Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BTW za chvíli bude pro běžné hráče problém i mířit se zbraní nebo nedejbože se už nebude dát skákat protože to prostě "běžný" hráč bude považovat za příliš složité.... Já bych tomu klidně i věřil. Standardní hráč budoucnosti bude mít gamepad maximálně zjednodušený s jedním tlačítkem "start" a druhým tlačítkem "select". Ten první bude na ovládání hry a ten druhý na ovládání menu. :/
  • splinter cell bol na PS3 slabota to je pravda. my ale máme lepšie série ktoré nám nik neberie a vieme si ich udržať. PaC mani však prichádzajú aj o ten ich šafrán o ktorý sa aj tak vždy museli deliť s nami.
  • Anarcha
    Dobře můžu s tebou souhlasit , že se vždycky nějakej ten tupoun najde , ale opravdu se domíváš že je jich vetšina když má titul přez 1000 hodnotících tomu snad sám nevěříš.
  • já před dvěma měsíci dorzail jedničku. Fantastickej zážitek. Dvojka mi padá do oken, nevím proč :-/ asi budu muset udělat virtual machine a zkusit jej natáhnout tam.
  • protože když si nedaj pozor tak je sežere v bludišti jejich vlastní blbosti...
  • ještě máme Pacmana, na toho jsou project manageři krátcí
  • dalsia srajda pre konzolove masy je na ceste. dalsia vyhlasena znacka mieri k zemi. najpr splinter cell teraz hitman.
  • Psychotic
    Pokud umíš anglicky (nebo umíš ovládat google překladač), mrkni se sem a podívej se na třetí recenzi vpravo.
  • ...jsem z toho smutný
  • to si myslím nepomůže... přidá to možná pár nepřátel do úrovně nebo jim to zvedne zdraví(v nejhorším ubere tobě a zmizí jeden slot na sve jak to dnes bývá) ale podstatu hry to už nevyzvedne.... Já se bojím toho, že tam půjde jen o to, proplížit se k oběti při doprovodu mohutných skriptů a né že si to budeme moct udělat jak chceme a jak jsme zvyklí a že si ta lokace bude žít vlastním životem a tak jako za starých dob budem moci nejdříve pozorovat a pak se pustit do akce jak nám to vyhovuje....:-( ale to už chci po průměrném hráči asi moc že?
  • Masa-san
    Uaaaa, co že ? že Hitman skončil u Blood money? hmmm to je smůla a co že tohle má být za hru ? *1*

1)nechci soudit před vydáním, proto budu jen a pouze spekulovat na základě zkušeností.... bude to zklamání pro fanoušky a ti to pravděpodobně znechutí i novým hráčum *2*

2) Za druhé, byl bych rád kdybych se mílil *4*
  • Anarcha
    Pěkná spekulace ,ale asi těžko doložitelná já ti tvůj názor neberu , ale těžko ho můžeš opřít o něco jen spola doložitelného.
  • To urcite, viz: Crysis2 na maximalni obtiznos naprosta brnkacka oproti predchozim dilum *9*
  • Si to zapnu na HARD a mam klid ne?
  • Jdete se už VY*RAT s tím vaším neustálým zjednodušováním a přistupováním k masám KU*VA!!!!!!!!!!!!!!! Tímhle pouze nasíráte fanoušky série! Jasně udělejte z toho dalšího Assassins Creeda a můžeme odepsat dalšího herního hrdinu. RIP Codename 47!

P.S. dle uniklých záběru(pokud tomu tak je?) z hraní bety či alfy Thief 4 to vypadá že Codename 47 nebude jediný.... že by i RIP Garrett? Pání to se nám to urodilo za tu chvíli...

RIP Max Payne
    RIP Sam Fisher
    RIP Codename 47
    RIP Garrett

.... HAJ*LOVÉ zabili jste všechny moje hrdiny z PC scény a z mého dětství!!!!!!!!!!!!!!
  • Psychotic
    Smůla že nikdy nedostane ban, protože nenadává. Nu což...
  • Psychotic
    Userscore je ten nejnedůvěryhodnější typ hodnocení. Když má hra 9/10, ale někdo chce 7/10, tak dá nulu, aby to "vyrovnal"; fanboyové dávají nuly exkluzivitám konkurenční platformy, hodnotí i lidé, co ten který žánr nesnáší a pak se diví, že je hra nebavila...
  • Psychotic
    Myslel jsem Conviction.
    Shepard - jakého si uděláš, takového máš. Já hraju s tím quick-start Shepardem. A to, že mu můžeš dát melírované číro bych nebral jako nevýhodu. Čím víc možností, tm líp.
  • SWAT 4 je moje srdcovka. Kdyz jsem to hral poprve, blahove jsem si myslel, ze takhle nejak bude vypadat budoucnost FPS zanru. Az ted s odstupem casu si uvedomuji, jak ta hra byla vyjimecna. Nic podobneho asi jan tak nevznikne.. Hodne drsne treba bylo, pokusit se dohrat misi s co nejvyssim hodnocenim. To znamena bez usmrcenych nepratel vybaven jen taserem a gumovymi projektily, ale i bez prehnane agrese. Kaslajiciho chlapka vabaveneho pistoli v oblaku slzneho plynu tak nelze napadnout, dokud pistoli nenamiri primo na vas - pravy adrenalin! :-)
  • Anarcha
    No v recenzích možná , ale pokud se kouknu na user score zde http://www.metacritic.com/game/pc/dragon-age-ii a porovnám ho user score u Dragon Age origin zde http://www.metacritic.com/game/pc/dragon-age-ii , plus všeobecné reakce na dvojku ten rozdíl je zde jasně vydět a taky asi proto se velmi záhy rozhodlo k DA2 dávat ME2 , aby aspoň něco prodali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit