Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vám se ta hra jako líbí pane Maorhaime?
  • Veskoslav
    Ale já se těším. Navíc si myslím, že tam bude klasický mód z Doty, jak ho známe. A co si budeme nalhávat, většina z nás to zkusí už jenom z toho důvodu, že chce vidět, jak skloubí všechny tři universa dohromady:)
  • JohnyTheZik
    Tenhle komentar mi prijde prinejmensim zvlastni..
    "Ve výsledku by to mohlo znamenat, že by v Heroes of the Storm nemuselo být 100+ hrdinů jako v Dotě, ale každého hrdinu byste si mohli upravit, tak, aby hrál jednou jako healer, podruhé jako support, potřetí jako tank a tak dále."
    To samozrejme jde i v Dote nebo LoLku, totiz kupovat itemy nebo hrat jinou roli lze v obou hrach.
    Jasny, nektery hrdinove se k urcitejm rolim hodej vic, ale nikdo netvrdi, ze se tak hrat musi. Napriklad Furion ganger/support/carry/pusher; nebo slithice, ktera se v posledni dobe jezdi na support (refresher, meka, arcane boots,..), ale da se klasicky i na carry; to samy se da rict o vetsine supportu, ktery kdyz se zahrajou dobre, tak se s nima daj zahrat uplne jiny veci (battle warlock, techies s hexem, orchidou a dagonem? taky jsem videl -> dota-league.com SIG budiz mi svedkem, ze to nebyl zadnej zapas typu 50-0 pro jednu stranu, ale klasicky vyrovnanej match)... A tehlech prikladu bych mohl vysypat spoustu. Predpokladam, ze to v HoS bude vic "skillove" nebo "talentove" zalozeny, ale na vysledku to nic nemeni..
    LH mi prijde jako spatnej for, ale jinak se mi to libi, i kdyz je fakt, ze videt Kerriganovou na nejakym psovi nebo Jim Raynor vs Diablo pusobi.. podivne.

Jsem zvedav :D *5*
  • horkej kandidat na FAIL ROKU 14
    • doufám že mluvíš o sobě *4*
  • Kr.Pa
    Blizzard a jeho opravy ...

Tato "oprava" je uvedena již ve hře http://www.bloodlinechampions.com/, ktera tu je bezmala 2 roky. Asi 15 aren, 3 mody, cca 20 hrdinu, zakladni mod je 3vs3, kde vyhrava posledni prezivsi. Zadne goldy, zapas trva asi 5 min. Je to free to play (ktery stoji hodne za houby).

Takze blizny zas nic noveho nepřisesly.
  • Lawliet
    Originál je jen jeden, že? Samozřejmě mluvím o hnusovi. *5*
  • jediné čo ma na tom zaujalo je tá titulná fotka
  • Výborný video *4*
  • BoB.2
    Trošku jiná MOBA.
    http://www.mercelite.com/
  • Se třetím Diablem jsem chtěl nadobro skončit - některé chyby/mechanismy/jisté podobnosti s WoW, jsem prostě nechtěl přenést přes srdce. Zvlášť když jsem to porovnával se dvojkou. Ale dojel jsem ho jedním dechem, nicméně jsem neměl chuť si to dát znovu, což je zkrátka v tomhle žánru slušně řečeno malér. Datadisk vypadal zajímavě. "Novinky" s generováním, lootem, bezaukčnost, upravené statistiky atd. tam měly být od samého začátku. Pak by možná nebylo D3 po letech čekání nadprůměrným Hack & Slash. Blizzard má ale štěstí, že umí udělat tenhle typ her jako málokdo. Tak mě nezklamte :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit