Přejít na výpis diskuzí
Heroes of the Storm má ambice být mobou pro masy
9.11.2013 | Adam Homola
76 příspěvků
-
Výborný video *4*
-
Jo videa umí, snad se to aspoň částečně projeví na W filmu.
-
Se třetím Diablem jsem chtěl nadobro skončit - některé chyby/mechanismy/jisté podobnosti s WoW, jsem prostě nechtěl přenést přes srdce. Zvlášť když jsem to porovnával se dvojkou. Ale dojel jsem ho jedním dechem, nicméně jsem neměl chuť si to dát znovu, což je zkrátka v tomhle žánru slušně řečeno malér. Datadisk vypadal zajímavě. "Novinky" s generováním, lootem, bezaukčnost, upravené statistiky atd. tam měly být od samého začátku. Pak by možná nebylo D3 po letech čekání nadprůměrným Hack & Slash. Blizzard má ale štěstí, že umí udělat tenhle typ her jako málokdo. Tak mě nezklamte :)
-
"Moba pro masy". Tak to je pěknej pleonazmus *1*
-
Ze bych konecne zkusil nejakou tu MOBA hru :) Blizzard umí...
-
hmm takže Casual Moba jejíž hlavním prodejním prvkem jsou postavy ze zaběhlých značek .... no proč ne, pokud to bude zábavné. Jen se bojím aby to nebylo až moc casual.
-
Blizzard a jeho opravy ...
Tato "oprava" je uvedena již ve hře http://www.bloodlinechampions.com/, ktera tu je bezmala 2 roky. Asi 15 aren, 3 mody, cca 20 hrdinu, zakladni mod je 3vs3, kde vyhrava posledni prezivsi. Zadne goldy, zapas trva asi 5 min. Je to free to play (ktery stoji hodne za houby).
Takze blizny zas nic noveho nepřisesly. -
video... až mi to vehnalo slzu do očí... ten duel s Jimem a tou potvurko z diabla byla nádhera... vždycky jsem si chtěl zahrát za mariňka, pěkně pulzní pušku a proti masám zerglignů... kdyby se ta zbraň dala ještě víc vylepšovat aby se z toho stal opravdu kanón bylo by to nádherné
asi se nedočkám nějaké akční hry s mariňákama... ač nejsem fanda tohoto žánru tak jenom kvůli mariňákovi z SC bych ho vyzkoušel
nedávno jsem se vrátil k war3 a musím uznat už to na moderních strojích není tak hratelné... celkově ta hra zastarala, což je smutné když na WOW vychází další a další datadisky ale War 3 pomaličku umírá... spíš netrpělivě čekám na war 4 nebo další datadisk pro war 3... nebo už je War 3 definitivně pod drnem? hrajete to ještě někdo? -
-
ta potvůrka z Diabla je Diablo *4*
-
-
Za vyzkoušení nedám nic, tak proč ne. Postavy ze Starcraftu beru hned.
-
-
To bude dilema za co hrát, snad tam bude L800 Elite Tauren Chieftain.
-
-
Koukal jsem na showmatch zapas a je tam *1* Absolutne bozi
-
-
"Raiders roll!" :)
-
-
Ale já se těším. Navíc si myslím, že tam bude klasický mód z Doty, jak ho známe. A co si budeme nalhávat, většina z nás to zkusí už jenom z toho důvodu, že chce vidět, jak skloubí všechny tři universa dohromady:)