Přejít na výpis diskuzí
Historická hra Veligrad: Fos-Zoe-Nika je nyní zdarma ke stažení
30.10.2013 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
Můj hlavní problém je v tom co byly a jsou lidé udělat kvůli náboženství. Lidé byly hromadně upalování jenom kvůli tomu, že nabídly alternativní možnosti, které jen vzdáleně zpochybňovali boha.. a proč? ano správně peníze! Jak? Nechceš platit desátky? bůh tě potrestá.. zabil si někoho? zaplať bůh ti odpustí.. a pokud vypustíte boha, tak jak ty lidi jinak zastrašit?
A ano máš pravdu náboženství má i své světlé stránky.. bohužel ty stinné já osobně nepřekousnu -
A proč? Civilizace a náboženství vznikaly vždycky ruku v ruce. Nevim, proč se každý Čech proti křesťanství tak vymezuje. Mělo i dobré stránky. Např. právě Konstantin a Metoděj, to byli největší borci v tý době. Vděčíme jim za hodně.
-
nic proti historii, ale k té slovanské plné křesťansví a obdobných náboženství má odjakživa odpor
Ale pokud to má někdo rád ať si to klidně zahraje to nikomu neberu.. jen sem řekl svůj názor -
To by bylo opravdu strašný, kdyby ses něco dozvěděl o historii.
-
Super. Doufám, že to poběží pod Wine :)
-
nemá slov.. než hrát tohle to radši budu měsíc hrát My little pony, jezdit v růžovém smartu a přitom by mně někdo bodal nožem *11* *11* *11*