Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mise lineární NEJSOU. Vždy existuje X cest, jak cíl míse splnit, ne všechny jsou ti servírovány až pod nos.

Jaké chybějící "features"? Hitman toho umí víc než kdy dřív.

Proč hloupě fungující převleky? Naopak! Konečně je to více reálné. Když se převlíknu za X, tak je logický, že kdokoli jinej nemá tušení, že X nejsem. Ale ostatní X logicky mohou pojmout podezření, protože se mezi sebou znají. Je to tedy naopak více reálný a konečně trochu výzva.
  • Bod pro tebe. Chtěl jsem se tě zeptat jestli už ta fotka co máš na profilovce je skutečně tvoje.
  • janchor
    Už pár let i7 920, 6 GB RAM, GF 460.
  • janchor
    Neignoruje, nevidí (nic, co by z brakovýho pojetí nějak trčelo).
  • Paul_cz
    Absolution je vcelku dobrá hra, ale velmi špatný Hitman. Příliš mnoho lineárních misí, hloupý příběh plný děr (nechápu že to Lukášovi vadilo v Max Payne 3, ale tady ještě mnohem větší stupidity ignoruje), chybějící features z minulých dílů, hloupě fungující převleky, nevyvážené obtížnosti, špatně vyřešené checkpointy, tupé arkádové bodování i ve story módu, trapné finále...dalo by se pokračovat, Absolution je zklamání na celé čáře, hlavně po vynikajícím Blood Money.
    Nicméně na druhou stranu, místy to má solidní atmosféru a Bateson to z části zachraňuje.
  • MickeyMutant
    Buďto HD IS ON přehrávač, kterej nepřehrává, nebo YouTube, kde vám to smažou. Těžká volba. Už aby to něco spadlo.
  • kubi-wan
    Ale tak jasně, nečekám, že ta hra bude stejná jako předešlý díly. Jenže zkrátka mě ta videorecenze přesvědčila, že to nebudou vyhozený peníze.
  • Amylee.Anderson
    Z toho prachu bych si vykýchala vnitřnosti. Fuj!
  • jako skalni fanoušek musím rict že ten hitman je v nečem jinej než predešle dily a recenze je typicky Lukašovsky povrchna
  • ja jsem si dal od te hry ted pauzu, jsem v dakote. Hraju na experta, instinkt jsem nevypínal. Nápad s instinktem se mi líbí, na expert to nefunguje jako napoveda, jen slouží na takové to oklamání (že si chytíte čepici a pod.), rychle se spotrebuje, nedoplnuje se atd. Dokonce se mi líbí i bullet time.
    nektere mise jsou hodne velke a nelinearni treba ta dakota kde je autodílna. Když dohraju experta jiste zkusím i purist.
    Co se mi až tak nelíbí jsou ty tuneloidní pasáže a vsuvky, ktere tam jsou asi kvuli pribehu, hlavne na začátku když vas honila policie. taky škoda že si nemužete kupovat a vylepšovat zbrane.
  • sleepless
    YouTube nedostal šanci, je to provizorní řešení - nový, spolehlivější přehrávač je na spadnutí. A není to o tom, že YT nechci programově, ale proto, že nám YT programově hází klacky pod nohy a daný obsah nám může kdykoli zablokovat (což se stalo už mnohokrát).
  • Pete.palis
    Agent 47 je kabrňák *5*
  • kubi-wan
    Tak... až doteď jsem si hrou (jako mnohaletej skalní fanoušek) nebyl jistej, ale po týhle videorecenzi je to jasná koupě... což by sice byla i tak, abych si doplnil sbírku (ještě musim sehnat "Silent Assassina"), ale teď vim, že se nemusim bát, že by mě to zklamalo.

... aneb "Lukáš se nikdy nemýlí" :D ... čímž chci říct, že jeho názory na hry jsou mi z celý redakce nejbližší.
  • MickeyMutant
    V levym rohu je mrtvá myš.
  • Trisska
    On nic neřeší, on trolluje! *15*
  • http://img4.rajce.idnes.cz/d0408/6/6428/6428496_5a78686cd15febd26c4b32457431338c/images/stare_PC_2_.jpg?ver=2
  • Tak asi jako každej kdo chce mít hry na full a zvlášt na videorecenze takže nějaký minimálně 4 jádro, k tomu dostatek ram a grafárnu s 2 nebo 3gb pamětí. Nebo chceš značku komponentů?:-)
  • Koukám, že nakonec youtube dostal šanci i když to Petr nechtěl. Jsem rád konečně se to neseká a dá se na to koukat i se slabšim netem nebo na telefonu.
  • Keyz
    Proč Maďar?
  • BoB.2
    Třeba maj nějaký redakční dělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit