Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja absolution ani nedohrál, to zamerení na príbeh mi vadilo, takdy dizajn levelu. a to jsem počítal hitmana mezi moje nejoblíbenejší herní serie a predesle dily znam jako sve boty
  • podle me byla dvojka nejlepsi, takova ruznoroda, ruznorody prostredi, spickova sniperska kuse, ninjove atd... druha pricka pak patri spickove petce. s cim musim souhlasit je, ze hry za poslednich 10 let usly kus dopredu. posledni dekadu jsem nebyl moc velkej paran, ale ted posledni dobou smazim porad a kdyz to porovnam s tim, co bylo tehdy, tak dneska je to parad plna veci, co mi pred deseti lety chybely. Zas ale i tehdy vychazely pecky typu Fallout 2 ci Deus Ex, kde bylo moznosti habadej, byla tam velka inovace, komplexnost a velka zabava. Dnes je vsechno takovy sablonovity a nikdo neprichazi s nejakou revoluci, ktera by vycnivala. Vse se vyviji tak nejak spolu s technologiema pozvolna.
  • Trisska
    A to HD je jako kde? Koukla sem na obrázky, pustila si video, ale žádný HD tam nevidím... Všude jen samý hranatý, zubatý a rozmazaný textury. Opravdu tomuhle konzolisti říkaj HD? *15* Vždyť to vypadá naprosto stejně jako na počítači před 10 lety.
    • Nahodou, nechte trola bejt. Je mozny ze se tu pohybujou studenti psychologie a pro ty bude velice cenym exeplarem pro zkoumani. Jeho potreba dosahnout zviditelneni (pravdepodobna pricina je, ze ve skutecnym zivote neni schopen se dostatecne sebevyjadrit) vedla od vypjatyho anonymniho exhibicionismu az po rozdvojeni osobnosti a to dokonce opacnych pohlavi.
      • a jeste pro tebe mily trole, nechci ti do toho kecat, je to tvuj zivot, ale ono neco muze zacit jako legrace, ale lehce se z toho muze stat opravdovej pruser, dusevni nemoc.. apod..
        • Trisska
          Nestačím se divit, kde se ve vás kluci bere tolik nenávisti... *9*
          • Ne všichni tě nenávidí *14* *14* *14* *14*
            • Trisska
              Těžko věřit tvým slovům *miluji tě* ... nejspíš myšleno ironicky, ale aspoň mi nenadáváš... Za to jsem ráda. *4*
    • davidBray
      napíšu něco ošklivého. umři už.
    • Miluji Tě *14* *14* *14* *14*
    • vlastik.plaminek
      A cos jako čekala? Že to předělají na Cry3, nacpou do toho 4k rozlišení? Tyhle "HD" předělávky byly vždycky hlavně o přizpůsobení širokoúhlým obrazovkám, aby to nevypadalo jak africké děti s hlavama tvaru melounu.
    • Doufam,že nedostaneš ban jako já,a to jsem se jenom vyjadřoval k oblečení pana Smutného....
      • Seš si jistej, že si nedostal ten ban za to, že jsi püčus? Jen se ptám.
      • Pššt je to klasika, tak to musíte jen chválit. Má to krásnou grafiku pane cenzor moc krásnou. Jako vypelichaná třikrát přežvýkaná kočka.
      • Trisska
        Ahoj... Tak to je mi líto kamaráde. Je fakt, že člověk se občas nestačí divit, za co všechno tady může dostat ban... Já měla už 17 banů a ani jednou jsem nevěděla proč. *9*
        • ucho
          no jo, trol diskuzní se nezapře :D
          • Trisska
            ?
            • To vykládej lidem co okupuji GoG Rhulade
            • Rhulad
              Tohle jsou naleštěny vykopávky.Opravdu nevidím důvod se vracet do doby čtverečkované.
            • ucho
              Rhulad: vloudilo se ti tam slovíčko "remake"... tahle kolekce ale není remake...
            • Rhulad
              A co třeba HD remake Escape from Butcher Bay? Hmm?
            • ucho
              Rhulad: ty jsi asi neviděl moc HD kolekcí, co za poslední rok na konzole vyšly, co? například Resident Evil 4, Silent Hilly, Princ z Persie, Ico, Shadow of the Colossus, a tak dále...
              opravdu ty hry nepředělávají do nových enginů, nevytváří nové polygonové modely...
              v prvé řadě jde o to, že to na ty konzole vůbec je a že si to na nich můžeš konečně zahrát... a to ve větším rozlišení, než bylo třeba původně. Samozřejmě je naprosto zbytečné to srovnávat s PC verzí...
            • Com_Truise
              Ty seš fakt kus vola, že tě to furt baví *15* oblíkáš se aspoň do šatiček a maluješ se, aby to bylo autentičtější?
            • Rhulad
              Ale má pravdu. Šoupnou tomu podporu pro 16:9 a hned je z toho HD. Easy money *3*
  • To je fajn, že ty HD verze vycházejí. Nedávno jsem se snažila všemožně rozjet Contracts ve widescreen, ale přestože jsem měla nějaký patch na změnu FOV a podrobný návod jak na to, tak jsem se "normálních" proporcí zkrátka nedočkala *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit