel jsem ho jedním dechem, nicméně jsem neměl chuť si to dát znovu, což je zkrátka v tomhle žánru slušně řečeno malér. Datadisk vypadal zajímavě. "Novinky" s generováním, lootem, bezaukčnost, upravené statistiky atd. tam měly být od samého začátku. Pak by možná nebylo D3 po letech čekání nadprůměrným Hack & Slash. Blizzard má ale štěstí, že umí udělat tenhle typ her jako málokdo. Tak mě nezklamte :)
  • "Moba pro masy". Tak to je pěknej pleonazmus *1*
  • Ze bych konecne zkusil nejakou tu MOBA hru :) Blizzard umí...
  • axell1990
    hmm takže Casual Moba jejíž hlavním prodejním prvkem jsou postavy ze zaběhlých značek .... no proč ne, pokud to bude zábavné. Jen se bojím aby to nebylo až moc casual.
  • Kr.Pa
    Blizzard a jeho opravy ...

Tato "oprava" je uvedena již ve hře http://www.bloodlinechampions.com/, ktera tu je bezmala 2 roky. Asi 15 aren, 3 mody, cca 20 hrdinu, zakladni mod je 3vs3, kde vyhrava posledni prezivsi. Zadne goldy, zapas trva asi 5 min. Je to free to play (ktery stoji hodne za houby).

Takze blizny zas nic noveho nepřisesly.
  • video... až mi to vehnalo slzu do očí... ten duel s Jimem a tou potvurko z diabla byla nádhera... vždycky jsem si chtěl zahrát za mariňka, pěkně pulzní pušku a proti masám zerglignů... kdyby se ta zbraň dala ještě víc vylepšovat aby se z toho stal opravdu kanón bylo by to nádherné

asi se nedočkám nějaké akční hry s mariňákama... ač nejsem fanda tohoto žánru tak jenom kvůli mariňákovi z SC bych ho vyzkoušel

nedávno jsem se vrátil k war3 a musím uznat už to na moderních strojích není tak hratelné... celkově ta hra zastarala, což je smutné když na WOW vychází další a další datadisky ale War 3 pomaličku umírá... spíš netrpělivě čekám na war 4 nebo další datadisk pro war 3... nebo už je War 3 definitivně pod drnem? hrajete to ještě někdo?
    • ta potvůrka z Diabla je Diablo *4*
  • kedaro
    Za vyzkoušení nedám nic, tak proč ne. Postavy ze Starcraftu beru hned.
    • To bude dilema za co hrát, snad tam bude L800 Elite Tauren Chieftain.
      • Koukal jsem na showmatch zapas a je tam *1* Absolutne bozi
    • Overwatch
      "Raiders roll!" :)
  • Veskoslav
    Ale já se těším. Navíc si myslím, že tam bude klasický mód z Doty, jak ho známe. A co si budeme nalhávat, většina z nás to zkusí už jenom z toho důvodu, že chce vidět, jak skloubí všechny tři universa dohromady:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit