Hitman 3 – recenze krále moderního stealthu
-
Zatím jsem projel první 2 lokace a jsou úžasné. Grafika je nádherná, atmosféra parádní a o gameplayi ani není třeba mluvit, Hitman je v tomhle ohledu naprostá špička.
Musím vypíchnout výbornou optimalizaci na PC. Na RTX 2070 a i7 4790K ve fullHD rozlišení jsem v obou úrovních na high-ultra detaily tahal kolem 90-140 fps. Na to jak starý procesor to je a jak byl Hitman vždycky CPU heavy hra to je vynikající výsledek. Takhle to má vypadat.
-
Preco to neposnu nenechaju veci na nahode ... bolo by to zazivnejsie a urcite by vznikali zaujimave situacie... takto ale presne vies co kde a ako....ja by som to nechal na nahodu...
-
Ty říkáš, že to Hitmanovo převlíkání do různých kostýmů nepůsobí věrohodně. Nevěříš, že lidi nechají projít vysokého holohlavého pána jenom protože je v určitém obleku.
Jenže tady jde o to, že většina lidí jsou hlupáci.
Uvedu příklad: v Americe se jeden 18 letý teenager vydával za doktora a "vyšetřoval" pacienty. Nejdřív chodil po jedné nemocnici a když našel volnou místnost, tak si tam pozval pacienty a vyšetřoval je. Nikomu nepřišlo nic divného, protože když člověk nosí doktorský plášť a na krku má stetoskop, tak přece musí být doktor! Pak si ho naštěstí všimnul nějaký rozumný zaměstnanec nemocnice a vyhodili ho.
Jenže tenhle teenager se nenechal odradit a rovnou si zařídil vlastní ordinaci a pak začal objednávat pacienty a vyšetřovat je. Ordinoval pod jménem "Dr.Love" a lidi to normálně zbaštili a chodili k němu! Tohle už ale odhalila policie a odsoudila ho na 3 roky ve vězení za podvod.
Prostě někdy stačí jen tak málo (nosit doktorský plášť a mít na krku stetoskop) a lidi se nechají oblbnout. Takže celkem věřím, že Hitman by byl schopný se dostat na spoustu míst jenom díky převleku.
-
To je ale záměr. Je to puzzle, u kterýho když přijdeš na princip, tak si ho povodíš.
-
Proste tam nie je ziadna nahoda panaci chodia stale po twj istej trase do kola ked si nechas zapnuty level cely den tak casink od baru prejde k tomu istemu panakovi 1000x a stavi 1000x to iste proate nic sa tam nedeje vsetko je umele a strikne naskriptovane ziadne prekvako sa nekona mozes len narusi kolobeh ked niekoho odstanis alebo ked mu das trebars jed do napoja... ale aj to sa vyvracia a vrati naspat k svojmu kolecku ako by sa nic nedialo...
-
" skor ako stealfh akcna hra mi to pride ako logicky rebus s moznostou strielania"
Bingo? :-D
-
VR už vydané je, pokud se nepletu.
-
Ja mam oba diely na steame . Co myslis dostanem tie bonusove co boli vo forme dlc alebo musim kupit..
-
Problem je ze ta hra je taka ista ako codname 47 pred x rokmi... gumovy panaci bez kosti do ktoreho ked strelis odleti ako handrova babika atd ...najlepsie je ked zabijes dakeho cernocha japonca atd a prides prezleceny v ich veciach a nic sa nedeje ze dojde 190cm vysoky holohlavy pan ochranka ani nezmurlne... ai o nicom presne vytyceme kolecka motaju sa stale dokola... skor ako stealfh akcna hra mi to pride ako logicky rebus s moznostou strielania....
-
Ta bude myslim az neskor...este nie je vydana...opravte ak sa mlim
-
Škoda že jste se nedostali k VR verzi. Budete se jí věnovat? Ať už článkem nebo ve videu.
-
mam vsechny vcetne gold updatu a tech kravin kolem takze pokud koupim 3ku tak staci import z 2ky..ted je na netu za litr a to uz neni takova hruza jak 1500... uvidim jak se rozhodnu
-
Tak ono už je i ohlášené, že Hitmana teď odkládají k ledu a budou se věnovat dalším projektům. Takže bych to viděl za dost dýl než 5-6 let s tím, že další díl už bude zase od základu jiný.
Asi idální řešení - v nejlepším přestat a neutopit se v tom jak Telltale.
-
Takže v podstatě podobné jako minulé dva předešlé díly. Což není na škodu, zvlášt když to nevychází každý rok🙂 Pokud bude další díl třeba circa za 5-6 let nevadí.
-
Update: Tak údajně i mise z 1čky se dají přeimportovat pouze z Hitmana 2ky, takže pokud máš vše na Steamu jako já, tak musíš čekat. Progress se ti ale přenese pořád.
-
tesil jsem se az si to zahraju, ale za epic ode mne neuvidi ani korunu.
dam si znova 2jku a pockam rok na steam a mozna az bude v akci.
-
Můžeš si naimportovat progress, jen mají dnes zahlcené servery. Dostaneš momentálně i mise z 1čky, ty jsou za jakýkoliv preorder nebo koupi do 10 dnů po vydání. Ale na mapy z Hitmana 2 se musí čekat, bylo kolem toho halo, ale nakonec to bude zdarma, jen jim to nějaký ten týden potrvá.
-
Mě to potěšilo, mám tu sérii rád :) Ale překvapilo mě to, nepočítal jsem s tím. Naše práce je plná zvratů!
-
ahoj mel bych dotaz ohledne importu. Mam vsechny Hitmany na steamu a pokud bych koupil ted na Epicu sel by import puvodnich dilu ze steamu nebo ne? neco jsem cetl ale moc jsem z toho nebyl moudry:/ nekde psali ze import jde a bude zdarma a pak zpoplatnen a nekde ze nejde.. tak fakt nevim co je pravda..rok se mi cekat na steam nechce:( a kdyz uz bych ho koupil na epicu tak bez importu je to na prd..diky za odpoved:) jinak super recenze!!
-
Adam s Vaškem to budou poprvé hrát až v Long Playi, proto to musel recenzovat Pavel, přestože ve Fight Clubech několikrát zmínil, že ho to jednak překvapilo, a jednak moc nepotěšilo, že to má recenzovat.