Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vám se ta hra jako líbí pane Maorhaime?
  • No nevim no, mě osobně je proti srsti míchat hrdiny z světa Warcraftu, Starcraftu a Diabla věřím že hratelně to bude dobrý ale když vidím jak spolu bojuje Arthas a Sarah přijde mi že v Blizzardu už nevědí coby :)
    • jindra.veliky
      Tychus Findlay by dal kazdymu headku a byl by konec *11*
  • Ronox
    Nevynášel bych soudy, když to ani nevyšlo. Zaprvý si musíte uvědomit, že tam bude nějaký ranked mód a jakmile budete ve vyšším ranku s profíkama, tak ta hra bude určitě HC sama o sobě stejně jako když jste na platinovce v HS a potkáváte lepší hráče. Udělají lehčí mechaniky, ale nic to nemění na tom, že s kvalitníma týmama proti sobě bude těžká.
    • Zayl
      Prostě normálně hodnotíme dostupný materiál. A tvoje spekulace je sice pěkná ... ale je to jako říct že kámen nůžky papír bude opravdu hardcore hra když se potkají dva nejlepší hráči na světě.... Musím tě zklamat, šachy to furt nebudou.
      • Ronox
        Dokud si to nezahraju víc her, tak budu mít prostě neutrální postoj. O HS jsem si myslel to samé a dál si stojím za tím, že to jsou Magicy pro idioty (mě), ale ve finále to je hc. Deck building, taktiky. Navíc tak nějak klukům z Blizzu věřím, že hratelnost bude vychytaná a člověka to bude bavit.
        • Zayl
          Pokud máš neutrální názor na vše, co jsi sám nezažil / nevyzkoušel, pak musíš mít opravdu náročný život.

A HS jsou casual karty. To ničemu nevadí. Stavění decku a to jak ten deck hraješ je neoddělitelná součást herního konceptu. Ale HC to opravdu není. Jak bys potom nazval Magic? Ultra-Mega-hardcore?

Hlavně ať blizz stojí za svým, a netlačí do toho e-sport, protože hra pro casual obecenstvo prostě nemůže mít zajímavou kompetitivní scénu.
          • Dyzzx
            Blbost. Starcraft 2 taky není složitá hra. Má víceméně jednoduché herní mechaniky a řekl bych že má "zajímavou kompetitivní scénu".
  • tak jako napad postavit proti sobe blizzardi hrdiny rozhodne spatny neni...lich king proti tyraelovi hehe...pocitam, ze to minimalne kazdy aspon zkusi
  • Ja sa na to teším. Nie každý to s MOBA hrami musí myslieť vážne. Niekomu to stačí len na odreagovanie, nesedieť pri tom príliš dlho, nenadávať ostatným hráčom, že omg KS, alebo keď sa zrovna nedarí nadávať im do ****** Veď keď sa prehrá nie je to koniec sveta. Dota 2 sa mi javí ako pre profi, LoL je niekde pod tým a dúfam, že Heroes of Storm bude len také for fun. Mám pocit, že zábava sa z týchto hier vytráca.
    • však je lety ověřená pravda, že nejvíc těchle blbých keců mají právě hráči s nejhorším skóre v týmu, kterí se tím "OMG!! Noob team kill steal LOL!!" snaží zakrýt fakt že mají po 10 minutách hry 1 kill, 10 smrtí a 1 asistenci a jsou o 3 úrovně pozady za ostatníma... z toho si nelze dělat vrásky, pouze se jim od srdce zasmát *1*
      • Bodaj by nezaostavali za ostatnými keď miesto hrania vypisuju takéto blbosti
  • eStar
    Raději bych pokračování skvělého Warcraftu 3 než další MOBA hru (navíc opravdu velmi pochybně vypadající).
    • Zayl
      Pokračování W3 je WoW. Celý lore je díky tomu naprosto dopíchaný. Takže bych moc nečekal.
  • Preed
    Akoze vyzera to fajn,urcite to skusim,na jednej strane chapem,ze v zasade nema zmysel superit s Dotou a LoLkom a robit z toho eport,ale pokial daju z tej hry uplne vsetko prec tak co tam ostane? last hitting je uplne uplne zakladna mechanika ked tam nebude to tak si neviem predstavit co bude, ta nova MOBA od stvorcov Honka ma byt tiez casual ale last hitting tam je,sice mierne upraveny ale hrac ma urcitu motivaciu toho creepa zabit (http://www.youtube.com/watch?v=1bdtE6kh5Uc video od totalbiscuita) Podla toho clanku mi pride,ze v tej hra fakt nic nezostane a zapasy trvajuce 15 minut? co sa moze za 15 minut stat? to tam pravdepodobne ani nebude poriadny leveling toho hrdinu,alebo 2 levely za minutu? no uvidime..
    • Shania
      No me prijde jako dostatecna motivace, ze cely team dostane xp. Navic diky tomu muzou fungovat ciste support clasy.
    • Bude to vypadat tak, že se na creepa jenom podíváš a aby ti nebylo smutno, že ho nezabiješ, tak on sám spáchá seppuku. Osobně se mi to moc nelíbí, bojím se, že to opravdu bude až moc cažuál, takže já to zatím podle všeho maximálně tak skusím. Ale tak proti gustu... *4*
  • osobne mam premobovano.. zajimave kolik lidi porad tento zanr bavi.. asi to je i vekem jak tak sleduji
    • Me by zajimalo kolik ti je? Mudry starecek? *2*
    • a ještě ti všechny ty MOBA hry cpou zadarmo, šmejdi *1*
    • 1. vyber lubovolny zaner
      2. spocitaj kolko hier toho zanru existuje
      3. znova sa zamysli nad svojim komentom
      4. ?
  • juchú normálne sa teším, pretože som prestal hrať doty a lolká hlavne kvôli času :)
    • Kdyz nemas cas na LoL a Dotu, tak me neco rika, ze by jsi teoreticky nemel mit cas na tuhle hru. Ale je mozne, ze to je jen otazka priorit, ktery sis nepriznal. Proste jsi to prestal hrat, jelikoz uz jsi nechtel, tohle ne je neco nove, tak to urcite musim zkusit..
  • jonatan.hanzlik
    Zní to dost zvláštně. Jako fanda Doty 2 to zjednodušení moc nechápu. Farmení očividně pozbylo smyslu a tak se už asi nedočkáme zvratů ala Dota, kde jeden nafarmenej hero mohl celou hru zvrátit ve prospěch týmu na killy i na veže prohrávajícího.
    Blizzardu asi úspěch Hearthstone tak vlezl na mozek, že i jeho další hra musí být veskrze přátelská....žádné last hity, žádné "killsteals" (jak vtipné v týmové hře) a za chvíli oznámí, že nebude ani klasický chat, jen (ala HS) předpřipravené nikoho neurážející hlášky....

Uspořený čas je super, to souhlasím...ale ta hra postrádá potenciál na zvrat tím, když farm rozděluje mezi celý tým. Nevidím v tom ten přínos, ale třeba se o to postarají ty questy.

Render je čistá práce, ale ničím zajímavá...docela nuda oproti tomu co předváděli dřív...
    a i hra vypadá tak..nemastně neslaně...

Pro někoho to určitě bude super, ale asi zůstanu u Doty2
    • No musím říct že plně souhlasím s jonatan.hanzlik.
      Z toho co jsem vyrozuměl z dosavadního systému herních mechanik mám úplně ten samý dojem - že ve hře prakticky nebude možný žádný zvrat. Spíše než k HS, bych tenhle problém přirovnal ke Starcraftu 2. Tam se vydali úplně stejnou cestou. Snaha o zkrácení času hry bonus damage systémem, velmi brzkým přístupem ke schopnostem, jejichž ekvivalenty ve Starcraftu 1 byly až na samém konci technologického stromu, plus samozřejmě deathbally, to všechno vedlo k tomu že hra začala být nesmírně jednodimenziální ve smyslu, jeden prohranej battle a člověk už pomalu mohl psát GG, protože v opačném případě prakticky jen oddaloval nevyhnutelné. A jak to pak dopadlo...

Podobnej pocit z toho mám tady. Jeden prohranej battle a nazdar babi. Jestli já osobně mám něco na MOBách rád, tak je to právě jak se hra neustále mění pod rukama. Na druhou stranu je fakt že mluvím za sebe.
      • Na blizzconu ukazovali showmatch vyvojaru. 2 hry a 2 mapy. Prvne jsou obe mapy dosti odlisne (jedna 3 lajny ala dota, druha pouze 2). Na cem stavi blizzard a v cem to bude dosti hardcore jsou prave ti mobove a ruzne ukoly na mapach. jsou tam i ibdobne ultimatni postavy jako roshan,nashor ale rozdil je ze kdyz je porazis pridaji se na tvoji stranu. Na kazde mape to i fungovalo na jiny zpusob a vytvarelo dost variaci. Prave boje o tyhle neutraly a dalis veci tomu davaj poradny koreni a na zvratu tam bylo nepocitanne. Rozhodne to nevypadalo ze vyhrajes jeden souboj a mas to v kapse.

Taky dost hovorili o tech ruznych battlegroundech. maji v planu udelat jich asi fakt hodne a dokonce je i menit v rankingovym rosteru (jako SC2). Esport podle me nebude o jedne mape, naopak predpokladama ze treba v turnajich na 2-3 vitezne mapy se budou tocit a banovat stejne jako v SC

Kazdopadne me se to opravdu libilo a to hraju jak Lol i Dotu. je to neco neotreleho a noveho
    • h0p3
      Souhlas, já teď doufám, že tam daj nějakej "hardcore" mod kde to bude vesměs klasická dota se vším všudy.
      A ne u doty/lolka se mi zůstat nechce, protože Blizzardí universa mám přeci jen radši.
    • Dle mého je právě největší kámen úrazu u doty že se jeden ocas nafarmí a tím pro tebe celá hra končí... veškerá taktika kdo jak použije spell atd konči protože tě narmanej ocas vymlátí jak nic .. , ale zde mě to přijde spíše o spolupráci no uvidíme
      • To je ale věc, kterou si právě musíš hlídat - je super, že hraješ neporazitelnou 5man dotu, když ale nejsi schopen uhlídat jednoho hrdinu a jeho farm, máš špatnou taktiku. To se mi právě líbí. Ta hra není prohraná když jeden tým má 20 smrtí a 2 killy. Pořád se s tím dá něco udělat. Pokud ale chápu ta zjednoduššení dobře, tak tady tenhle element chybí a na celé hře tě vlastně nemá co překvapit. Navíc nesouhlasím...jeden nafarmenej hero neznamená zaručenou výhru. Zbav se ho jednou a další minutu (třeba) ho neuvidíš (nebo dá buyback a čáas jeho farmu tím zredukuješ).
        • když je to 20:2 po 5 minutách hry, většinou začínám mlátit hlavou o zeď :D
    • sdílení odměn je naprosto zásadní mně se to líbí a naopak v Dote mne určitě nepotkáš *3*
      • Mno sdileni odmen tam je, je tam v podobe roshana, v podobe assistu. V LoL je to drak a baron a samozrejme assisty a veze. Je jen otazka, co to u nich znamena, protoze dokud neuvidis poradny gameplay nebo si to sam nezahrajes, tak nemuzes porovnavat se stavajicimi MOBA.
        Ja se spis bojim vice map, dota a LoL vicemene zustali u jedne hlavni mapy, ano existuje mapa 3v3 a nebo mapa alias ARAM u LoL, ale hlavni mapou vzdy zustava jedna a nad ni se poradaji i turnaje.
        Ale mozna ona zminka znamena jen vlastnosti jedne mapy, jako je roshan, baron, dragon nebo moby s buffem..

Uvidime, hru osobne nezatracuju, ale ani nijak neobdivuju. Me osobne tam vadi u teto hry, ze se jedna o prolinani bez hranic scifi vs fantasy (starcraft vs warcraft).
      • To ti určitě přeju, ale pro mě to opravdu zní tak, že to ztrácí veškerou složitost. Dobrej hráč bude utopenej v týmu pro kterej sice navýšil farm, ale kterje neumí hrát a bude rozdrcenej, kdežto i ten hráč samotnej by vv Dotě 2 byl schopnej tu hru vyhrát. To v tom vydím já a moc se mi to nelíbí (ale k těm dobrejm hráčům se rozhodně nechci přirovnávát).

Jak tu bylo napsáno níž - nemastné, neslané, impotentní, základní, jednoduché
        • Ztrácí složitost ? Hry od blizzardu nikdy složité nebyli, vždyt to dělaj tak aby to mohl hrát každej r e t a r d.
          • jonatan.hanzlik
            Mno...možná to nevíš, ale DOTU Blizzard neudělal. Neudělal ani LoL, Hon nebo Dotu 2...teprve teď přichází s vlastní koncepcí, takže mi tvůj komentář přijde irelevantní. Dota jako taková (dokonce i to LoLko i když v menší míře) je totiž poměrně složitá hra. Easy to play, difficult to master.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit