Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen doufam ze PC verze bude delana primo na PC a ne ze to vemou z konzole a jen tomu daj instalator..
    • heh v tohle este niekto dnes dufa? Bude to takmer urcite presne tak ako sa obavas ;)
  • Takže to bude jednoduchá stupidita s konzolovým ovládáním.
  • Uvidíme jak to bude vypadat. Že hra nebude pro hardcore hráče, co to znamená? Hitman byl spíše pro ty, kteří chtějí likvidovat nepřátele potichu, i když to šlo samozřejmě řešit i vystřílením všeho okolo sebe. Nejvíc mě na hitmanovi lákalo právě tiché likvidování nepřátel, změna oblečení a infiltrace mezi nepřátele a samozřejmě několik způsobů ostranění cíle a skvělá interakce s okolním prostředím. Proto doufám, že hitman zůstane Hitmanem jakého známe z předchozích dílů.
  • A je to tady - já vám to říkal že se bude zjednodušovat - Hitman je v p*deli...
  • Zabili Hitmana. Zas*aný konzole! :)
    • keny11
      A víš o tom že i minulé díly byly na konzole?
      • Ježiš sorry Kenny, to nemělo být nic proti tobě. Jo vim. Proto ten smajl na konci. Nechtěl jsem tu flameovat(ne flámovat) a tohle bylo první co mě napadlo. Zabíjení snadno a rychle.
        • keny11
          Nic se neděje to já jen pro jistotu. Protože někteří co tak plivou na konzole ani neví že původní díly jejich oblíbených her na nich byly taky.
  • yenda1
    Osobně chci, aby z nového dílu čouhaly tři pilíře : zachovat herní mechanismy, přidat atraktivní prostředí a dodržet alespoň standartní hitmanovskou U.I. Tohle se všechno ukáže až později z in-game videí či lépe ze samotného hraní. Takže ještě nemá cenu cokoli odsuzovat.
    • keny11
      No možná že je to tak dobře kdyby všichni doufali v něco extra určitě by potom byli zklamaní. Takhle když čekají hrůzu je větší šance že potom budou mile překvapeni.
    • Cajk
      Všichni vědí jak dopadnou tyhle PR kecy.. Vždycky stejně.
    • to je sice pravda, ale po takovehle zprávě se odsuzování ubránit nelze *5*
  • tenced
    je mi smutno, zrovna hitmana jsem chtel jeste tezsiho s jeste vetsi variabilitou misí a tou krásně hlubokou atmosférou, kde volnost byla to nejcennější, moje modla.... holt prašule se musí vydělávat.. pro radost to dělat už nebudou :/
    • Dexter_CZ
      Naprosto s tebou souhlasím. Dnešní firmy si myslí, že když hře dají tu nej nej nej grafiku a zachovají legendární název hry, že to bude stroj na peníze. Zapomínají však, že hry v srdcích kdysi vůbec nebodovali grafikou. Když si vezmu sérii Gothic...první dva díly jsou prostě má 2. a 3. nejlepší hra co sem kdy hrál (1. je jen Mafia, první díl). Když ale přišel Gothic 3 s výbornou grafikou, bohužel jako hra mě moc nenadchla. Když se "pyraně" a JoWood rozešli, "pyraňky" si zkusily starou PRAVOU školu Gothic a vytvořili Risen - skvělá atmosféra jako z Gothic prvních dvou dílů...a grafika? Grafika nebyla ničím dominujících v prostředí dnešních her - ale hra to je přesto excelentní!
      Takže vzkaz pro ty autory - nedělejte se tolik s grafikou a dejte nám pořádnou porci "staré herní školy"... a vám pařanům přeju pevný nervy, protože je budeme potřebovat *9*
  • Moment, uz si presne nepamatam ale nebol nahodou v poslednej hre Hitman zabit a nemala to byt oficialne posledna hra serie?
    • Ne zabit nebyl. Kdyby jsi to hral, tak by jsi vedel, ze behem pohrbu se probudi a vsechny zabije.
      • Vtip je v tom, že pokud hráč nemačká nějaké klávesy, tak se neprobudí a hra pro něj končí pohřbem, nikoli jatkama :)) Zajímavé, že i po těch letech to někdo neví.
        • omg, sakra dik! Fakt som to nevedel, presiel som tehdy hru, uvidel titulky a myslel som ze je koniec tak som to odinstaloval ;)
          • No i špatný konec se počítá:)
        • Ano, ale to je něco jako GAME OVER, to není regulérní dohrání hry. To je jako by jsi řekl, že pokud v Call Of Duty nemačkáš spoušť, tak pro tebe hra končí smrtí.
        • yenda1
          Přesně tak, například já jsem byl napoprvé taky ugrilován.
  • Dexter_CZ
    Všechny pokračování legendárních her jdou do kytek...Všechny hry se zlehčují a jdou úplně jinou cestou než jeho předchůdci...viz např. Max Payne 3 bude propadák...
  • hitman dva bude mix:
    -splinter cell conviction
    -kany and lynch
    -hitman film

vyledkom tohot bude katastrofalny smejd.
    • Absolution je už piaty diel
      • a co ked je to 5. diel?
        ja len pisem aky ten diel bude.

sami vyvojari povedali ze sa to priblizi filmu.
        je to od tvorcov kane and lynch.
        a v porovnani s predoslymi dielmi to bude nieco ako conviction vs cela splinter cell seria.

cize to bude zjednoduseny tupy smejd.
      • RavenHolm
        Standartní příklad lidí co na něco nadávají a o sérii nemají sebemenší ponětí:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit