Přejít na výpis diskuzí
Historická hra Veligrad: Fos-Zoe-Nika je nyní zdarma ke stažení
30.10.2013 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
smůla, no... zrovna lidi, kteří vůbec nevědí, o čem mluví, a proto by potřebovali se trochu vzdělat, se tomuhle dílu vyhnou obloukem... a populace dementní ;)
-
Tak to mas potom padny duvod nenavidet jakoukoliv hru oslavujici Alabamsky narod. Nic vic. Nema to co delat s jejich barvou kuze, oci, virou, delkou ukazovacku a uz vubec nic s historii euroasijskeho kontinentu.
-
Teda pokud to nemá primárně sloužit jako propaganda...
-
Já teda církvi taky neholduju, ale pochopils, že se jedná o vzdělávací hru?
-
Ze zvedavosti, zkusim ale jinak pfuj a cirkev takovej hnuj at se dou sr-t jinam. Ne do her impoten-i. *4* *11* *12* *16* *10* *13* *9* *8* *7* *6*
-
config - myslím, že zrovna tobě by prospělo se něco naučit, hlavně jaké se píše y/i...
-
Jo a geny...
-
Přišel na to ignorancí a nedostatkem motivace mít přehled. Možná za to může i výchova.
-
N7N7@tiscali.cz - jsi trouba... *11*
-
Ono i to 'muj nazor' ma neaky vyznam a nemuzes to pychnout za vsechno a myslet si ze budes vypadat jak cool tolerantni typek. Totiz ne všechno je 'muj nazor', neco je proste kravina... nebo zbabelost.
Historia magistra vitae! -
conflig: To bys stejně tak mohl říct, nemám rád lidi, protože dělají špatné věci a vymlouvají se na náboženství. Ovšem takovéhle soudy jsou k ničemu. *3*
-
L. P. Tak nevyjádřil jsem se uplně přesně, zabití bylo samozřejmě odpuštěno jen těm výše postaveným, kteří neměli hluboko do kapsy.
A já neobviňuji náboženství jako takové.. hned první co jsem napsal bylo, že nemám rád náboženství kvůli tomu co jsou lidé ochotni kvůli němu způsobit.. -
To nemá s Jehovistama vůbec nic společného, jak jsi na to přišel?
-
Koukám, že když jste probírali historii, tak jsi zrovna chyběl. Hromadné upalování? Napadá mě jen čarodějnictví a to byli většinou jednotlivci. Za zabití pouze pokuta? Tak maximálně ve starověku a pouze za vraždu otroka. Nesnášenlivost nehledej v náboženství, ale v lidech samotných...
-
To snad ne, že už by jehovisti začali fušovat i do her? *2* Děkuji, nechci ani zadarmo. *11* Stačí ty jejich křestanské magazíny, či co to cpou lidem od domu k domu. A taky zadarmo... *2*
-
nj lol, tak to je uplnej must-have *15*
-
V Alabamě nežiju, takže nevim jak to tam vypadá, ale jestli se někdo s někým nenávidí, tak to přece je věc těch lidí, ne víry.
-
já se z tebou nehádám máš pravdu. Bohužel já nad tím nedokážu jen tak mávnou rukou a říct co bylo bylo.. můj názor.
Jen poslední rýpnutí.. videl si někdy jakž žijí lidé třeba v Alabamě? Taková nesnášenlivost, nedokáží připustit nic jiného než svoji víru.. a to musí uznat každý, že to už je přes čáru.. sice jsem odběhl docela daleko, ale tahle země můj názor na náboženství vždy utvrdí..
Ano je spousta slušných lidí, kteří vyznávají jakoukoliv víru, ale znáte to jeden špatný případ převáží sto dobrých -
Hra není o náboženství ale o archeologii:)
-
A ty dnes něco takového pozoruješ? Vždyť je to historie, uplně jiná doba, uplně jiné souvislosti. Historie je tu právě od toho, abychom se z ní poučili a ne jen něco odsuzovali, aniž bychom pořádně věděli víc než několik extrémních případů.
A mimochodem Konstantin a Metoděj měli sami problémy s církví a různými mocenskými vlivy v té době, kteří se jich chtěli zbavit, aby nemohli vyučovat na Velké Moravě. A oni přesto obětovali celý svůj život tomuhle poslání. Jestli něco symbolizuje to dobré z víry a křesťanství, tak právě oni.